Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][4 DRUŻYNY] --->>> KONIECZNIE WBIJ <--- SERWER WALLS

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[

Nick w grze: wheetly

Coś o sobie: bardzo lubie grać w minecraft w miłej atmosferze ,jestem towarzyski i dobrze dogaduje sie w grupach

Opublikowano

Nick w grze:Project

Coś o sobie: Lubie serweru typu Skyblock , survival , Freebuild. Nazywam się Grzegorz. Gram w minecrafta od 10 roku zycia. Uwielbiam tą gre... Jestem mily , opanowany i kulturalny. Jestem bardzo dobry z ortografii

Opublikowano

Nick: gajus123

Coś o sobie: Po pierwsze: przestrzegam zasad poprawnej polszczyzny oraz jestem kulturalny. Może nie mam zbyt wiele czasu na grę, ale można to wywnioskować po wieku, wciąż się uczę, a to już szkoła średnia (i to nie byle jaka), a nie przelewki. Chciałem zagrać, ponieważ, grając od wersji 1.5, tak naprawdę zagrałem jedynie na paru serwerach, wszystkie miło wspominam. Także mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone, a tym czasem, życzę powodzenia w grze.

Opublikowano

Frothize

Coś się stało? Czemu jeszcze nie odpalasz?

No nie wiem czy będę grał..

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Kolega sobie grabi oj grabi..

Już straciłem chęć do grania.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

TO JUŻ NIE CHODZI O SAMĄ CHĘĆ GRANIA ALE O TO ŻE GOŚCIU NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ ZE SWOJEGO OBOWIĄZKU JAKIM JEST ODPALENIE SERWERA. JEŻELI TO JEST DLA CB ZA TRUDNE TO POCO TAKIE COŚ ZACZYNAŁEŚ. A JEŻELI NIE MOŻESZ SIĘ WYROBIĆ Z CZASEM TO WSPOMNIJ O TYM W POŚCIE ALBO COŚ ŻEBY LUDZIE KURWICY ZA PRZEPROSZENIEM NIE DOSTAWALI.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: 667663

Coś o sobie: Mam na imię Piotrek, chodzę do gimnazjum, gdzie osiągam średnie wyniki. Staram się pisać po Polsku, bez błędów ortograficznych, jak i interpunkcyjnych. Myślę, że jestem osobą ogarniętą, z poczuciem humoru. Niektórzy uważają że ładnie buduję, lecz ja się z tym niezbyt zgadzam. Chciałbym zagrać na tym serwerze, jak i pomóc mojej drużynie, nie ważne czy będą w niej ogarnięci weterani Minecrafta, czy ludzie grający od ostatniej wersji. Jeśli będą nowi, zawsze mogę się postarać ich czegoś nauczyć. Przepraszam że się tak rozpisałem, ale tak wyszło =>

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Nick w grze:rami

Coś o sobie:Jestem Tomek interesuje sie grami komputerowymi. Lubie minecrafta, jestem miły i pomocny.

Grałem juz na serwerze skyblock.

Opublikowano

Nick w grze:PolskiLechu

Coś o sobie:Jestem kreatywny lubię gry komputerowe interesuje się rapem i piłką nożną

Mam pytanko można nagrywać filmy z serwa

Nick w grze:rami

Coś o sobie:Jestem miły, lubię grac w mc, gram w niego juz od 2 lat dużo umiem

Wkurzają mnie takie podanie gdzie gówno napiszesz np.Nick w grze:PolskiLechu

Coś o sobie:Jestem kreatywny lubię gry komputerowe interesuje się rapem i piłką nożną

Mam pytanko można nagrywać filmy z serwa

takie podanko to ja z palcem w dupie pisze.rozpiszcie sie obaj bo takich podań bym nie przyjmował.

Opublikowano

Nick w grze: konradowski8

Coś o sobie: Witam mam na imię Maciej. Mam 15 lat jak napisałem wyżej. Jestem tolerancyjny, kulturalny i ogarnięty. Nie łatwo mnie zdenerwować panuje nad emocjami .

Opublikowano

Nick: Kemal

Coś o sobie: Mam na imię Adrian. Trenuję siatkówkę od roku. Uczęszczam również regularnie na siłownię. Interesuję się komputerami (tworzenie stron www (html, css, php)). Jestem ogarniętą, kulturalną osobą. Staram się nie przeklinać. Mam dobry mikrofon, także nie będzie problemów z komunikacją. Będę przestrzegał zasad panujących na serwerze, a także wysłuchiwał poleceń admina. Nie griefuję oraz nie obrażam się o byle co. Piszę poprawnie po polsku (ortograficznie, jak i interpunkcyjnie).

Mam nadzieję, że dodasz mnie na serwer.

Opublikowano

Nick w grze: ~~~ MrLoL (Premium)

Wiek: ~~~ 13 lat - Ogarniecie + Nie dre mordy do mikrofonu za przeproszeniem + Nie mam piskliwego głosiku.

Coś o sobie: Cześć. Mam na imię Sebastian, mam 13 lat... Interesuje się Informatyką, oraz Komputerami. W wolnych chwilach lubie miło spędzić czas w gronie przyjaciół, zaczerpnąć świeżego powietrza, a dla przyjemności lubie zagrać w dobrą grę... A zwłaszcza Minecraft, jestem kreatywny lubie/umiem dobrze budować. Jestem ogarnięty, pomagam graczom, nie przeklinam, nie grifuje. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Opublikowano

Nick w grze:Szelt

Coś o sobie:Jestem ogarnięty interesuje się kopturerami oraz grami komputerowymi.

Nie niszcze innym budowli, gram zespołowo, nie griefam i pomagam innym

gdy jest jakiś problem.

Opublikowano

Nick w grze: Superkubaful

Coś o sobie: Mam na imię Kuba gram w minecrafta od wersji classic umiem dobrze budować oraz się bić.Lubię komputery oraz muzykę Rock. prowadzę własny serwer minecraft.Jestem dosyć ogarnięty i nie griefuje

Opublikowano

Nick TheZiomek1112

Coś o sobie: Jestem miły wiem co to ortografia , dobrze pracuje w grupie , w minecraft gram już 2 lata więc wiem co to minecraft .

Nick w grze TheZiomek1112

Wiek 14 lat

Coś o sobie : Jestem miły długo gram w mc znam się na nim , dobrze pracuje w grupach , nie kradne , jestem ogarnięty i wiem co to ortografia .

Opublikowano

Nick w grze: Emm_x3

Coś o sobie: Lubię współpracować, jestem miły i przyjazny dla innych graczy. Chcę poprowadzić drużynę do zwycięstwa

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...