Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plagiat

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty nie myślisz i żyjesz.

Dalej nie rozumiesz o co chodzi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To źle myślisz.

Nawiązałem do Twojego toku myślenia :)

A Ty nie myślisz i żyjesz.

Jeb :D

Dalej nie rozumiesz o co chodzi.

Co tu się dziwić ;-)

Opublikowano

Chłopaki po co te spiny, nie robić zamieszania. Była rozmowa w private o poradniku - była , zgodziłem się na skopiowanie - zgodziłem się. To do cholery powiedzcie mi o jaki plagiat wam chodzi ?

Opublikowano

Moje też tam są rzeczy ;_;

To smutne... Wszystko słowo w słowo zerżnięte.. ;_;

Jak coś dodaję na forum, co znajduję na innej stronie to próbuję to zrozumieć i potem to dodaję swoimi słowami...

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Chłopaki po co te spiny, nie robić zamieszania. Była rozmowa w private o poradniku - była , zgodziłem się na skopiowanie - zgodziłem się. To do cholery powiedzcie mi o jaki plagiat wam chodzi ?

Twoje konto to "Klaskaj" ?

Opublikowano

Twoje konto to "Klaskaj" ?

Chodzi mi o mój spis. A co do tego drugiego tematu to skoro się naradzali w private to czemu on ma ponieść za to konsekwencje ?

Wszyscy byli żeby zaktualizować a on dostał ze przeproszeniem zjebke.

Opublikowano

Najlepiej gdyby załatwili to między sobą. Teraz są członkami jednego teamu i sądze, że nie powinno byc tutaj na siłe starania sie o udupienie go. Bo jestem pewna na 100%, że Istny nie działał w złym celu, a tym bardziej nie zamierzał niczego plagiatować. Zresztą jest wyraźnie napisane, że takie działanie, czyli lekka modernizacja spisów i regulaminów w MT2 była między teamem ustalana. Bardzo możliwe, że po prostu zaszła pomyłka, niedopatrzenie, niedomówienie, a wszystko poszło na Istnego, który zaproponował zadziałać w tym celu. Równie dobrze mogło trafić na innego moda.

Najbardziej dziwi mnie fakt, że moderatorzy tak usilnie starają się udupić kolege z teamu. Widac, że niektórzy zapomnieli o tym, co tyle razy powtarzałam i pisałam i nie zasługują na pracę w zespole.

Wszyscy wiedzą, że bronisz Istnego, bo robisz z nim serwer. Skończ udawać, że jesteś bezstronna.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Beka ogólnie z całej sytuacji, ale nawet jeśli nakłonił cie ktoś z wyższej rangi po to by odświeżyć ten spis, czyli splagiatować i zamknąć poprzedni temat to jak moderator powinieneś wytknąć mu błąd i powiedzieć że regulamin tego zabrania. Taki masz obowiązek, każdy może się pomylić bo nadzwyczajnej w świecie jest człowiekiem (aż dziwne że cały team na taki genialny pomysł wpadł). Jeśli nie można z daną osobą się dogadać, bo nalega to wtedy piszesz do Globala lub Admina.

Według mnie to jest tylko i wyłącznie twoja wina, ty edytowałeś, czy tam zrobiłeś nowy spis i ty za niego odpowiadasz. Skoro nie wiedziałeś że robisz źle to nie powinieneś awansować na moderatora.

ItgMSFz.gif­

Weteran
Opublikowano

Jaki spam, ale tutaj każdy ma po części prawdę

Za plagiat jest ban

Tylko jeśli dostał zgodę autora + powiedział o tym wszystkim w dziale mt2 private to jest bezwinny

Dlatego proszę was skończcie to i tak już najechaliście na niego + spam się robi zajebisty

Niech Administracja zadecyduje jaką karę ma dostać

Przywrócił temat usunął swój zrobił więc w czym problem

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Wszyscy wiedzą, że bronisz Istnego, bo robisz z nim serwer. Skończ udawać, że jesteś bezstronna.

Nie pierdol głupot. Kto, jak kto, ale, że ty mi zarzucasz takie coś, jest śmieszne. Sam dostawałeś ode mnie zjeby i nie broniłam Cie w wielu sprawach mimo, że ze sobą byliśmy dużo bardziej zżyci, niż ja z Istnym, z którym w sumie gadałam może kilka razy.

Każdego moderatora, czy kidmoderatora MT2 broniłabym tak samo bo zdaje sobie doskonale sprawę, jak wygląda u nich w teamie załatwianie spraw i nie raz byłam świadkiem, czy interweniowałam w sprawach takich "niedomówień".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...