Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plagiat

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co się spinacie?

Gamus napisał, że będzie rozmowa z istnym to będzie :). Btw. tamto nie było aktualizowane to dlaczego nie mógł niby założyć spisu? Wiem, że starszy temat zostaje, ale bez aktualizacji to lipa.

10s7llx.png

By

Maxio!

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż tak bardzo chcecie udupić Istnego Diabła ?

Co wam tak na tym zależy? Zrobił wam coś?

jak wszyscy to wszyscy

A na Istnego to mam wylene nie robie tego po to żeby go udupić, tylko sprawiedliwie powinni być:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Po co się spinacie?

Gamus napisał, że będzie rozmowa z istnym to będzie :). Btw. tamto nie było aktualizowane to dlaczego nie mógł niby założyć spisu? Wiem, że starszy temat zostaje, ale bez aktualizacji to lipa.

Moderator jest od tego, aby aktualizować spisy :) To ja mogę wywalić do kosza spisy syriansa bo go już w dziale nie ma, a ja wole aby one były pod moim nickiem? Sry, zmienie jeszcze tylko kolor tekstu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Aż tak bardzo chcecie udupić Istnego Diabła ?

Co wam tak na tym zależy? Zrobił wam coś?Po co się spinacie?

Tak, plagiat dodał, zauważ że część osób się stara pisząc poradniki/spisy itd... A nie "Kopiuj -> Wklej", I wcale się nie dziwie że go bronisz gdyż jesteś kidem MT2 a on LIDEREM.

Dobra mniejsza o to wiemy że swój swojego broni ale w takich sprawach chyba nie ma żadnych wątpliwości że to plagiat ?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

pierdole, ale parodia.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Po co się spinacie?

A po co miał zakładać taki sam spis?

Bez wazelinki poprsz.

Opublikowano

I tak zaraz wpadnie ktoś z GM'ów albo Adminów, napisze że sprawa będzie przedyskutowana i zamknie temat. Chociaż na prawdę nic nie przedyskutują.

Game Over

Opublikowano

I tak zaraz wpadnie ktoś z GM'ów albo Adminów, napisze że sprawa będzie przedyskutowana i zamknie temat. Chociaż na prawdę nic nie przedyskutują.

Powodzenia w zamykaniu tematu. ;)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Teraz ja się wtrące.

Wyznaje zasadę równości dla wszystkich i na MPC owa zasada jest. Jak wszyscy to wszyscy, nawet Istny i Geo (choć ciężko jest mi to mówić), ale pytam się Was: czego chcecie tak siebie udupić? Szukacie cały czas na siebie jakichś powodów, żeby donieść - istne konfitury, ale jak już ten temat został poruszony, to trzeba go dokończyć. Pisząc też, dlaczego tak chcecie na siebie donosić? Wiem, że nie przystaje plagiatowanie moderatorom, ale w ten oto sposób team może się rozpaść. Pierwszy raz mieszam się w taki temat i więcej nie mam zamiaru.

Ten post nie ma na celu obrazy innych użytkowników, tylko stwierdzenia aktualnych faktów.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Sam go upominałem żeby usunął swój temat, a przywrócił poprzedni.(temat jeszcze istniał)

Nie zrobił tego. Znowu go upomniałem, no i go usunął, z pretekstem że nie był aktualizowany przez autora.

Od tego jest chyba moderator żeby mógł taki temat aktualizować, w końcu ma opcję edytuj.

Trochę dziwne że ja jako kid musiałem go upominać, moderatora.

Edit: Jako mod sam aktualizowałem ten temat i żadnych problemów nie miałem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Z nikim na MPC nie jestem zaprzyjaźniony więc ocenię to obiektywnie,

Ban dla Diabełka. Złodziej wartości intelektualnej. To to samo jakby ukradł komuś telefon za 3000 zł :x

Nie wiem po co Gamus go broni, skoro zasłużył na perm bana...

Każdy inny na jego miejscu by został w 5 minut wypie*dolony, ale nie on.

@EDIT

Edit zanim ktoś powie, że inni kradną z innych for.. To co innego.

Tutaj okradł kogoś dla kogo miał służyć - Był od tego, aby utrzymać porządek i służyć nam, użytkownikom, a zachował się egoistycznie.

Zwalczamy obce fora to i zwalczmy pasożyta, który niszczy renomę naszego forum.

Jeżeli nie dostanie bana to uwierzę w reklamy, które mówią, że u nas tylko kasa, znajomości i inne lizanie dupy.

PIJ JOŁ MADA FAKA.

@DOWN Wybacz, błąd.

Opublikowano

Z nikim na MPC nie jestem zaprzyjaźniony więc ocenię to obiektywnie,

Ban dla Diabełka. Złodziej wartości intelektualnej. To to samo jakby ukradł komuś telefon za 3000 zł :x

Nie wiem po co Gamus albo xMyoshi go bronią, skoro zasłużył na perm bana...

Każdy inny na jego miejscu by został w 5 minut wypie*dolony, ale nie on.

xtie, ja go nie broniłam. Ja pisałam o sobie. ._.

Opublikowano

Ale to temat o diable, a nie o Tobie ?

No tak, ale... dobra. Przeanalizowałam jeszcze raz wszystko. Nie ważne. ;f Załatwię swoją sprawę na PW.

@topic: Nie ma równych i równiejszych. Ale radzę dokładnie przeanalizować wszystko zanim wyciągniecie pochopne decyzje.

Opublikowano

I po co wy się spinacie ? I tak to wszystko pójdzie w ziemniaki.

Powinien być degrad albo ban. Globy to przedyskutować powinny.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dodam jeszcze że wyrzucił ten temat do kosza.

http://www.mpcforum.pl/topic/590425-kilka-informacji-dot-publikowania-serwerow/

I napisał swój.

Z początku wyglądał tak samo (treść)

Teraz jest przeprawiony.

http://www.mpcforum.pl/topic/681620-regulamin-dodawania-publikacji-serwerw/

Ale i tak powinien edytować stary, a nie wyrzucać i napisać nowy.

Opublikowano

Dodam jeszcze że wyrzucił ten temat do kosza.

http://www.mpcforum....wania-serwerow/

I napisał swój.

Z początku wyglądał tak samo (treść)

Teraz jest przeprawiony.

http://www.mpcforum....ikacji-serwerw/

Ale i tak powinien edytować stary, a nie wyrzucać i napisać nowy.

Jeśli chodzi o regulaminy, to tutaj nie ma co debatować. Nie jest to w żaden sposób plagiat. Tak się u nas na forum robi i powinieneś już o tym wiedzieć. Często jest to działanie w celu odświeżenie regulaminu, przypomnienia o nim użytkownikom.

Opublikowano

Jeśli chodzi o regulaminy, to tutaj nie ma co debatować. Nie jest to w żaden sposób plagiat. Tak się u nas na forum robi i powinieneś już o tym wiedzieć. Często jest to działanie w celu odświeżenie regulaminu, przypomnienia o nim użytkownikom.

Jednakże nie miał zgody autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...