Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DieMT2 [Hamachi]

Katien

Bonusy  

234 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie maj? by? bony?

• 4Fun, czyli tak jak jest.
    • Medium, czyli fajne przyjemne pvp, po 5k ze skilla na 30k hp.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<Brawo> Dla tego co robił prezke serwer denny, nic nie ma , co tu ma zachęcić do gry powiedz mi kur*a co tu ma zachęcić do

gry chyba puste m1, sory Kasiu taka prawda.. Coraz więcej mam ochoty aby zrobić tineshe, i znów

będzie ponad 590 odpowiedzi i 40 + Graczy dziennie -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/779182-tinesha-hamachi/

Ty musisz się chwalić, że umiesz parę rzeczy zrobić w każdym temacie ? co z tego że ponad 40 graczy, to i tak mało. Nie sądzę aby komuś znowu się chciało expić.. zwłaszcza na hamachi..

Opublikowano

Sheila, jeżeli chcesz to stawiaj ten serwer i nie pierd... trzy po trzy, że "chyba znów postawie". Zrób to i tyle. Grałem chwile na tym serwerze i nie jest taki tragiczny.

Opublikowano

<Brawo> Dla tego co robił prezke serwer denny, nic nie ma , co tu ma zachęcić do gry powiedz mi kur*a co tu ma zachęcić do

gry chyba puste m1, sory Kasiu taka prawda.. Coraz więcej mam ochoty aby zrobić tineshe, i znów

stawiaj. :D

13735324352268179080.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

40 graczy to mało patrząc że u mnie było prawie 60 :D to też nie za dużo ale już troszkę :P żeby nie było że tylko spamie mam zamiar w końcu odpalić Seven'a xD jak by ktoś chciał więcej wiedzieć to PW żeby nie spamić pod tematem :D

Opublikowano

Nie wbije gotowiec lekko edytowany. Większość serwerów teraz wychodzi na tych plikach bez edytacji. Nie polecam.

Opublikowano

Pliki nie są autorstwa derina tylko Kasi jak nie grałeś to się nie wypowiadaj ja czekam na dedyka jak wypali ^^

Nie musisz się podlizywać ;) ja dobrze wiem że te pliki są Derin z lekką edytacją. JEŚLI WGL ŚĄ EDYTOWANE. Znam się na tym i widzę że serwery wychodzące przez ostatnie 2 tyg są na tym gotowcu robione. Dlatego jeśli ten serwer przejdzie na dedyk to będzie na liście zwyczajnych niczym się nie wyrużniających gotowców. Takie jest moje zdanie i to nie jest hejt, życzę powodzenia w rozwoju serwera Kasiu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...