Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DieMT2 [Hamachi]

Katien

Bonusy  

234 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie maj? by? bony?

• 4Fun, czyli tak jak jest.
    • Medium, czyli fajne przyjemne pvp, po 5k ze skilla na 30k hp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer off. Będzie on jutro o 12. Dlaczego tak? Spowodowane jest to małą frekwencją graczy online.. Jak będzie serwer dedykowany, a będzie na pewno, serwer będzie czynny 24h.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kasia na Bank nie będzie to Dydyk jestem pewien na 100% a jak będzie to nie postoi dłużej niż Thinesia czy jakoś tak trzeba coś potrafić żeby powstał bardzo dobry Dedyk i cieszył się popularnością graczy, a nie jakieś gówno powstanie.

Opublikowano

Troche nudno się na tym serwerze robi. Kasia powinnaś naprawić konkurs OX i wymyślić również jakieś ciekawe eventy inaczej liczba graczy będzie malała jak dotychczas.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

@DOWN

Zgadzam się z tobą, ale pewnie jest to związane z tym, że Kasia robi dedyka.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

No serw zodiego nie jest zły. Ten mógł być popularny, lecz rzadko on mało eventow malo nowosci.. No cóż mało czasu^^ .

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Miał być serwer pvp, taki był.. Nie wiem co dalej z tym fantem robić.

Serwer może i pvp, ale ludzie pragną też czegoś nowego, czegoś czego nie było na żadnym innym serwerze, czegoś co będzie oryginalne i własne. Rozumiesz o co mi chodzi ?

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Serwer może i pvp, ale ludzie pragną też czegoś nowego, czegoś czego nie było na żadnym innym serwerze, czegoś co będzie oryginalne i własne. Rozumiesz o co mi chodzi ?

Doskonale Cie rozumiem, ale nie mam czasu ani środków, aby kupować, robić jakieś nowe przedmioty.

Opublikowano

Jak środków... Na necie masz pełno jakiś pierścionków... Wystarczy, że co nie co pozmieniasz i tyle. . . Dodasz coś..

Opublikowano

a to jestem pewny, ze dedyk będzie slaby. Ja Ci radze robic na hamku poki co bo jeszcze musisz sie troche pouczyc.

Opublikowano

Myslisz, ze ten technik jest taki dobry? Mnie dzis koles zrobil w chuya. Pisal, ze umie zabezpieczyc serwer + wgra mapki, iz ja mam zbyt slabego neta, a kude podstaw nie znal. Nie wiedzial nic..

Opublikowano

Uczennica 3gim uczysz się egzaminy będziesz miała i server robisz online często nie będzie (czy tam ponad gimnazjum).

Opublikowano

Up

Nabijasz posty? Nie widzisz, ze serwer jest offline od paru dni, poniewaz Kasia pracuje nad dedykiem ? . . .

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...