Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DieMT2 [Hamachi]

Katien

Bonusy  

234 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie maj? by? bony?

• 4Fun, czyli tak jak jest.
    • Medium, czyli fajne przyjemne pvp, po 5k ze skilla na 30k hp.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy odpalam Launczera (Derin.exe) to przestaje działać, gdy daje "Start". Jakieś pomysły?

A właśnie próbowałem już : Zgodności, Antywirusa.

Opublikowano

Spol. nie istnieje.. kurwa no...-,- , zapowiadało się dobrze.., pobieram, a tam albo nie istnieje albo błąd wczytywania strony...

l9xk4.jpg

Opublikowano

Bez sensu ten serwer nikt ci nic nie bije i inni nic ci nie biją, serwer niedopracowany i przemyślany.

Opublikowano

Nie da sie nic ulepszyć. Jak próbuje metalem lub u sury ( co jest bezsensowne ) nic się nie dzieje, tak samo z czymkolwiek innym...

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

Zaraz będzie na forum ankieta czy bony zostają takie jakie są, czy mam zmniejszyć do takich jak Medium czyli np max hp 3k, max ludzi 10. I dobre pvp po 5k z 30k hp?

Jeśli medium, to edytuje bonusy wbudowane etc. i skasuje all eq. To jest góra 10 min pracy. Zadecydujcie..

Opublikowano

Wejdź na gadu gadu. Zarejestrowałem się , pobrałem , zrobiłem postać ale nie loguje mnie do gry co jest ? Wywala. Jakby się zbugowała.

Opublikowano

szczerze? Czekałem 4h na start servera z ciekawości. A jednak serv to jedna, wielka DUPA. Te bony to masakra. Nie dość, że tobie nic nie biją, ty i ty nic nie zabierasz. Masakra..

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano
Wejdź na gadu gadu. Zarejestrowałem się , pobrałem , zrobiłem postać ale nie loguje mnie do gry co jest ? Wywala. Jakby się zbugowała.

Pomożesz ? Jeśli nie spadam.

Opublikowano

Pomożesz ? Jeśli nie spadam.

Zrób nową postać i zobacz czy działa..

Dobra, siłą wyższą resetuje wszystkim eq po raz ostatni....

Bony w broniach, zbrojach i 1-5 oraz 6-7 będą zaniżone do około 3k hp i 10na ludzi oraz po 10% abs.

Mam nadzieję, że w tedy pvp będzie z prawdziwego zdarzenia.

Dodam również wszystkie ulepszacze do NPC. Nie będzie dropienia. Only PvP.

Serwer on o 19:20.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrób nową postać i zobacz czy działa..

Dobra, siłą wyższą resetuje wszystkim eq po raz ostatni....

Bony w broniach, zbrojach i 1-5 oraz 6-7 będą zaniżone do około 3k hp i 10na ludzi oraz po 10% abs.

Mam nadzieję, że w tedy pvp będzie z prawdziwego zdarzenia.

Dodam również wszystkie ulepszacze do NPC. Nie będzie dropienia. Only PvP.

Serwer on o 19:20.

Pozdrawiam.

a w dupie mam ten serwer wczoraj robiłem postać to mi ktoś zmienił pasy a dzisiaj ledwo zrobiłem eq i znowu pocałujta w dupe wójta !!!

Opublikowano

up, nie chcesz to nie graj. To serwer pvp + do tego bs legalny... Zrobienie eq do góra 40min.

Zaraz serwer online. Poniżej ss z nowymi bonami.

GRATIS! Zmniejszony atak i bonusy nowych broni

ntixesm.jpg

rwhplku.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę na wyżej zamieszczonym przez kasię ss można nadal mieć 30 abs na miecze itd.

Ja bym proponował ustawić bony tak jak są na metin2.pl

oraz usunąć bony do expa i na zwiększenie kasy, expa i dropu.

Opublikowano

Sobek Podania juz nie skladamy do wczoraj chyba był czas a co do Wojny Gildii to kiedyś tez nad tym mysłałem ale na innych serwerach Pomysł Pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...