Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DieMT2 [Hamachi]

Katien

Bonusy  

234 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakie maj? by? bony?

• 4Fun, czyli tak jak jest.
    • Medium, czyli fajne przyjemne pvp, po 5k ze skilla na 30k hp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu serwer nie dziala? Wywala gdy wbijam do m1...

Serwer cały czas Online. Najprawdopodobniej dzisiaj zostaną dodane przedmioty dające dodatkowe bonusy takie jak np. +10k HP.

Zapraszam do gry.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wg mnie serv jest okej, lecz na okrągło jest off ;/ Gram od 3 dni a i tak nie mam do konca eq, bo na okrągło przerwy itd ;/

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Dobra nie mam czasu na ddosy bo robie swoj serwer no-hamachi

koleś pojebało cie coś ?? myślisz ze zaatakujesz serwer będziesz Kozak ? kurwa weź ogarnij i zajmij się swoja dupa i rób ten swój serwer a nie komuś lubisz się psocić daj sobie luzu i idź sobie swoja zryta banie psuj. JAK NIE MASZ CO ROBIĆ TO IDŹ SIĘ PRZEWIETRZ NA DWÓR ;D

Opublikowano

Na serwer zostały dodane nowe fryzury np. Kapelusze etc. Dziś również odbył się event rybacki i zostały rozdane 2 następne fryzury!

Zapraszam na serwer. : )

Opublikowano

Znowu lagi, że grać się nie da.

Lagi były, ponieważ jakiś typ wywalał cały czas bambusowe strzały w m1 i dlatego lagowało.

Zapraszam na serwer :-)

Opublikowano

Jak obiecywałam, zaraz odbędzie się czyszczenie sieci. Wszystkie osoby OFF/ON nie posiadające przed nickiem prefiksu [Die] zostaną wyrzucone.

Opublikowano

Też to miałam. Zapewne dodałeś jakiś dodatkowy dysk i chce teraz płytę. Musisz usunąć ten dysk program jakim go dodałeś i po problemie.

Opublikowano

Co z tą areną pvp ?

Zrobisz..? Nie zrobisz..?

Będę to ogarniać.. Ale boli mnie jedno. Wszyscy serwer zachwalali, a przed chwilą było tylko 5 osób online. =/ Jeśli mam robić tak dużo rzeczy dla takiej liczby graczy to mijamy się z celem . ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...