Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s2 [Dedyk]

DarkSince

GladoR s2  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa maszyna zakupiona

Serwer s1 został na nią przeniesiony

Nie było żadnej cofki :)

Glador s2 i divine działają jak należy ! TAK TRZYMAĆ !

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę ? 50 osób online ?

Tak, ten serwer miał bogatą przeszłość. Nie kodowano w bazie haseł graczy i wszystkie hasła szły do administratora, który to potem wykorzystywał na innych serwerach. Takie słuchy mnie doszły i była 'gruba' afera. Nigdy nic nie wiadomo... ;-)

Opublikowano

Jezeli grales na gladorze s2 i innym serwerze z takim samym loginem i haslem to okradali Cie po kilku dniach.

Np na Almantii taki dostep miala cala gildia HotTouch,mojego kumpla okradli a pozniej widze jego itemy u nich

Cale szczescie skonczylem gre po kilku dniach,dobrze mowiliscie s2 jest stawiany zeby utrzymac s1.

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Prawdziwa gra na tym serwerze już dawno się skończyła.. teraz to tylko podtrzymywanie życia z nadchodzącym RIP'em.

Opublikowano

Gderacie jak stare kwoki ;p dlaczego niby koniec s2? zresztą czemu się dziwie że same komentarze negatywne jak wypowiadające się osoby grają na serwerach konkurencyjnych. Glador stoi i trzyma się dobrze po co zwracać uwagę na innych ? sami sobie nie poradzicie ? Jakby miał być koniec serwerkeim to na pewno nie organizowali by eventów oraz mini eventów

Opublikowano

Gderacie jak stare kwoki ;p dlaczego niby koniec s2? zresztą czemu się dziwie że same komentarze negatywne jak wypowiadające się osoby grają na serwerach konkurencyjnych. Glador stoi i trzyma się dobrze po co zwracać uwagę na innych ? sami sobie nie poradzicie ? Jakby miał być koniec serwerkeim to na pewno nie organizowali by eventów oraz mini eventów

Hehe, wiem co mówię, bo grałem tu od startu i wybiłem topkę :P Swoje osiągnięcia w czas sprzedałem, bo zauważyłem co się dzieje. Myślisz, dlaczego topowe gildie sprzedają konta? - bo zostali na tym serwie sami. Od czasu do czasu ktoś nowy zajrzy, pogra jeden dzień i zmieni server, bo nuda. Graczy max 150 online w tym sklepy i buffy lub PT na smoka (1 osoba na 3konta:d). Polecam sprzedać/wymienić konto jak najszybciej, póki jeszcze ktoś coś za nie zaoferuje.

Opublikowano

Serwer miał problem temu zaprzeczyć nie mogę , ale teraz już nudą nie wieje tak jak wcześniej coś się zaczyna dziać i jak narazie wszystko jest na dobrej drodze aby było jeszcze lepiej. I nie prawdą jest też że nowi gracze rezygnują, teraz w m1 można spotkać wiele mniejszych lvl'i i nie są to tylko dropy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najświeższe info!

Zarówno na s1 jak i s2 ruszyła akcja "Naprawa Bugów"!

Możecie wypisywać każde bugi jakie tylko znajdziecie w grze.

Zapraszamy na nasze forum gdzie w dyskusjach znajdziecie tematy z listą bugów.

Zachęcamy do pomocy w szukaniu bugów!

Opublikowano

Już jutro o godzinie 17:00 odbędzie się Zuoo wszystkich chętnych zapraszam, więcej informacji na naszym forum oraz facebookowym fanpagu.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Super serwer, fajne eventy, miła atmosfera, ale może graczy mało, więc śmiało wbijajcie, napewno wam się spodoba :)

Opublikowano

Serwer już zasysam, a grałem dość długi okres na ich serwerowni np. Glador S1. Więc wiem że ich serwery to solidna firma:) Polecam!

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Serwer żałosny,nie opyla się na nim grać,inni włamują się na konta i okradają

Jak masz passy typu 123 to nie dziw :)

Opublikowano

Hmm ja za bardzo nie polecam w sumie pod względem misji itp to serwer fajny ale troszkę jak dla mnie za mało ludzi gra ten kowal to na prawdę ZJEB za przeproszeniem :) Ciągle pali robiłem co dziennie po 10 postaci wbijałem nimi po 40 lv i robiłem misje na Magiczne metale no ale ile można ? Trochę nudne to się zrobiło i te kd -.- Ciągle palił 10 kd kupiłem +5 i nie wbiło :/ Tak jak mówiłem wcześniej serwer fajny ale mało ludzi i ciągle ten kowal pali :/

Opublikowano

Drodzy gracze GladoR s2!

Najprawdopodobniej restart serwera z masą nowości!

Witam

Dzisiaj dostałem wiadomość od [GA]DarkSince by sprawdzić opinię graczy GladoR s2 na temat ewentualnego zamknięcia serwera na krótki okres czasu.
Podczas czasu między zamknięciem a otwarciem nowej wersji serwera wprowadzone zostałyby nowości i naprawione bugi,

które dokuczają graczom.

Dlaczego chcemy ponownego startu?

Jak pewnie większość graczy s2 zauważyło na naszym serwerze gra mała ilość ludzii, duża cześć z nich

jest też niezadowolona z tego powodu ponieważ nie mają z kim toczyć pojedynków, robić wypraw na różne dungeony czy po prostu pohandlować.

W rankingu jest spora ilość starych graczy, którzy przestali grać na serwerze a odstraszają potencjalnych nowych.

Ponowny start serwera spowodowałby przyciągnięcie sporej liczby nowych graczy.

Co z naszą kasą wydaną na Monety?

Wszystkie kupione Monety w itemshopie w ostatnim miesiącu do zamknięcia serwera zostałby zwrócone

jedynym warunkiem jakim byłby odzyskanie Monet byłoby założenie konta na nowej wersji s2 z tym samym ID.

Jakie nowości zostałby wprowadzone na nowej wersji serwera ?

System petów

Każdy pet jest swojego rodzaju posiadają różne bonusy wspomagające exp oraz pvp

ale także porozumiewanie się z całym serwera za pomocą "Wiadomość do wszystkich"

Opcje, które może posiadać pet możecie pisać w postach ponieważ interesuje nas Wasze zdanie.

Nowy Dungeon

Dungeon polegający na walce z bossami oraz potworami, które otaczają ich.

Dungeon byłby podzielony na rundy, każda z nich miałaby pewien limit czasu na zabicie potworów.

By wejść na Dungeon potrzebowalibyśmy grupy minimum 3 osobowej i przepustek.

Arena Walk

Arena, która polegałaby na zdobywaniu punktów za zabicia innych graczy.

Ranking z graczami, którzy uzyskaliby największą ilość punktów

wyświetlana byłaby na stronie w zakładce "Arena Walk"

Na arenę mogliby wejść gracze z levelem powyżej 65 levelu.

Naprawienie problemu z kickami kanałów

Tak jak pewnie wszyscy, którzy grają zauważyli, że serwer czasami sam wyłącza pewne Ch lub całkowicie

odcina od logowania, zostałoby to naprawione jednak do tej naprawy potrzebny jest pewna czystka w plikach

Podniesienie maksymalnego levelu do 150.

Usunięcie błędu "Zaktualizuj klienta gry, masz starą wersję"

Poprawione wszystkie polowania od 0 levelu.

Poprawki mniejszego stopnia dotyczące wyglądu klienta gry.

Proszę brać udział w ankiecie i pisać posty co myślicie o tym.

Mogłem zapomnieć o niektórych nowościach więc do tematu może zostać wprowadzone poprawki.

Pozdrawiam

[GM]CreatiVe

By [GM]CreatiVe

Opublikowano

Drodzy gracze GladoR s2!

Najprawdopodobniej restart serwera z masą nowości!

By [GM]CreatiVe

Pierdu , pierdu ja posłucham :)

Znów to samo będzie popierdoli serwer i tyle, najlepiej niech się zajmie czymś innym :)

Nawet restart serwera nie pomorze, miałem na glodor s2 surke z zwiększoną ilością hp o 10 k i nawet tego nie wychwyciliście, ale nie o to tu chodzi po prostu administracja jest nie kompetentna i zamiast stawiać serwery powinni siedzieć

przy książkach.

Tyle na ten temat, serwera NIE POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...