Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s2 [Dedyk]

DarkSince

GladoR s2  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer znudził mi sie na 2gi dzień bo niema co robić po 50lvlu

Na 50lvlu kończysz wszystkie misje, jak all zrobisz to jedziesz do 75, tu się zatrzymujesz robisz eq i zarabiasz na metkach w redlesie.

Jak zmienić wygląd podłoża na taki jak jest na PL? Chodzi mi o podłoże bez śniegu

ktoś i coś

Opublikowano

A ja nie polecam poniewaz nie działa mi klient i od tygodnia nie moge dostać zadnej pomocy ...

Pograłem chwile na modzie ale zrezygnowałem bo potem nie bede widział połowy itemów...

EthanaEU2.png

Opublikowano

nie jestem rzadnym pachołkiem respecta grałem na serwerze 3 dni i wiem, że jest słaby

bo fajnie jest wbic sobie szybko 90poziomy i ubijac bossy nadropi trutek a potem okazuje się że po 3 dniach zwiększają siłe bossów troche nie tak :/

Opublikowano

Up może potrzeba netframework? pobierz tego 4.5 (google->net framework 4.5)

Powiedzcie jak zmienić podłoże na takie jak jest na Pl? Nie chce tego śniegu ;3

ktoś i coś

Opublikowano

A ja nie polecam poniewaz nie działa mi klient i od tygodnia nie moge dostać zadnej pomocy ...

Pograłem chwile na modzie ale zrezygnowałem bo potem nie bede widział połowy itemów...

Załóż temat na forum.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Up może potrzeba netframework? pobierz tego 4.5 (google->net framework 4.5)

Powiedzcie jak zmienić podłoże na takie jak jest na Pl? Nie chce tego śniegu ;3

Mam wszystko pisałem juz wczesniej zanim wyczyscili temat ze all mam nie wiem czemu to nie dziala jakis zjebany patcher

Wszystkie serwery dosłownie wszystkie w tym PL mi działaja z launcherami/ patcherami itp a ten jedyny nie ...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Radzę jeszcze raz zmienić hasło/e-mail. Dziś 2 osoby z mojej gildii zostały okradzione..

Opublikowano

POPIERDOLONY SERVER CH1 WYJEBAŁO PRZEKŁADAŁEM 19KK 4 MEDALE I EQ I PO CHANDLU WYJEBAŁO CH1 ZALOGOWĄŁEM SIE I NIE MA POZDRO DLA TEGO JEBANEGO GÓWNA NIE POLECAM TAKIEGO SZAJSU KICHA I GÓWNO NAVI COFKI

Opublikowano

POPIERDOLONY SERVER CH1 WYJEBAŁO PRZEKŁADAŁEM 19KK 4 MEDALE I EQ I PO CHANDLU WYJEBAŁO CH1 ZALOGOWĄŁEM SIE I NIE MA POZDRO DLA TEGO JEBANEGO GÓWNA NIE POLECAM TAKIEGO SZAJSU KICHA I GÓWNO NAVI COFKI

Po pierwsze handel a po drugie jest to po prostu nie możliwe że Ci zniknął hajs.

Navi? hahahh żałosne dziecko.

ktoś i coś

Opublikowano

Po pierwsze handel a po drugie jest to po prostu nie możliwe że Ci zniknął hajs.

Navi? hahahh żałosne dziecko.

Było... Nawet jest filmik (R3specta - jakoś tak nick ma), więc nie ma, co oszukiwać się.

Czy wszystko zostało oczyszczone? Raczej tego nigdy nie dowiemy się.

Tak samo jak ktoś tutaj napisał o bossach.

Administracja zobaczyła jak Shax i Happy biją, zwiększyli siłę i hp(?) Bossowi, a potem zwiększyli czas jego respu. Troszku śmieszne, ale cóż...

Ogólnie... Serwer jest dobry (bardzo stabilny!), jednak Administracja taka sobie (Dark - ok, Cr. - średnio, CreatiVe - ok, o Moderatorach to szkoda gadać - dno totalne - jedyne forum, gdzie dostanie się bana za byle co (nie dostałam))

Tak więc NEUTRAL.

Opublikowano

Fakt, bardzo słaby kontakt z administracją..

Bardzo słaby to mało powiedziane od tygodnia nie moge sie doprosic zeby mi ktos pomógł z klientem.

Dark napisał zebym napisał na forum i tam tez 0 odpowiedzi...

Gram teraz na kliencie na obejsciu ale jak bedzie jakas aktualizacja to jej niestety nie pobiore bo ten jebany autopatcher mi nie działa ...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Co Ty tutaj robisz? Wypierdalaj. Na handlu 19kk ciekawe - max 9,9 kk, "chandlu" WOW !!!!! !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Serwerek nawet fajny . Zagrałem , lecz nie przypadł mi do gustu. Nadal wole Gladora s1 i divine . Lecz jak na serwer medium , to jest godny polecenie .

Prezka=9/10

Serwer=5/10 (wg mojego gustu).

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Na prawdę mocno dopracowany i prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalizm.

Opublikowano

chyba tak, bo nie działa.. moze jakies poranne prace robią

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Co Ty tutaj robisz? Wypierdalaj. Na handlu 19kk ciekawe - max 9,9 kk, "chandlu" WOW !!!!! !

CIOTO JEBANA JAK PRZEŁOŻYSZ 2 RAZY PO 9.5 TO SIE DA ZJEBIE

PIERWSZY RAZ ZDAZYŁO MI SIE ZEBY ZNIKNEŁY MI ITEMY NA TYM SERVIE TAK JEST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...