Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s2 [Dedyk]

DarkSince

GladoR s2  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem, grałem .. grało się dobrze, dopóki Team był '' ogarnięty'' a teraz co tam się dzieje.. to porażka jakaś kur**.. Wystarczy poczytać @ UPco jest w 100 % zgodne z prawdą , z resztą sam straciłem full eq z bodziaka 79 lvl..

sygnatura.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i zapraszam na serwer !!!

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ sam [GA]DarkSince jest zwykłym szczylem,ludzi mu okradali na serwerze w tym mnie i kilku kolegów a on nas olał,połowie usunoł posty na forum a druga część dostała bana,jeszcze raz nie polecam !

Opublikowano

Ludzie uciekają z serwera głównie przez team... Dark zainteresowanie serwerem okazywał tylko przed startem jak serwer wystartował to widać, że ma go w dupie.

Ludzi w srode (srodek tygodnia) okolo 600 a dziś w sobote w godzinach szczytu 450...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Została Wykupiona dodatkowa reklama dla serwera co zapewni mu dodatkowych graczy online.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

tak na prawdę to nie wiem czy nadal tu grać bo strach wbić jakiś dobry lvl i dobrać dobre EQ bo i tak kiedy cie okradną.

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

tak na prawdę to nie wiem czy nadal tu grać bo strach wbić jakiś dobry lvl i dobrać dobre EQ bo i tak kiedy cie okradną.

Nikogo nikt już nie okradnie , zapraszam do Gry .!

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Gdy robiłem reset haseł gracze zmieniali na hasła takie jakie mieli wcześniej to było przyczyną kradzieży , skoro karze zmienić hasło to chyba sytuacja jest jasna na inne ,a nie takie jak przed resetem.

Opublikowano

Gdy robiłem reset haseł gracze zmieniali na hasła takie jakie mieli wcześniej to było przyczyną kradzieży , skoro karze zmienić hasło to chyba sytuacja jest jasna na inne ,a nie takie jak przed resetem.

A ty tutaj oczu nie zamydlaj zlodzieju.

Zamykaj ten syf

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Gram od początku serwer i gra się naprawdę bardzo , bardzo dobrze jest wiele graczy , jest co robić no i w ogóle wszystko jest okej, więc Wszystkich Serdecznie Zapraszam do gry.

Opublikowano

Witam

Z dniem Dzisiejszym w życie GladoR'a s2 wjedzie sporo poprawek , a więc do rzeczy:

-Poprawa polowań 65lvl

-Dodanie Wymian Czaszki Trolla

-Zabezpieczenie Kmr moda , WH i innych bajerów <== Beta Chwilowo wyłączone aby zminimalizować kickanie

-Dodanie Dużych Autopotów do Handlarza

-Zwiększenie Czasu Jump'a po zabiciu Wiedźmy i Beran Setou w WW

-Poprawa Dropu Polimorfii

-Zwiększenie Szybkości Poruszania się do 220

--Zwiększenie Szybkości Ataku do 200

Aby Grać na Serwerze po Update należy zaktualizować clienta w przeciwnym wypadku nie zalogujecie się!

Podczas Logowania (Ładowania mapy dłużej niż 7 sekund może nastąpić kick ) należy zalogować się ponownie wtedy mapa będzie ładować się szybciej

Z czasem dopracujemy to tak że nie będzie żadnych kicków

Opublikowano

Drop że szkatułek pół księżyca

Co do serwera , zdania nie zmieniłem , nadal gra się bardzo fajnie i zapraszam all do gry.

Edix , jak coś mam do wymiany Yang na Ravi 1.6kkk (150 zł) za jakieś EQ lub yangi tutaj, kontakt gg 6272144.

Opublikowano

Drop że szkatułek pół księżyca

Co do serwera , zdania nie zmieniłem , nadal gra się bardzo fajnie i zapraszam all do gry.

Edix , jak coś mam do wymiany Yang na Ravi 1.6kkk (150 zł) za jakieś EQ lub yangi tutaj, kontakt gg 6272144.

Ile mniej więcej dropiłeś to i gdzie?

Dropiłeś z rękawiczką?

Jaka jest szansa na kupon SM?

Opublikowano

poza tym, że niska ilość graczy po przeżyciach serwera to jest godny polecenia.. co z tego jak zostało 300 graczy ;x

Opublikowano

Szczerze ? Wbiłem 90 lvl + bufa mam 90 all skile P i nuda. Brak jakichkolwiek misji na 90 + lvl jest moze jedna.

Admin albo nie ma czasu albo mu sie nie chce zająć serwerem, ale wbij i zobacz.

Dla mnie jedna wielka nudaaa ! Ale serwer Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...