Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s2 [Dedyk]

DarkSince

GladoR s2  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorąco zapraszam na serwer, coraz więcej graczy łatwo zarobić itp . POlecam

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo polecam serwer! administracja ogarnięta, mili gracze, fajna atmosfera. Serwer godny uwagi !

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Witam ogólnie serwer bardzo mi się podoba jednak wielu grczy zbugowało sobie skile na P jedym certem oraz nadropiło pełno yang całymi gildiami na bugu na mapce 80lvl wydaje mi się że Administracja nie wie co z tym zrobić albo ma to gdzieś ponieważ mój temat na forum został zaraz usunięty.Okropnie ciężko o kontakt z Darksite obawiam się że albo nie radzi sobie z dużą ilośćią graczy albo ich olewa tak czy inaczej efekt jest taki że ciężko się z nim skontaktować.Wracając do buga na yang który jest już usunięty nie zmienia to faktu ze cała topka i osoby które miały dostęp do DC nadropiły sobie kasy i uwazają że to całkiem wporządku. W Chunjo gildie takie jak Immortals czy Grubejointy korzystały z buga masowo z pełną świadomośćią i nie zostały za to ukarane w jakikolwiek sposób chyba że coś się zmieniło do tej godziny bo nie gram od wczoraj.

Kolejna rzecz która mnie strasznie zniesmaczyła to bany na Teamspeaku, ja dla przykładu zostałem pernametnie zbanowany przez pomyłke, pisałem do [GM]CratiVe on to troszke olał skierował na forum a na forum po "Tygodniu" udało mi się złapać Darksita który miał mnie sprawdzić.... liczyłem na wyjaśnienia czy chociaż by przeprośiny za ich nieuwage a perma mam dalej z czego sprawdzałem wieczorem.

Tak więc serwer naprawde polecam przynośi sporo przyjemnośći z gry jest wyśmienicie wyważony aczkolwiek bugi oraz ludzie którzy z nich korzystali mi zniesmaczyli gre tak więc narazie podziękuje.

Pozdrawiam

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Najlepszy serwer tego roku, nie ma co ukrywać.

Navi może i było ale wszystko poszło się doszczętnie pi3rd****!

S1&S2 GladoR serwers is THE BEST!

Opublikowano

Navi było poszła kopia bazy i gościu teraz ma wszystkie hasła meile itp Ci którzy nie zienili przed resetem zostali lub zostaną okradnięci serwer porażka pomysł dobry ale administracja gówno robi nic nie ogarniają bany sie sypia bo jakis skrypt napisali zjebany nie polecam .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Brawo serwer off a ludzi 191 online ^^ (ładny licznik maja)

2s1szg1.png

Jeżeli chcesz w ten sposób powiedzieć , że licznik jest podkręcony to się grubo mylisz , na serwerze gra tyle typa że Ho Ho , każdy kto gra na serwie wiem o tym. Serwer był off a licznik wskazywał 190 graczy z powodu, że się jeszcze nie wygenerował (odświeżył)

Opublikowano

NIe plecam serva tez dostalem bana za nic na stale hah to az smieszne jest:D co do teamu to zenuje mnie ich zachowanie nawet na tsa nikt nie chcial wejsc by mi wyltumaczyc za co rzekomo bana dostalem. Stwierdzam ze najstarszy z nich ma gora 18 lat ten GM Creative z jakies 15-16 nie wiecej bo nawet nie umial sie wyslowic gdy z nim pisalem. Rzecz jasna jest ze navi zostal jeszcze i bedzie dalej takze nie polecam servera ze wzgledu na Team oraz nienaprawione bugi dotychczas;]

Opublikowano

Ludzie pytają jak niby wbijali skiłe 1 certem? Odpowiedz Cert się wkładało pod F1 ,potem klikało się myszką na certa i jedonczesnie F1,, po wybraniu danego skila do czytani akceptowalo sie handel, potem na drugiej postaci akceptowalo sie hanledl ,potem kontunuj wywalało ch , po zalogowaniu na postac skil byl o 1 m wyzej .Tylko nie róbcie tak bo teraz to naprawili i obrazu ban.Ale od początku serwa wywalało ch i nikt nie wiedzial z jakiego powodu .Cwaniaczki powbijali skile i potem zglosili z jakiego powodu wywala ch .

Opublikowano

Witam.

Mam taki o to problem z autopacherem

http://img707.imageshack.us/img707/4223/ghgfhgfhgffh.png

Proszę o pomoc. ;d

P.S.

Mam netframeworka3.5 i dalej nie działa ;c

Opublikowano

Dark juz jest pelnoletni głaby po za tym Strepsils mu pomaga ktory ma 24 lat jak nie lepiej.Jesion jestes zalosny jeszcze nie dawno polecales serwer a teraz bana wylapales i hejtujesz gdzie sie da.Zobaczcie jego posty na forum gladora

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Dark juz jest pelnoletni głaby po za tym Strepsils mu pomaga ktory ma 24 lat jak nie lepiej.Jesion jestes zalosny jeszcze nie dawno polecales serwer a teraz bana wylapales i hejtujesz gdzie sie da.Zobaczcie jego posty na forum gladora

Z tego co widzę to ty też nieźle hejtujesz więc nie masz prawa na innych gadać "hejty" ;f Chodzi tu o Teoden...

Opublikowano

Jesion ! Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Kur czlowieku ogarnij dupe , przedwczoraj napisales ze zapraszasz na serwer itp .

Dostales bana i teraz starasz się za wszelką cene zniszczyć mu reputację . Jebnij się w banie takich ludzi powinno sie kastrować !

Myśli sie a nie . Uzywasz buga a potem wielki placz na forum ze bana mam ( o boshe rzal bana mam ! ) .

Serwer naprawde dobry, nic tylko napierdalać nocki ...

Sory za wulgi ale tacy ludzie mnie denerwują ..

Opublikowano

Piszecie ze ja niby hejtuje serwer? Ogar panowie sam na nim gram (wstawilem wam ss bo taka jest prawda co do licznika i nie pierd... mi ze licznik sie nie odswiezyl bo to nie pierwszy raz jak serwer byl off) Nie mam zamiaru hejtowac serwera tylko pokazalem to co jest prawda

xD ale ale

Opublikowano

Serw Jest Super Admin zapowiedzial iz zostana ukarani Ci co wbili skile bugim serw sie rozwija coraz wiecej ludzi

Opublikowano

No dobra mialem dobra opinie na temat serwera ale teraz co sie dzieje to jest kompletna porazka.

HappySad mial 11 brylek z czego tylko 6 byly z dc(wystepowal tam bug yang)

Zabrali mu wszsystkie i gdzie tutaj jest sprawiedliwosc? Jako 1 bil bossy na nowej mapie zeby zarobic a stracil praktycznie caly zarobek.

Szkoda mi go bo wiem ile pracy wkladal w swoja postac mozna powiedziec no-life;)

Wczoraj podczas bicia metinow widzialem bodego ktory bil mnie z hita po 7k(nie twierdze ze mial eq z navii ale to malo prawdopodobne ze wszsytko zniknelo)

Mieliscie racje serwer jest typowo pod zarobek zeby utrzymac glador s1.W isie znajdziecie wszystko poczawszy od przywolan bossow po malze perly itp.

0 zainteresowania ze strony administracji

Fakt sklepow jest duzo a to jest podstawa tego typu serwerow bo wazny jest handel ale widze ze osob jest coraz mniej,widac to po pisaniu na ogolnym,malo kto sie udziela;>

Codziennie ktos zostaje okradziony,poniewaz jakis gracz ma dostep do bazy danych ...a administracja nie umie sobie z tym poradzic

Wbilem tutaj 78 lvl aczkolwiek zaluje straconego czasu pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Ne polecam serwa Admini maja totalnie wyjebane na serwa widac, ze tylko hajs sie liczy napewno nie zrobili serwa dla graczy ani z przyjemnosci tylko 100% dla HAJSU!!

Topka odchodzi, ludzie sa okradani, po padaniu serwa znikaja itemy, boty, bugi i huj wie co jeszcze 0 zainteresowania od Adminów...

Ludzi coraz mniej widać po samym liczniku, codziennie po 20/30 ludzi odchodzi. Niedługo bedzie 200 ludzi ON i serwer padnie jak Heksagon/ Neverius/ Divine s2 gdzie nie było ludzi to od razu zamkneli serwy...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Więc tak jeszcze do dzisiaj rano poleciłbym serwer, jednak zmieniam swoje zdanie .

Po kradzieży eq z mojego konta, po 1 0 zainteresowania tym co się dzieje bo kradzieży jest coraz coraz więcej ...

Dark pewnie powie że wszedłem na jakąś stronę z keyloggerem albo cos ( odrazu mówie jebnij się w łeb) ...

Powodem kradzieży na s2 nie są keylogery tylko to że się opierdalasz i nie chcesz znaleść gościa który za tym stoi ( sprawdziłbyś w logach ostatni handel) ...

Tak więc chcecie tu grać? Grajcie ! Tylko nie zdziwcie się jak Was ojebią jak coś osiągniecie ...

CYA !

Opublikowano

Witam.

Mam taki o to problem z autopacherem

http://img707.imageshack.us/img707/4223/ghgfhgfhgffh.png

Proszę o pomoc. ;d

P.S.

Mam netframeworka3.5 i dalej nie działa ;c

Opublikowano

Nie polecam , bany leca nie sluszne , znikaja itemy i to nawet u osob ktore zostaly zbanowane na 1 dzien...

Powiem krotko. administracja leci sobie w kulki nie odpisuja na pw , usuwaja tematy na forum ktore w dosyc PRZEJRZYSTY sposob pokazują WOŁAnie graczy ze im oczyszczono konta jak i spore ilości bugów ..

Nie polecam serwera mimo ze fabuła gryu jest zajebista i gra sie przyjemnie tylko WSZYSTKO przez nie ogarniętyy team bo po co grac na serwerze gdzie w ciągu tygodnia zostało okradzionych ok 20 kont graczy wiekszosci z topki .... po co na tym serwie grac skoro zaraz moze się to Tobie stać to samo albo dostać bana za nic jak mój brat dostął niby za WH mimo ze na 1000000000% nic nie miał nawet mógł adminowi telefonem nagrac swoj monitor jak ze soba wtedy pisali ze nic nie mial....

Załosny team .

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...