Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s2 [Dedyk]

DarkSince

GladoR s2  

400 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer pod względem techniczym może i ok ale Administracja mało sie interesuje sewerem i troche nuda grac ;/

A co do serwera wymienie

3 pd na 1 h

1 pd na 30 min

2 ks oswajania konia

rib sr 42 kd +5

fms +9 kd+5 do mixu

3 krwiste

3x Pomoc smoka

stalka woj +4 2k hp kd +5 speeda

3x 5 bon

rekawica zlodzieja 2h

NA EQ SURKA

FMS +8/9 Sr 40+ kd +5 Zbroja 66-70 minimum +6 najlepiej z kd

<-------GG lub tutaj pw

Zbieram +

packiecopy.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo zobaczycie serie serwerów divine world , glador . Bo Amadi -Pro100ST nie chodzi do szkoly ... Przy kompie 24/7 robi pliki a graczami się nie interesują oby kasa leciała ... Ja niewiem jak te serwery mają tyle graczy z taką administracją ... Moze w koncu gracze zaczną grać na normalnych serwerach a nie na takich smieciach , ktory jest postawiony by tylko kase ciagnac ... Pro100ST-Amadi czy chuj wie kto chcial nawet dac reklame na demotywatorach ktora kosztuje cos okolo 6k na 24h -,-

Nie chodzę do szkoły ... Jeżeli to była by prawda wszystko by było inaczej bo z nudów bym ogarniał wszystko . Co do reklamy to kosztuje ona nie co więcej + vat 23% .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

nudy w cholere administracja wlg sie serwerem nieinteresuje oszukuja jak ch*u , mial byc event o 17 i19 pisalo w temacie na forum to event o 17 byl ale godzine przed 2 eventem admin usuna ze ma byc o 19 bo sie juz nie chcialo nie polecm tego szitu z poczatku byl fajny a teraz to toalne gowno tyle z mojej strony PS jeszcze nie dosc ze ox to podstawowoe bugi sa w nim ... cofa lv konia biologa i inne

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Drogi moderatorze, który zmienił tą nazwę [Zaraz dostane warna, za próbę przywrócenia do porządku moderatora który to zrobił]

(Jasne, gdyż moderatorzy są nieomylni i nie wolno im zwracać uwagi, wszelkie przeciwieństwo grozi warnem)

Dział publikacje są do tego, aby opublikować swój serwer, jeżeli Ci się nie podoba, bądź coś innego. Proszę powstrzymaj się, zignoruj to.

Na prawdę nie wiem kto takie dzieci bierze na moderatora...

Opublikowano

Chciałbym poinformować, że KidMod, który zmienił nazwę został zawieszony, aż do czasu pozbycia się keya. ;-)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jutro o godzinie 17:00 odbędzie się event Zuoo:

Ch3 od 1 do 65 lvlu

Ch4 od 65 w górę

Więcej informacji w grze lub na forum serwera.

Żeby nie było, polecam serwer jak ktoś nie lubi stada bałwanów latających z WH i KMR modem.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jeśli szukamy stabilnego serwera,na dłuższy czas,oraz nie przeszkadza nam mała ilość graczy,to serwer dla nas.Osobiście nie polecam,ze względu na złe przeżycia z serwerami Glador.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Odradzam! Odradzam! Odradzam! Serwer jest niestabliny, administracja ma wszyskto w dupie, na ub czekam 3 dzien(minal termin), nuda, malo graczy, dla nich tylko kasa sie liczy... Beznadzieja serwer 0/10

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Też tak uważam, serwer na początku wydawał się bardzo fajny, no ale po wbiciu większego lv jest straszna nuda, niby teraz ma wyjść jakiś Dunogeon , ale wątpię że wypali, do tego coraz mniej graczy. Również były włamy na serwer , i ludzie mają passy do kont , w tym ja , ale to tylko szczegół, dowód pokazałem na mpc, oraz na Gladorze, no ale tu i tam perma dostałem.

Jak ktoś by chciał , mam do wymiany surę WP 84 ALL P, biolog skończony, Niebiańskie kryształy równiez , eq w miarę dobre, więcej informacji na gg 6272144.

xD 

Opublikowano

Również serwera nie polecam, admin ma wszystko w dupie miał dodać nowy dungeon i lipa zapomniał, ale choy z tym konto sprzedałem i bardzo się z tego ciesze :)

Na twoim miejscu zamknął bym ten serwer. Jeżeli nie masz czasu się nim zajmować to po choy go zrobiłeś idioto ?

Opublikowano

Pomimo wielu negatywnych komentarzy ja ten serwer polecam , co prawda zdarzają się "krasze" , ale musimy pamiętać iż jest to tylko priv . Dzisiejszy event przebiegł bez wiekszych utrudneń myślę że jest więcej osob zadowolonych niż nie zadowolonych.

pozdrawiam Fatality

Opublikowano

Serwera nie polecam. Każdego dnia możecie martwić się o utratę EQ z konta bo hasła nie są kodowane. Sam otrzymałem 5kont z postaciami 53-79lvl za darmo bo po prostu ta gildia (każdy powinien wiedzieć jaka) nachapała się i tyle.

Serwer jako serwer fajny ale administracja ssie.

photo261314.png

Opublikowano

harlemshake.png

Witamy!

Pewnie się zastanawiacie o co chodzi, już wszystko tłumaczę
Otóż, jak pewnie większość wie ostatnio w internecie na topie są filmiki "Harlem Shake".
Team GladoR s2 proponuje wam wspólną zabawę i wspólne "Harlem Shake GladoR s2"
po czym nastąpiłoby zuooo.
Na czas eventu zostanie włączona możliwość używania emocji bez posiadania maski uczuć.

"Dobra dobra ale po co to wszystko nie lepiej zrobić od razu zuoooa?"

Nie, ponieważ nakręcony film, zostanie użyty do następnego eventu
w, którym będzie można wygrać różne nagrody, więcej informacji
temat tego eventu już wkrótce...

"Czas i miejsce Harlem Shake oraz jego przebieg"

Harlem Shake odbędzie się w niedzielę (24.02.2013r.) o godzinie 15:00
ŚRODEK PUSTYNI!!!
(Możliwe jest przesunięcie daty z wcześniejszym poinformowaniem graczy)

Scena pierwsza będzie wyglądała mniej więcej tak:
Po zebraniu odpowiedniej ilości graczy wszyscy staną
nieruchomo i tylko GM będzie miał włączone emocje.

Scena Druga:
Wszyscy robią co chcą związane z emocjami ^^

Podczas kręcenia proszę o nieatakowanie innych graczy
ani używania skillów, za nie przestrzeganie tego będzie ban na 24h!!!

"Czas i miejsce Zuooa oraz jego przebieg"

Zuoo rozpocznie się o godzinie 16:00

Ch3 levele 1-65 PUSTYNIA
Ch4 levele 65+ GÓRA SOHAN
i będzie oparty na dwóch etapach

Etap I: (16:00)
Zrzut Metinów

Etap II:(17:00)
Zrzut Bossów

Zapraszamy Team GladoR s2!!

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...