Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdź i pomóż !

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomogę przelałem 100 zl

Chyba przechlałeś.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Nie no kurwa nic nie mam do kaleki ale kufa no od 6 klasy pierdolą do tych łbów zjebanych NIE SKACZ BO KURWA SOBIE KARK ZŁAMIESZ ! NIE KURWA. JA JESTEM HARTKOREM I NA BANIE DO WODY >50 cm..

Opublikowano

Nie no kurwa nic nie mam do kaleki ale kufa no od 6 klasy pierdolą do tych łbów zjebanych NIE SKACZ BO KURWA SOBIE KARK ZŁAMIESZ ! NIE KURWA. JA JESTEM HARTKOREM I NA BANIE DO WODY >50 cm..

Inteligencją też nie grzeszysz. Komuś przytrafiło się nieszczęście, a lepiej by było, gdybyś wyobraził sobie, że to Ty popełniłeś taki błąd i skoczyłeś.

Wyszedłem z pewną inicjatywą, jako że mój profil jest odwiedzany przez jakąś mniejszą grupkę userów, dodałem odnośnik do tego tematu w "O mnie."

Opublikowano

Osobiście przeleję jak hajs jakiś będę miał bo ostatnio troche mi się zabalowało i przepiło i dopiero widzę jak ja kurwa głupi jestem zamiast wlewać w siebie na siłe mógłbym przesłać naprawdę potrzebującym no ale cóż. 1% niestety nie przekaże bo cała moja rodzina przekazała na KP Polonię Bydgoszcz ale na drobną sumkę możesz liczyć w nowym miesiącu. Pozdrów Patryka, powiedz mu jak na MPC ludzie są przejęci jego losem i w ogóle.

A propo - napiszę dużymi literami aby każdy widział

Czy może by wypadało ten temat podpiąć? BO szczerze myślę że dla większości z nas ten temat jest ważniejszy niż jakieś tam tematy z rangami czy ciekawymi filmami (które są obecnie podpięte)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Śmieszą mnie hejterzy z forum Magika potrafią zwyzywać bo nie żyje tutaj też chłopaczek skoczył a hejterzy cicho

Okazuje sie ze po zmarłych jechać łatwo.

Pozdro dla Wydymiona PkJ i reszty tego plebsu.

@top

2% bd :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co jak co ale BiznesMurzyn ma racje. Od nie wiem kiedy mówią, żeby nie skakać do wody oprócz basenów, nawet jeśli to jezioro albo (tak jak jest u nas - na kamieniołomach), bo to czysty kretynizm i kaleką się jest na własne życzenie. Ale nic, stało się, zapewne koledzy będą teraz ostrożni na zapas, a koledze trzeba teraz pomóc.

Nie piszcie ile wy to % dacie, bo pewnie nawet z rodzicami nie rozmawailiście. U mnie niestety rodzina od lat przekazuje 1 % na inne chore dziecko, więc niestety się nie dorzuce, ale trzymam kciuki za chłopaka :).

Równiez jestem za podpięciem tematu.

Opublikowano

Co jak co ale BiznesMurzyn ma racje. Od nie wiem kiedy mówią, żeby nie skakać do wody oprócz basenów, nawet jeśli to jezioro albo (tak jak jest u nas - na kamieniołomach), bo to czysty kretynizm i kaleką się jest na własne życzenie. Ale nic, stało się, zapewne koledzy będą teraz ostrożni na zapas, a koledze trzeba teraz pomóc.

Nie piszcie ile wy to % dacie, bo pewnie nawet z rodzicami nie rozmawailiście. U mnie niestety rodzina od lat przekazuje 1 % na inne chore dziecko, więc niestety się nie dorzuce, ale trzymam kciuki za chłopaka :).

Równiez jestem za podpięciem tematu.

Te wasze gadanie że tyle to mówią czy się skacze czy nie tak naprawdę gówno da, zrobił to i cóż stało się czasu nie cofnie, a na pewno go to nie podbuduję jak ktoś mu będzie pisać że w TV mówili że tak się nie robi. Sądzę że 3/4 z nas tutaj kiedyś zrobiło coś pomimo iż wiedziało że to jest niebezpieczne. Jemu akurat się nie udało. Z tym że połowa stąd nawet z rodzicami nie gadała to niestety muszę się z tobą zgodzić, to takie tylko gadanie jest niestety, no ale miejmy nadzieję że się mylę.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wczoraj od brata Patryka dostałem z 100 ulotek jako że jestem mleczarzem rozwiozłem je już po sklepach jutro dostane z 600 sztuk do rozwozu. Ulotki zostawiłem w Legnicy , Legnickim polu , Jaworze może ktoś w sklepie spotka się z tym :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Powiem rodzica , starszemu bratu i siostrze napewno sie zgodza.

Napisze do gazety miasta moze potwierdza moze to napisza w niej.

Postaram sie najbardziej pomoc pozdrow Patryka bedzie dobrze !

2h74a52.png

"Out on the streets, where I grew up"

Opublikowano

Czy to nie twoje konto bankowe;p ?

Przejrzyj uważnie temat, na stronie fundacji jest tam podany Patryk więc to na pewno nie jego konto tylko tej fundacji. Pozdro

1xbQbvo.png

Opublikowano

Oczywiście postaram się przekazać te 1%. Oby było więcej ludzi takich jak -Pawlak-.

Nie wstyd mi, a i tak pewnie jest za głupi na żałowanie.

Najłatwiej jest żebrać po internecie. Niektórzy muszą być prawdziwymi debilami żeby żyjąc w biedzie robić takie wspaniałomyślne akcje.

Mam nadzieję, że koledzy chociaż high five zbili.

Bez komenatrza. Po prostu brak słów.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Ludzie . Przecież to jest internet. Tutaj każdy może zrobić stronke z fundacją i okradać prawdziwych chorych ludzi..Taka ulotke robie w gimpie w 10 minut..Naprawde zastanówcie się. Czy lepiej wydać 100 zł na człowieka którego życie nie jest zagrożone, właściwie to tylko wygoda - niż 100 zł by dofinansować studnie w sudanie ? Dzięki tej studni wyżyje km2 ludzi . W dzisiejszych czasach jest to łatwe w chuj. Konta internetowe Unesco itp.

Opublikowano

Bekowe jest to , ze gosc pomoga koledze a inni potrafia pisac: ale fake.

Jebnijcie sie we lby i zastanowcie sie jak wy byscie sie czuli w tej sytuacji . Moze i skoczyl, ale spoleczenstwo dalej jest pojebane jesli bierze na jaja takie sprawy.

Opublikowano

Coś tam dorzucę.

Robisz takie tematy i słusznie, nie każdy daje 1% podatku na kogoś, kto potrzebuje pieniędzy.

Mimo wszystko zrobił głupotę. Czego to dziś nie robią gimnazjaliści(i nie tylko) dla szpanu?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Coś tam dorzucę.

Robisz takie tematy i słusznie, nie każdy daje 1% podatku na kogoś, kto potrzebuje pieniędzy.

Mimo wszystko zrobił głupotę. Czego to dziś nie robią gimnazjaliści(i nie tylko) dla szpanu?

Więc tak on już skończył szkołę zawodową z najlepszym wynikiem z testów końcowych więc jest bardzo inteligenty dużo osób skakało tego dnia do wody jak on ale źle trawił i padło na niego zwykły popis i głupota ale dlatego nie można mu pomóc ? Właśnie wręcz trzeba pomagać ludziom nawet jak coś dzieje się przez ich głupotę !
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

I fajnie... Wkurwiają mnie ludzie którzy uważają że to nie prawda.. I tak sami pewnie nic nie stracicie... Poza tym to jest 1% od podatku, a wiec chyba nic się na tym nie traci... Podatek i tak się płaci, a więc tylko państwo straci.. Chyba, głowy nie daje. Osobiście nie przekaże tego 1% i nie z tego że nie obchodzą mnie losy takich ludzi... Nie mam wieku do tego ( jeszcze 2 lata -.-), ale rodzice... Zobaczymy jeszcze... Równie dobrze mógł iść po chodniku, potknąć się, uszkodzić rdzeń kręgowy czy co tam jeszcze i na to samo by wyszło, więc nie wiem o co chodzi ludziom którzy piszą typu "+10 do respektu" ... Zdarza się.. Miejmy nadzieję że uda mu się stanąć na nogach o własnych siłach ;/

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...