Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdź i pomóż !

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety znowu wygrała głupota młodych ludzi. Szkoda chłopa, ale zrobił to na własne życzenie.

Pomogę.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety znowu wygrała głupota młodych ludzi. Szkoda chłopa, ale zrobił to na własne życzenie.

Pomogę.

Ale każdy uczy się na głupocie już nikt z nas nie skacze do wody teraz każdy kolega się boi jeden głupi skok odmienia całe życie.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Zrobiłem przelew ;)

Takim ludziom nie każdy musi pomagać, ale ja zawsze pomogę . :)

Ale widzisz głupota ludzka nie zna granic ..

Opublikowano

Czy szlachetny więc wątpie ,żebyś tu na forum znalazł by ktoś kto by dał 1%

Z mojej strony ma zapewnione 3 %. Z rodzinką chętnie pomożemy.

9368_gold.png

Opublikowano

Ale ściema, Czemu autor nie ma jeszcze cls tematu ? Bo to jest tzw "HANDEL NA FORUM" tak jakby ale w innym znaczeniu

Opublikowano

Przykra sprawa z tym kolegą, na pewno dostanie coś od mojej rodziny.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ale ściema, Czemu autor nie ma jeszcze cls tematu ? Bo to jest tzw "HANDEL NA FORUM" tak jakby ale w innym znaczeniu

Odróżniasz handel od pomocy? Przekazywanie pieniędzy komuś poza forum to jest handel na forum? Ściągnij mózg.exe + myślenie.dll

@

pomogę.

Opublikowano

Rozumiem, żeby to był wypadek, ale nie niedojebanie psychiczne.

Jak się jest debilem to niestety, później się za to płaci.

Mam nadzieję, że +10 do respectu od kolegów jest.

Trolling is a art.

Opublikowano

Rozumiem, żeby to był wypadek, ale nie niedojebanie psychiczne.

Jak się jest debilem to niestety, później się za to płaci.

Mam nadzieję, że +10 do respectu od kolegów jest.

Co lajków nie ma za ten głupi komentarz?

Ten chłopaszek na pewno tego, żałuje a tobie nie wstyd pisać takie komentarze... Jeżeli macie pisać takie posty, lepiej wogóle sie nie wypowiadajcie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Przykro, na pewno ode mnie coś dostaniecie

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Co lajków nie ma za ten głupi komentarz?

Ten chłopaszek na pewno tego, żałuje a tobie nie wstyd pisać takie komentarze... Jeżeli macie pisać takie posty, lepiej wogóle sie nie wypowiadajcie.

Nie wstyd mi, a i tak pewnie jest za głupi na żałowanie.

Najłatwiej jest żebrać po internecie. Niektórzy muszą być prawdziwymi debilami żeby żyjąc w biedzie robić takie wspaniałomyślne akcje.

Mam nadzieję, że koledzy chociaż high five zbili.

Trolling is a art.

Opublikowano

Nie wstyd mi, a i tak pewnie jest za głupi na żałowanie.

Najłatwiej jest żebrać po internecie. Niektórzy muszą być prawdziwymi debilami żeby żyjąc w biedzie robić takie wspaniałomyślne akcje.

Mam nadzieję, że koledzy chociaż high five zbili.

Boże jaki ty jesteś tępy. Takim osobą jak ty powinny komputerów nie sprzedawać nikt nie żebra tylko proszę o pomoc.

proszę jak nie masz nic mądrego do napisania nie pisz w ogole

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

To właśnie jest żebranie.

Jestem tępy bo uważam, że taka akcja po takim wydarzeniu to jest szczyt debilstwa i polskości? If so, nie przeszkadza mi to.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jestem tępy bo uważam, że taka akcja po takim wydarzeniu to jest szczyt debilstwa i polskości? If so, nie przeszkadza mi to.

Spierdalaj jebany polaczku. Boli cię, że ktoś chce pomóc? Twój pierdolony problem. Gościu chce pomóc swojemu kumplowi, co nie zdarza się często, a ty kurwa wszystko wiesz najlepiej. Chcesz to mnie raportuj za obrazę, mam to w dupie. Skręca mnie jak widzę takich płaczących hejterków, co to kozak w necie cipa w świecie.

Game Over

Opublikowano

Zobaczymy czy będziesz tak twierdzić jak coś podobnego stanie się w Twoim otoczeniu lub rodzinie. Widocznie nigdy nie doświadczyłeś podobnej sytuacji.

1% przekażemy bo zastanawialiśmy się komu pomóc, w Naszej okolicy nikt nie potrzebuje takich datków lub już dostał sporo. Strona z chłopakiem przekazana dalej do znajomych i rodziny.

Opublikowano

Oczywiście godna idea i jestem za pomocą.

Ale znów sprawdza się przysłowie "Polak mądry po szkodzie".

Nie chcę, abyście brali mojej wypowiedzi za trolling, czy atak na tego chłopaka, ale co roku są akcje w mediach i wszędzie są plakaty, że skakanie na główkę czyni z nas kaleków. Czy tam "Płytka wyobraźnia bla bla bla bla".

Niech to będzie nauczka dla nas wszystkich, że bycie ignorantem i lekceważenie niektórych środków bezpieczeństwa może nam wiele odebrać - na nasze własne życzenie.

Opublikowano

Zobaczymy czy będziesz tak twierdzić jak coś podobnego stanie się w Twoim otoczeniu lub rodzinie. Widocznie nigdy nie doświadczyłeś podobnej sytuacji.

1% przekażemy bo zastanawialiśmy się komu pomóc, w Naszej okolicy nikt nie potrzebuje takich datków lub już dostał sporo. Strona z chłopakiem przekazana dalej do znajomych i rodziny.

Nie zadaję się z debilami, więc napewno tak ciekawej sytuacji nie będzie.

Jeśli to nie byłaby jego wina- rozumiem i sam może bym pomógł, ale nie wtedy, gdy ktoś chce pokazać skillsy.

Trolling is a art.

Opublikowano

i gdzie w takim przypadku jest ten jebany WOŚP?:)

Współczuje, pozdrów ziomka tam od nas

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...