Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdź i pomóż !

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patryk to cwaniak! Nie uczy sie I nie pracuje...taki pakeros.

skoczyl po piwkach na glowke I teraz Potrzebuje pomoc

y.Do nie dawna cwaniaczyl I teraz Bog pokarał!

Ma 21 lat ,edukacje dawno zakonczyl!.Zaczal jakas zaoczna szkole.Nic nie robil zero pracy siedzial na utrzymaniu starej I alimentow od starego.Nowy tatus bezrobotny niedawno od nich uciekl!Patryk nie zamierzal sie brac za zycie I do roboty,to pasozyt! Tak cwaniakowal I teraz ma.kolejny raz pokazal jakim jest cwaniakiem I dlatego przydazyla mu sie ta tragedia zeby wrocil na ziemie.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem kazdemu czasem trzeba pomoc....ale nie zawsze warto.Ten chlopak to byl kawal....agresywny cwaniak,len smierdzacy siedzacy na utrzymaniu rodzicow....ale co sie dziwic.....jaka Matka taki syn.....wstyd ze do 21 lat nie wzial sie do roboty .Nie pracowal i nic nie robil.......gdyby pracowal i robil cokolwiek w zyciu dzis ubezpiecznie by za wszystko zaplacilo...a tak prosza o datki....tylko na co te datki ....? te wszystkie rehabilitacje ma za darmo....MOPS placi!!!! za wszystko,!!!! pewnie na kozaczki dla jego starej za 800zlotych i zeby miala na dysko!!!!on ma alimenty i wszystkie swiadczenia z MOPSU!jego stara naciaga wszystkich jak moze.....nie wstyd ze jeszcze u ludzi chca wzbudzic litosc!!!!!

Opublikowano

Idioci

Pomyślcie, co byście poczuli, gdybyście sami w takim stanie byli (nawet z własnej głupoty) i wszyscy by się od Was odwrócili, fajnie by było? Oczywiście że nie, więc skończcie dzieci 16 letnie (nie obrażając młodszych, którzy są mądrzejsi) pierdolić głupoty. Idźcie do szkoły a nie szpanować na Forum że jesteście chorzy i siedzicie tutaj.

@top

Oczywiście, przekażę 1% podatku, dla mnie to przyjemność pomóc komuś 'z grupy' chorych, czy też niepełnosprawnych.

@down

post-747838-0-60907300-1364210781.png

svh03y.jpg

Opublikowano

Idioci

Pomyślcie, co byście poczuli, gdybyście sami w takim stanie byli (nawet z własnej głupoty) i wszyscy by się od Was odwrócili, fajnie by było? Oczywiście że nie, więc skończcie dzieci 16 letnie (nie obrażając młodszych, którzy są mądrzejsi) pierdolić głupoty. Idźcie do szkoły a nie szpanować na Forum że jesteście chorzy i siedzicie tutaj.

@top

Oczywiście, przekażę 1% podatku, dla mnie to przyjemność pomóc komuś 'z grupy' chorych, czy też niepełnosprawnych.

pomoz masz racje a jak Patryk stanie na nogi to napewno pusci ci wiache tak jak to robil do tej pory.....hhaahahah i ci napisze kut......sie to jego ulubione slowo! powodzenia!!!

pomoz masz racje a jak Patryk stanie na nogi to napewno pusci ci wiache tak jak to robil do tej pory.....hhaahahah i ci napisze kut......sie to jego ulubione slowo! powodzenia!!!

Opublikowano

To dobrze akurat na kozaczki za800zl I nowa spore bedzie dla starej....ze Ci wszyscy ludzie daja sie jeszcze nabierac....a gdzie w tym wszystkim nowy tatus narkoman Majerczak!?dal noge? A jeszcze niedawno Tak kochal *Patryka..

Zamiast zebrac od ludzi to lepiej brac sie do roboty! A co niektorzy nauczyli sie tylko brac a w zamian nic nie daja....a to co sie wydarzylo to Kara Boska! Bog wie co robi....

Opublikowano

Trochę szkoda, że tak się stało, spytam się rodziców czy przekażą ten 1% od każdego, ale też powiem coś od siebie, że mógł tego nie robić. Chciał się popisywać to Bóg pokarał.. Są tabliczki, aby nie skakać do wody, a cwaniacy tak skaczą, aż tutaj nie szczęście. Naprawdę szkoda, ale zapamiętajcie , że tak się nie robi. Nie mam serca z kamienia więc prześle te 1% datku .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem się także pomogę chłopakowi.Porozmawiałem z mamą i powiedziała że przekaże ile może nw ile dokładnie ale spróbuje 2-3% przekazać ;).Niech chłopaka wraca do zdrowia.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

pomagajcie niech dalej po pijaku skacze na główke .Gdyby wzial sie do pracy to nie byloby czasu na glupie wybryki..

a taki madry i inteligentny z wyroznieniem szkole skonczyl....jak Pawlak mowi...to dlaczego tylko zawodowke skonczyl..i nic poza tym nie robi?...a teraz Zus nie chce dac renty...nie ma sie co dziwic...21 lat doczekal zero pracy zero wyksztalcenia...bog pokaral ...ukrucil skrzydelka..

Opublikowano

pomagajcie niech dalej po pijaku skacze na główke .Gdyby wzial sie do pracy to nie byloby czasu na glupie wybryki..

a taki madry i inteligentny z wyroznieniem szkole skonczyl....jak Pawlak mowi...to dlaczego tylko zawodowke skonczyl..i nic poza tym nie robi?...a teraz Zus nie chce dac renty...nie ma sie co dziwic...21 lat doczekal zero pracy zero wyksztalcenia...bog pokaral ...ukrucil skrzydelka..

wypierdalaj pajacu już z tego tematu.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

wypierdalaj pajacu już z tego tematu,,,,,,,,,,no własnie wiadomo z kim mamy doczynienia,,,i to jest kolega Patryka...taki sam jak on jeszcze do niedawna.Cwaniaczku skoncz ze zebraniem na forum bo przedstawie inna wersje zdarzen...biednego..P.Pol zycia żerowal na rodzinie drugie pol bedzie teraz zerowal na ludzich ktorzy zechca pomoc....a niech pomoze narkoman ojciec Majerczak....ktory go tak kocha...biedaka z niego nie robcie...zasilki i rehabilitacje ma...za frajer....a ty zwazaj na slowa...bo cie zbanuja....i skonczysz jak durny cwaniak Patryk!!!!

Opublikowano

Nie żebym miał coś do tego chłopaka ale dużo jest stron fundacji, które są po prostu podrabiane tylko żeby kasę wyłudzić. Ludzie wszytko zrobią, żeby zdobyć pieniądze samemu nic nie robiąc. Nie wiem jak jest w tym przypadku i nikogo nie osądzam ale mam po prostu własne zdanie na temat takiej pomocy przez internet dla człowieka, o którym nigdy nic nie słyszałem. Wolę wysłać sms na taką fundację "TVN nie jesteś sam" lub inne. Ale nie dlatego, że tam dzieci nie są winne swojej choroby ale dlatego, że jest to pewne, że pieniądze właśnie trafią dla takiego dziecka. Pamiętam jak kiedyś była akcja organizowana przez TVN, leciało na żywo dla dziewczynki, która nie miała obu rąk. Nastolatka. Uzbierali kilka milionów złotych w godzinę jak nie krócej. Właśnie tam wolę wysłać. Sam byłem świadkiem jak na mojego meila przychodziły wiadomości typu "straciłam wszystko, ale mam pieniądze. Nie mam co z tym zrobić, pomogę Ci tylko daj mi swój numer konta" No tylko najpierw jakąś tam małą wpłatę trzeba było dać i tak coraz więcej a okazało się, że pieniędzy nie było. Całe szczęście od razu kasowałem takie wiadomości. O tym również było kiedyś w wiadomościach. Jak ktoś nie wierzy o tej uczciwości to zapraszam do działu Metin2 publikacje serwerów --> Reinor. Można zobaczyć do czego był w stanie posunąć się administrator tamtego serwera aby uniknąc kar i dalej okradać ludzi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"jeden skok"

dalej nie czytałem bo wiedziałem że to o magiku XDDDD

a tak na serio to nie zapłace bo wiele stron tego typu jest podrabianych, dodatkowo zareklamowałeś forum (autor)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Mam taki pomysł zostawcie temat ale zamknijcie, bo to wywołuje tylko kłótnie. Na pewno pomogę. :)

Kocham kino akcji na forum. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A Patryk juz prawie chodzi i z kolesiami jointy pali! i co nie miałem racji....nie warto pomagać pijawka ! dalej bedzie zerował na ludziach dobrej woli!!!!!zamiast brać sie do roboty dalej kolesie i zabawy .Skok na złamanie karku nic go nie nauczył!!!!!!

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...