Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dla WP

frosti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. mam do was pytania dotyczące sury WP.

1. Jak rozdawać skille?

2. Punkty statusu : 2 int 1 wit ?

3. Nigdy nie grałem WP oraz na PL pierwszy raz będę grał wiec poleci głupie pytanie : Gdzie jak expic ? wiem że sura wp jest o niebo lepsza w expie od innych postaci, i mniej wiecej od jakiego lvla. od jakich poziomów skili i eq np isc na v2 ? czy dam rade z buffem czy nie ?

4. Lepiej zagrać na serwerze Obsydian i dostać jakies eq na początkowy lvl typu fms +9, zbroja na 18 lvl +9 , jakas bransa 1,5k pz itp , czy lepiej na solarze bez zadnej pomocy?

Z gory dzieki ;]

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

1.ostrze,strach,wir,palec,zbroja,paluch

2. 2int ,1wit

3.exp:

1-4lv psy

4-10-wilki,niedzwiedzie

10-18-zaprysy

18-30-dzikusy

30-54-Bo,pustynia

54-75-v1-v2

75-99 - grota

4.lepiej na obsydian , poniewaz bedzie laczenie serwerow i bedzie fajnie sie grac :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Gość PoweRade™
Opublikowano

1.ostrze,strach,wir,palec,zbroja,paluch

2.tak

3.dostałeś poradniki od kolegów wyżej :-)

4.obsydian

Opublikowano

Cześć. mam do was pytania dotyczące sury WP.

1. Jak rozdawać skille? Czarowane > Strach > Smoczy Wir > Palec > Rozpro > Czarowana

2. Punkty statusu : 2 int 1 wit ? Tak jest :)

3. Nigdy nie grałem WP oraz na PL pierwszy raz będę grał wiec poleci głupie pytanie : Gdzie jak expic ? wiem że sura wp jest o niebo lepsza w expie od innych postaci, i mniej wiecej od jakiego lvla. od jakich poziomów skili i eq np isc na v2 ? czy dam rade z buffem czy nie ? Odpowiednia ilość deffa i inta + PŻ'ta na 54lv powinna być odpowiednia by wybrać się na v2 lecz całych spotów to zbierać nie będziesz. Do 61lv bez tej tarczy będzie ciężej później w porządku. Łatwo się expi tak do 17lv m1,m2 do 30 potem Dolina/Pustynia ,BO i Lochy Pająków.

4. Lepiej zagrać na serwerze Obsydian i dostać jakies eq na początkowy lvl typu fms +9, zbroja na 18 lvl +9 , jakas bransa 1,5k pz itp , czy lepiej na solarze bez zadnej pomocy?

Ceny na Solarze są bardzo małe ,dostajesz skrzynie ucznia co 10lv a na Obsydianie raczej nie (choć nwm zaraz sprawdzę robiąc konto)

Możesz łatwiej wybonować sobie sam ekwipunek etc.

Lecz skoro masz początkowe Eq łatwiej Ci będzie na Obsydianie lecz wybór należy do Cb. czy chcesz dobrze podrasować samodzielnie postać czy lecieć na darowiźnie :)

Z gory dzieki ;]

Opublikowano

opowiem troche o buildzie.

2:1/1:1 IN WIT, wybieraj.

Buildy:

• PvP

-Ostrze,rozpro,Wir,paluch,strach/zbroja.

• Exp

-Ostrze,zbroja, strach, wir.

• Uniwersalny, czyli Fifty Fifty - PVP,EXP.

-Ostrze,Wir,ochronka,paluch,rozpro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...