Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameminer- free gry na steam

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, pomóżcie bo nie czaję.

Od samego początku mam na stronie głównej napis "Your account is not activated and have some restrictions. Click here to activate it" jak ja to wciskam to mam trzy opcję aktywowania konta "Buy Gold" - odpada i "Link your Vkontakte account" (jakiś ruski portal co jak facebook chyba) i Sync Account (wciskałem synchronizuj z moim kontem steam ale i tak nic nie daje).

Na email nic nie przychodzi. Co moze być przyczyną? dodam, że konto ma może z 2-3lata i 0gier na koncie.

photo261314.png

Opublikowano

Ludzie, pomóżcie bo nie czaję.

Od samego początku mam na stronie głównej napis "Your account is not activated and have some restrictions. Click here to activate it" jak ja to wciskam to mam trzy opcję aktywowania konta "Buy Gold" - odpada i "Link your Vkontakte account" (jakiś ruski portal co jak facebook chyba) i Sync Account (wciskałem synchronizuj z moim kontem steam ale i tak nic nie daje).

Na email nic nie przychodzi. Co moze być przyczyną? dodam, że konto ma może z 2-3lata i 0gier na koncie.

Konto można aktywować przez synchronizację ze Steamem ale gdy masz tam gry za ponad 300zł. Można też kupić 20 golda za 2 złote z groszami.

PS

73f5f342da0b8f418c39e09962fb8d4c

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A czy aktywacja jest niezbędna do wygrania gier? I swoją drogą to ten sms jest "prawdziwy" ? w sensie czy nie będę musiał płacić za subskrypcje (smsy za 6zł itp)?

I czy można wgl za sms?

photo261314.png

Opublikowano

sorry ale jestem mało kumaty zrobiłem konto aktywowałem i co potem?

A czy aktywacja jest niezbędna do wygrania gier? I swoją drogą to ten sms jest "prawdziwy" ? w sensie czy nie będę musiał płacić za subskrypcje (smsy za 6zł itp)?

I czy można wgl za sms?

http://vk.com robisz se tu konto i aktywujesz opcja ta pierwsza niebieska
Opublikowano

1 .53f3345ef24dbebddb6cf0722c68c710

2. 2f715eda09a216f51822027cdc384b3a

3. 650c50d689e374d51fe301704061164d

4 . ab74e6ccc197ad0f967895e8fdb42b1b

5. 99e047a5eabe4e370066eb048920d058

Trzymajta :D

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Ok mam zaaktywowane konto za pomocą VK.com

Teraz pytanie.. dlaczego podajecie te invite kody? To wy robicie multikonta czy co? Bo wątpie, że każdy ten kod zostanie wykorzystany. Swoją drogą - trzeba mieć farta by wygrać .. dołączyłem do 205 tych 'losowań' i nadal nic nie wygrałem :PP

photo261314.png

Opublikowano

Teraz pytanie.. dlaczego podajecie te invite kody? To wy robicie multikonta czy co? Bo wątpie, że każdy ten kod zostanie wykorzystany. Swoją drogą - trzeba mieć farta by wygrać .. dołączyłem do 205 tych 'losowań' i nadal nic nie wygrałem :PP

Invite codes are being generated here once in 24 hours.

he?

Opublikowano

Ponieważ osoby, które nie mają gier wartych 200$ czy 100$ nie zarejestrują się i potrzebują kodu.

59059029aa931e63bf237f5f23f91e20

btw. Sam osobiście wygrałem 1 grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...