Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameminer- free gry na steam

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0e95f8cad66683ba508850a9b3408c8c

Jeszcze tylko 4 godziny ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano
c685f915ee9ef513da406c1c3c2ade5c

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Na gameminer są klucze/gifty kupowane w rosji. Po aktywowaniu kilku takich można dostać bana na steam

@Edit

jak ktoś nie rozumie dlaczego to podam przykład : steamowi nie podoba sie kiedy kupujemy gry od rusków(ty ruskowi kase na paypal a on ci kupuje gre i daje), bo steamowskie gry w rosji w porównaniu do nas są tanie jak barszcz... Za to blokują konta

Opublikowano

Wytłumaczycie to bardziej? Wchodzę na tą stronkę wciskam Register i podczas tej rejestracji wpisuje któryś z tych kodów i co dalej by zdobyć np CS 1.6?

photo261314.png

Opublikowano

Już kumam stronkę.

Prosze kodzik : 85e62d06a5d87232d864ed2bd5d220be

PS Jak ktoś ma kodzik bym szybko na cs'a uzbierał to się nie obrażę jak podacie :3 :D

@jednak nie do końca kumam..

Stworzyłem jeden giveaway i jest unconfirmed (czemu?) i druga sprawa.. chcę wpisać kody ale gdzie? bo jak wciskam giveaways to nic nie ma :P

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...