Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameminer- free gry na steam

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje konto zostało dodane do kolejki do przeglądu. Jeśli profil jest otwarty, a kwota Twojej grze będzie ponad 100 dolarów, na Twoje konto zostanie automatycznie aktywowa

nie ogarniam o której jest losowanie i gdzie będe miał napisane czy wygrałem czy nei? :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Twoje konto zostało dodane do kolejki do przeglądu. Jeśli profil jest otwarty, a kwota Twojej grze będzie ponad 100 dolarów, na Twoje konto zostanie automatycznie aktywowa

nie ogarniam o której jest losowanie i gdzie będe miał napisane czy wygrałem czy nei? :D

Każde losowanie kończy się o innej godzinie. Jeśli wygrasz wyślą Ci wiadomość na profil i mail'a, ale zanim wygrasz muszą zweryfikować Twoje konto. Jeśli masz na niej gry za 300+ zł to wtedy nie ma problemu, jeśli nie to muszą bardziej się przyjrzeć.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jeśli ktoś chce invite code to pisać na PW. Kto pierwszy ten lepszy =)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

lepszą stronką jest steamgifts zapraszam tu !

http://www.mpcforum.pl/topic/814880-tutdarmowe-gry-na-steam/#entry5997812

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

420b9e52fcf175ab1ac0e9d509e05a3e

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

lepszą stronką jest steamgifts zapraszam tu !

http://www.mpcforum.pl/topic/814880-tutdarmowe-gry-na-steam/#entry5997812

Tam trzeba gry mieć powyżej 100$ ;)

Kod:

0f6a90a80f0817f43a12c400f666dd5c

Opublikowano

ma ktoś kluczyk na zbyciu ? ;)

@edit.

dobra jebać, mam konto warte powyżej 200$ <3 wbijam bez inva :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no to powinieneś widzieć możliwość wejścia bez zaproszenia

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...