Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gameminer- free gry na steam

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzam, że 100% dzialajace kody wygrałem hitmana xDD.

@Edit

Dodaje dowody ;d paczkę 3 gier dostałem ;d.

SnTb2.jpg

Opublikowano

Ciasteczko wytłumaczysz mi co zrobić z tym kodem? Bo ja mam już tam konto i biorę udziały w wielu losowaniach (za węgiel) i w kilku mi pisze "Prizes was sent" a nie dostałem nic.

Gdzie te kody wpisać bym dostał np złoto? Bo za węgiel to gówno, a nie nagrody :x

photo261314.png

Opublikowano

Jak jest sent, to nie koniecznie do ciebie. Jak wygrasz wiadomosc masz na stronce. Dawaj tu te kody i jak ktos sie zarejestruje z nich i ma gry warte powyzej 100$ to dostajesz 1 gold.

Opublikowano

bf3631359e431b69bb00384e0eef7d88

Póki co wygrane tylko TokiTori ale zawsze coś.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Strona jest po rusku mógłby mi ktoś wytłumaczyć skąd mogę dostać te kody i jak zdobywać "węgiel" ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

c120ca6246103f000e43118f4ba6f02c

Węgiel co 1h dostajesz, gold za zaproszenie przez kod co tu dajesz. Dołączasz do giveaway klikając "Join giveaway". Kliknij se u góry na English, żeby po angielsku było wszystko.

Opublikowano

ale...skoro u Towarzyszy Rosjan klucze chodzą po 50 kopiejek(dla przykładu taniochy) a Valve to się nie podoba to mogą mnie zbanować? co prawda mam tam tylko 1 grę którą w sklepie fizycznym(tzn. w empiku) kupiłem ale nie chcę jej stracić. istnieje w ogóle jakaś szansa na wylosowanie jakiejś fajnej FPS?(cod Bo 2 mnie interesuje i cod mw3 :) )

1375799776-U359635.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...