Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Kwadratowa Masakra][WL] Kwadratowa Kraina [10slotow][Mila atmosfera]

onet1001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Kwadratowa Kraina

Info.png

strzalka.gif TYP: Hardcore / Kwadratowa Masakra

strzalka.gif Sloty: 10

strzalka.gif IP: s42.mineserv.eu:9624

strzalka.gif Potwory: ON

strzalka.gif Zwierzęta: ON

strzalka.gif PvP: ON

strzalka.gif Premium: OFF

strzalka.gif Nether: ON

strzalka.gif BialaLista: ON

Admin.png

Relled

pluginy.png

LifeMC, Nie ma LWC, Other drops (taki mini anty Xray)

InfoDOt.png

Serwer działa na 1.4.6.

Po wejściu przywita was pokaz fajerwerków ! (o godz. 23.15)

Prawdziwa mapa KM !

Identyczna wyspa !

Zadasy są proste !:

1.Baw się dobrze!

2.Nie girefuj!

3.Nie klnij!

4.Nie trolluj!

Chcemy na serwerze utrzymać ład i porządek, a także rodzinną atmosfere !

Dodajemy osoby 13+ ,prosimy abyście pisali w \\\"o sobie\\\" szczerze i żebyście się rozpisywali .

Podanie na WL:

Nick:

O sobie:

Jeśli Ci się spodobał serwer na pisz w tym temacie. Jeśli masz zastrzeżenia także pisz TU!

Zapraszam i życzę miłej gry !

Nick Jonasz_Tyrlik

Wiek 15 lat

O sobie : Mam na imie Bartek . Interesuje się piłką nożną .Lubie grac w minecraft i w strzelanki Gram w mine Juz 3 lata

Sory coś zwaliłem

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: THEgalaxyPL

O sobie:Mam na imie Damian. Lubie grać w piłke nożna oraz grać w minecrafra

Opublikowano

Nick:Puszmen12

O sobie:Zacznę od tego, że nazywam się Patryk, znam przynajmniej 90% ortografii, w Minecraft'a gram przynajmniej od wersji 1.1_02 Alpha.Na koniec chcę powiedzieć, że chciałbym zagrać na takim serverze. Dziekuję. :)

Proszę także o dodanie GameKuba, tak jak ja napisałem. :)

Opublikowano

Nick: TexasinskiPL

O sobie: Mam na imie Dawid i mieszkam we Włocławku. W minecrafta gram od Alphy oraz posiadam Premium. Jestem spoko, nie psuje, ogarniam, mam wiele pomysłów. Posiadam skype i jeżeli będziesz chciał wiedzieć wiecej, zadzwonie.

Opublikowano

Nick Jonasz_Tyrlik

Wiek 15 lat

O sobie : Mam na imie Bartek . Interesuje się piłką nożną .Lubie grac w minecraft i w strzelanki Gram w mine Juz 3 lata

Sory coś zwaliłem

Zabija ALL ze swoim diax eq i diax mieczem myśląc że jest najlepszy a jest nowa mapa...

Rozje*** domek kogoś (taki z wełny) !

Nie polecam gracza !

Opublikowano

Nick: dybekziom

O sobie: Mam na imię Wiktor, nie lubię samooceny ale myślę, że jestem miły, sympatyczny i raczej się dogaduje się z innymi

;)

Pisałem już kilka podań ale, żadne nie było rozpatrzone pozytywnie, nie wiem dlaczego ;( Ale może tym razem się uda.

PS: Posiadam minecrafta premium

:)

Pozdrawiam dybek

;)

Opublikowano

Nick:MuFFin

O sobie:Cześć jestem Adam, wiek podałem. Interesuję się gastronomią, nie lubię walczyć a raczej skupiam się na budowie domków w minecraft.

Lubię uczciwość i chętnie pomagam innym. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: GibbonQUQ

O sobie: Mam na Imię Tomek , mam 16 lat. Interesuje się sportem . Gram w minecrafta od najstarszych wersji . Lubie serwery tego typu i chciałbym zagrać właśnie na tym :)

Opublikowano

Nick: PLHugo68

O sobie: Często gram w Minecraft'a jak i w Don't Starve. Interesuje się wszystkim o komputerach,grafikach komputerowych i grach komputerowych. Gram w Minecraft'a od Bety 1.5_01. Jestem kreatywny. Mam Skype: PLHugo68 i TS.

P.S

Lubie serwery tego typu.

Opublikowano

Zostałem zbanowany ponieważ ktoś mnie zepchnoł z parkura a pużniej jak zostało mi pól serduszka dobil i chciałbym otrzymać unbana ponieważ nie był on spowodowany że nie umiem grać ,a umiem.Błagam o unbana.

Opublikowano

Nick:adrian110

O sobie:Nazywam się Adrian interesuje się sportem gram w minecrafta dosyć długo poświecam tej grze duzo czasu.

W wolnym czasie lubie sobie pograć także na xboxie ;P

To Chyba na tyle Pozdrawiam

Adrian

Opublikowano

Nick:1filipek

O sobie:Lubie grać w MC , 3-4 h dziennie potrafie się zachować na takich serwerach , nie grifuje nie troluje i lubie grać w miłym towarzystwie ;D

Opublikowano

Nick: Tiestooo

O sobie: Interesuje grafiką komputerową i sportem. W minecraft gram od alphy :D Lubie pomagać innym graczom i dzielić się z nimi.

Opublikowano

Nick: Dzikimacior

O sobie: Nazywam sie Patryk mam 16 lat. Mieszkam w Rzeszowie, interesuje sie pilka nozna i siatkowka. Jestem mily,kulturalny i sympatyczny.

Pozdrowienia :)

Nick: Dzikimacior

O sobie: Nazywam sie Patryk mam 16 lat. Mieszkam w Rzeszowie, interesuje sie pilka nozna i siatkowka. Jestem mily,kulturalny i sympatyczny.

Pozdrowienia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...