Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Kwadratowa Masakra][WL] Kwadratowa Kraina [10slotow][Mila atmosfera]

onet1001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dizzyx1999

O sobie: Cześć! Mam na imię Patryk, chodze do Gimnazjum w (Wstaw Miejscowość), ucze się jak uczę.. To może przejdzmy do MC?

Mhm.. Gram od wersji beta 1.3, umiem w miarę ładnie budować, jestem kreatywny! Najważniejsze jest to iż jestem przyjacielski, lubie rać w gronie fajnych osób :3

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Reyal

O sobie: Siema! Emm.. Chodzę do gimnazjum, tak tak jestę gimbusę... Może i jestem lecz gwarantuję wam, jestem fajny, zabawny, otwarty na nowe znajomości! Jeśli chodzi o MC to nie trolluję, lubie budować! :D

Zbieram + :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, zostałem zabity przez jakichś dwóch adminów piorunem trzy razy. Chodzi o sam fakt, że ADMIN zabija graczy. Jeszcze raz nie polecam. Jeśli chcecie marnować czas - zapraszam, jeśli jednak szukacie serwera na którym można coś porobić - odradzam :)

Opublikowano

Nick:TTHG

O sobie: Jestem Gimbusem i lubię grać w MC :) mam konto na yt 51 widzów i krece filmik z minecraft : www.youtube.pl/user/MrRoletti ... Myśle ze przyjmiesz :)

Opublikowano

COś o sowie:CHce grać i byście mnie odbanowali bo to jest nie feir że na gm gościu mnie zabił i niechciał mi oddać itemów i umarłem z wygłodzenia

Opublikowano

Nie polecam serwera, zostałem zabity przez jakichś dwóch adminów piorunem trzy razy. Chodzi o sam fakt, że ADMIN zabija graczy. Jeszcze raz nie polecam. Jeśli chcecie marnować czas - zapraszam, jeśli jednak szukacie serwera na którym można coś porobić - odradzam :)

Opublikowano

Nick:Paczus

COś o sowie:CHce grać i byście mnie odbanowali bo to jest nie feir że na gm gościu mnie zabił i niechciał mi oddać itemów i umarłem z wygłodzenia

Opublikowano

Nie polecam serwa admini strzelają piorunami.robią syf na mapie np. masa bałwanów itp. zabijają. a ja rozlałem lawę i mam bana -_- na 1 h no trudno ale i tak wątpie żebym wszedł jest masa innych serwerów tego typu.

Opublikowano

Miła atmosfera? Pff... Każdy sie napie** admin tylko banuje, nic nie robi, no chyba ze wali piorunami... -.-

-1/10 Nie polecam, trolle wylewaja lawe, niszcza domki, all poniszczone!

Dziękuję dobranoc!

Opublikowano

Nick: LuiL

O sobie: Hmm. Mam na imię Dominik mam 14lat chodzę do 2 kl. gimnazjum w minecrafta gram od 1,7,3 jestem miły, pomocny, staram się pomagać nowym graczom w miare swoich możliwośći.

P.S. Mam nadzieję że na serwerze nie jest tak jak piszą 2xUP.

Opublikowano

Nick: MulinekMC

O sobie: Jestem ogarnięty, znam ort., lubię pobudować z innymi, nie jestem grieferem.

kliknij Like

Opublikowano

Nie polecam serwera jest kiepski admini trolują innych itp. i JESZCZE komentują mój serwer że jestem jakiś griefer psuja itp. dzieci -_-

Opublikowano

Nie mam skype :P a tak wogóle to po co piszesz w moim temacie? lepiej byś się zajął serwerem i ogarnięciem swojej mapy bo sam ją sobie rozwalasz :P nie chce się kłócić po prostu ty zacząłeś z twisted'em mi jakieś fałszywe opinie pisać ;)

Szczerze to gdybyś nie był dzieckiem to byś nie pisał takich bzdór w moim temacie.

Opublikowano

Nick:Luriix

O sobie: Mam na imię Łukasz, mieszkam w Legnicy, kolo Wrocławia (DolnyŚląsk). Na codzien zajmuję się graniem w piłkę, gdy mam wolny czas wejdę i pogram na serwerze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...