Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Kwadratowa Masakra][WL] Kwadratowa Kraina [10slotow][Mila atmosfera]

onet1001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Patryk

Nick: Pierdek

Dlaczego Ja: dlatego, że jestem ogarnięty i mam poczucie humoru. A tak na marginesie juz was kocham xD.

Cos o sobie: Najważniejsze to chyba to ze jestem uzależniony od minecrafta oraz to ze lubię nawiazywać nowe kontakty. Lubie sport, najbardziej piłke nożna oraz interesuje się informatyką.

Ortografia: 9/10 przecież nikt nie jest ideałem

Czy zabija bez powodu: NIE!!

Premium: nie ale mam zamiar kupić w przyszlosci

Od jakiej wersji grasz w minecrafta?: Hmm nie pamietam dokladnie ale gram juz dlugo napewno ponad 1,5 roku craftingi mam w jednym palcu.

A teraz coś ode mnie : mam nadzieje, że bedzie nam się fajnie współpracowało i polecam zamknac rekrutacje niedlugo bo niektórzy wchadza buduja szkieled domku i juz nie graja. A jak bedzie 40 osób na bialej liscie to bedzie burdel na mapie :P

P.S Nie podałem wieku mam 15 lat :P Sorki !

Opublikowano

Nick: RaDiINord

O sobie:

Jestem Miły

Nie klnę

Przestrzegam zasad

Jestem Pomocny

Nie trolluje [chyba ze adla zabawy]

Kontakt: radek.trzaska2 <-------skype

Opublikowano

ZAL TEGO SERWA DOSTALEM BANA NA 1 H BO ZABILEM LUDZI W MOJEJ KOPALNI ADMIN NIEOGARNIA ZATKAL MI JASKINIE DAJE BANA OMG

I NIE WIEM PO CO WCHODZILI KOLES KOPAL PROSTO W DOL I NIE DOSTAL BANA DZIWNEEE A JA MUSZE ...................

Opublikowano

Zrobiłeś dziure koło spawna wielkości 7x7 i w dół do bedrocka, wyzywałeś nowych graczy i zaraz po zespawnowaniu się zabijałeś ich.

Kolego pomyśl co robisz . :)

Pozdrawiam i zapraszam . :)

Opublikowano

Nick: Chesout

O sobie: Jestem miły nie prowokuję ludzi bez przyczyny. Chcę pomagać graczom. I wnieść coś od siebie na serwer.

Opublikowano

Nick:NiochBochxD

O sobieWitam, jestem graczem minecrafta od wersji ALPHA. Gra Minecraft, zaciekawila mnie dlatego, ze zawsze lubialem budowac :D. Mam na imie Marcin, moim hobby jest Pilka Nozna. Mam zamiar nagrywac ten serwer z kuzynem JEGO PODANIE NA DOLE.

Nick:eSTuPL

O sobie:: To co ja u gory.

Opublikowano

Nick:koko132

O sobie: Jestem Kornel mam 13lat lubie sporty i zabawe staram się być miłym dla ludzie i pomóc im minecraft to jedna z moich ulubionych gier odpręża mnie oczywiscie posiadam premium i skypa więnc zawsze chętnie pogadam

Opublikowano

Nick: jaqbziom

O sobie: Nazywam się Jakub, mam 15 lat. Interesuję się sportem oraz informatyką. W Minecrafta gram od wczesnych wersji Indev oraz Infdev. Nie niszczę i nie kradnę nic nikomu, a wręcz pomagam jeśli mogę.

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nick: Gohan91Masteries

O sobie: Jestem Arek :P. Lubię sport,dobra ortografia ( zdarzają się małe błędy),chciałbym znaleźć server bez trolli.

Opublikowano

Nick: jasiekol

O sobie: Jestem ogarnięty lubie Kwadratową zajmuje testowaniem gier no to taka moja praca:) wiec wiem co to mc umiem budowac.

Opublikowano

Nick: Major1709

O sobie: Mam na imię Tomek :) Interesuje się siatkówką i fingerboardem. Mieszkam w okolicach Warszawy ; 3

lalabg.png
Opublikowano

Nick: SkateSkill

O sobie: Ja jestem Mikołaj . Lubię grać na serwerze o typie Hardcore. Chętnie nagrywam z takich serwerów :)

Proszę o dodanie do WL :)

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

Nick: xxxJurixxx

Coś o sobie: ogar ort, mam skype, premium, często gram nagrywam na yt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...