Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Kwadratowa Masakra][WL] Kwadratowa Kraina [10slotow][Mila atmosfera]

onet1001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bym skorzystał ale mi co pochfile ktoś coś w domu zmienia i wywala mi dobre itemy.

e odbanuj mnie za darmo PLISSSS bo to mnie potworek zabił a nie admin zbanował i jeszcze mnie zabił bo ktoś mi zniszczył działke

Opublikowano

Nick : JackisCow

Coś O Sobie :

Nazywam się Maciek , jestem ogarnięty , lubię grać w Minecraft'a , Counter Strike , Fife . Mam Ogarnietą ortografie , ciężko mnie wyprowadzić z równowagi .

Opublikowano

Chce zgłosić Dużą skarge na spokim

Powód: Najpierw chce ze mna mieszkac potem wchodzi po 3 h i mnie zabija! miałem żelazne eq :( i miecz z enchantowany

jestem wsciekły myślałem że na tym serwerze nie bedą grały nooby :P

Czy mógłbym prosić o zbanowanie go i oddanie mi itemków od rana zbierałem surowce a on mnie oszukał

oraz o oddanie życia :D

Opublikowano

NIck: HSGS

Coś o sobie: W minecrafta gram od wersji 1.7 jestem uczciwy itp ciężko wyprowadzić mnie z równowagi

Opublikowano

Nick: MineLap

O sobie: Lubie budować i zawierać nowe znajomości nie lubie ludzi którzy się popisują. Chciałbym zagrać na tym serwerze ,ponieważ chce pograć z kimś w minecrafta gram w niego często. Uwielbiam prace zespołową mam skype i chętnie z kimś pogadam i pobuduje:D a mam na imię Damian:D

Nick MineLap

Wiek 15

O sobie

Lubie budować mam na imię Damian. Szukam ludzi którzy by ze mną budowali i wspólnie grali. Chcę zagrać na tym serwerze bo bardzo lubie serwy typu KM

Opublikowano

Nick: ajsmeN

O sobie: Mam na imię Krystian. Od paru tygodni nie mogę znaleźć serwera na którym można pograć dla przyjemności. Mam nadzieję, że to ten. :)

Opublikowano

Nick: Cenny

O sobie: Jestem Michał lub zwyczajnie Cenny. Szukam jakiegoś luźnego serwera z niewielką liczbą osób. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło i nie wylecę stąd zbyt szybko :>

Opublikowano

Nick:duzycheater

O sobie: Mam na imię Mateusz

interesuje się architekturą sportami i Minecraftem Lubię czasami Wejść sobie na Facebooku :)

Jak mam grać w Minecrafta na serwerach to tylko typu Kwadratowa Masakra i Skyblock

Opublikowano

Nick: Kozminek

O sobie: Mam na imię Tomasz,

Interesują mnie motory jak i gry komputerowe. Posiadam Minecrafta Premium. Jestem ogarnięty jak i nie grifuje szanuje kogoś pracę :D

Opublikowano

GRACZ Ziomek433 ZOSTAŁ ZBANOWANY ZA PODSZYWANIE SIĘ POD ADMINISTRACJĘ I TROLLOWANIE INNYCH.

WYZYWAL ADMINISTRATORÓW I ICH RODZINY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...