Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Kwadratowa Masakra 10slotów START JUTRO 16.00

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety muszę zakończyć grę na tym serwerze, ze względu na popierdolone zachowanie Donayo, czy jak mu tam. Miło się grało. Cześć

Imię :Kacper

Zainteresowania :czytam książki, uprawiam sport, gram i nagrywam :D

Coś o sobie :Jestem takim sobie początkującym Let's Playerowcem; takim sobie, gdyż na dzień dzisiejszy nie mam jakichś rewelacyjnych filmów, pozytywnych opinii, czy 100 tys. widzów. Bardzo dobrze sobię radzę jako administrator, choć bardziej mnie cieszy gra, jako zwykły gracz.

Ortografia 0/10 :8/10; dysortografia :/

Co sadze o czitach :Pojęcia Cheat, Cheater, X-Ray, Nodus są mi niezwykle wrogie, gdyż psuję mi to zabawę. Z całych sił tępie, piętnuje, wyśmiewam tych, co nie umieją obejść się bez Cheatów.

Nick w grze :ViolanNutria

Niestety muszę zakończyć grę na tym serwerze, ze względu na popierdolone zachowanie Donayo, czy jak mu tam. Miło się grało. Cześć

Zastanawiam się, czy wrócić na serwer. DISABLED przykro mi, że dostałem Bana, za błache żarty po pijaku. Jeśli jednak uważasz, że postąpiłeś słusznie, to przepraszam za swoje zachowanie. Proszę; rozważ moją proźbę powrotu na serwer. Będę ci wdzięczny za natychmiastową odpowiedź. Pozdrawiam :)

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...