Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Kwadratowa Masakra 10slotów START JUTRO 16.00

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP s126.csrv.pl:20080

Aby wprowadzic was w szeregi naszego serwera, dobrzeby było abyście przeczytali ten temat do konca aby wiedziec co i jak na serwerze a nie pytac "ej a jak zablokowac skrzynke" itp.

Zacznę od pluginów

OtherDrops - Umożliwia zapobieganie xrayom, na naszym serwerze każdy gracz gra równo, dla zielonych plugin dodaje drop diamentów ze stone, na naszym serwerze abyście nie trudzili się o diamenty pare godzin kopania i zaledwie 2 diamenty, dodaliśmy szansę 1% na diamenty z kamienia.(Co do bugerów, zablokowaliśmy bug z rozwalaniem diamentów TNT).

AuthMe - Dodaje do gry zabezpieczenia typu /register, oraz /login.

LiveMC - Plugin z sławnego serwera kwadratowa masakra - Na start otrzymujemy 3 życia, możemy jesc diamenty.1 Diament- jedno życie więcej,Stan swoich zyc sprawdzamy komenda /lives.

Jeżeli skonczą nam się zycia dostajemy bana na zawsze więc radzę pilnowac. Mozemy za 2 zycia wskrzesic kogos ze swoich znajomych komendą /recive nick (zabiera to 2 diamenty a temu co umarł daje 1 zycie i moze wbic na serwer)

Essentials - Dużo by opisywac, znacznie ułatwiajacy gre plugin ./home /tpa, border, itp. (border posiada 150kratek w każdą strone)

AutoMessage - Dodaje do GRY bota który co okreslony czas dodaje wyznaczone przez nas wiadomosci. ( W 60% będzie to na serwerze)

Na serwerze jest jeszcze pare pluginów a że pisze to lekko trzeźwy to cięzko sobie przypomiec :P

Logblock - Cięzko wytłumaczyc

LWC - zabezpieczenie drzwi,piecyków, skrzynek

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ JUTRO GODZINA 16.00

SHORT - WLASCICIEL

BALLU - ADMIN

Serwer stoi na maszynie csrv.pl wooden 10 slotów! ZAPRASZAM

REGULAMIN NA SERWERZE

1.Nie zabijaj bez powodu, jesli jest to powod, musi byc on potwierdzony wysokim zasobem słów a nie "bo nie chcial mi wyjsc z domu" "bo ma brzydki skin" "bo stal mi przed drzwiami i zaslanial slonce"

2.Zakaz pisania na tabliczkach przed domem "Wejscie grozi zgonem" czy czegokolwiek.

3.Zakaz wszelkiego griefu, czitów, cwaniactwa, oraz noobstwa!

4.Jeżeli chcesz grac na serwerze dodaj na skype mariusz.disabled i przed grą na serwerze wchodz na skype aby pogadac z nami.

5.Jesli widzisz nowego gracza, nie musisz mu dawac wielce itemów, ale jeżeli mu z czymkolwiek pomożesz = przenocowanie itp. bedziesz poprostu miał dobry uczynek na serwerze.

6.Dobre zachowanie jest nagradzane (nie lizac rowcia, bo tego nie lubie tak czy tak nie dam wam itemów za free)

7.Szanuj wszystkich graczy, niezaleznie od ich wieku czy poziomu inteligencji.Kazdy ma prawo sie pomylic nie jestesmy robotami, jestesmy tylko ludzmi.

8.Za zle uczynki (bluzgi itp) dostajemy jaila, nie ma tutaj zadnego "cennika usług wiezienia" wsadzamy do wiezienia od naszego humoru oraz tego czy gracz długo gra na serwerze, jak było u niego z kulturą, oraz czy pomagał graczom.

9.Admin nie jest busem, nie tepa.Polecam sciagnac reis minimap bo nie działa komenda spawn.

11.Nie wolno zabijać zwierząt na wyspie .

12.Zakaz podpalania domów,budowli innych graczy. Podpalenie = perm

Tryb gry oraz warunki przetrwania

Gra prowadzona jest w trybie survival.

Wszyscy mieszkamy na wyspie, border to 150kratek w każdą strone

Ip serwera to s1.pixelteam.net:25575

Aby zagrac na naszym serwerze musisz napisac pod tematem wzór dodania do WL oraz dodac mnie na skype mariusz.disabled lub balluklaczu .

Imię :

Zainteresowania :

Coś o sobie (2-3 zdania) :

Ortografia 0/10 :

Co sadze o czitach :

Nick w grze :

Do WL'a staramy się dodawac ludzi jak najszybciej, jeżeli chcesz zwrócic uwagę na swoje podanie lub czekasz wystarczająco długo, to napisz na skype do mariusz.disabled, praktycznie ciągle jestem na skype, po któtkiej rozmowie z tobą, powiemy Ci czy dostałeś się do WL.Można pisac też podania na skype, gg, oraz steam

GG - 11628969

Steam - disabled731

Skype - mariusz.disabled

Podania do WL możecie pisac juz teraz (do wla zostaniecie dodani o 16 jutro.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię : Łukasz

Zainteresowania : Programowanie w LUA i C++

Coś o sobie (2-3 zdania) : Pochodzę z Krakowa i właśnie uczęszczam do gimnazjum Informatyczno Matematycznego, grałem już na wielu takich serwer w stylu "Kwadratowa Masakra" więc wiem mniej więcej jak się zachować i jakie konsekwencje czekają mnie za oszustwo.

Ortografia 0/10 : 9/10 Każdemu może się przytrafić błąd

Co sadze o czitach : O czitach myślę wręcz negatywnie ponieważ w nich znajduje się wiele haczyków i właśnie przez nie można sobie nie źle na robić złego

Nick w grze : MysterCrash

Opublikowano

Podanie odrzucone z powodu wieku

Opublikowano

Odrzucone a młody zapewne bardziej sie zna niż ty ...

Czytać umiesz ?

Nikt u was nie zagra ... takie wynmagania ...

Ludzie nie maja co robic ? 16 lat + i w mc grac hahhaha xD

b_350_20_359905_0F5C14_000000_000000.png

Czym się wyróżniamy?? Brak vipów co daje dla wszystkich równą grę

Poszukujemy doświadczonych Adminów!

Opublikowano

Imię : Ada

Zainteresowania : Czytanie książek, zadręczanie ludźmi opowieściami historycznymi, jedzenie.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Jestem dziewczyną. Interesuję się historią, gram na gitarze. Poza tym jestem humanistką i kocham matematykę :D

Ortografia 0/10 : 10

Co sadze o czitach: Z cheatami gra jest nudna ;>

Radujcie się moją obecnością na serwerze. <33

Opublikowano

Imię : Oliwia

Zainteresowania : Czytanie książek, gry komputerowe.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Jestem dziewczyną :P Lubię chemię i biologię. Kocham słodycze.

Ortografia 0/10 : 9

Co sadze o czitach : Czity są dla dzieciaków.

Nick w grze: Sharen55

Opublikowano

Sharen oraz smile09 przyjęte lecz dodane zostaniecie jutro 16 :P Zapraszam do składania podan, wymagania zostały na chwile obecną usuniete!. MysterCrash grałes u nas wczesniej podanie przyjete.

Opublikowano

Imię :Michał

Zainteresowania :motor, komputer, i stary hip-hop

Coś o sobie (2-3 zdania) :lubie pomykać na motorku i posłuchać nutek starszych wykonawców , na co dzień jestem spokojny i nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi , lubie grać w mc (dlaczegoo? , jest to jedna z niewielu gier gdzie mamy taką samowolkę)

Ortografia 0/10 :myślę że tak 7

Co sadze o czitach :dobre na singla , nie dopuszczam ich na multi no chyba że z bratem na lanie dla zabawy ale np x-ray= ban moim zdaniem , perm

Opublikowano

Imię : Janusz ;)

Zainteresowania : Lubię majsterkować, rozwijać swoje ciało jak i umysł.

Coś o sobie (2-3 zdania) : Jestem chłopakiem (jak wiadomo hehe) lubię ludzi którzy nie robią nic na pokaz, nie kłamią, jestem uczciwy pomocny także nie lubie lizusów jestem zrównoważony . Gram w mc już z rok, rodzice mówią że jestem za stary na taką gre, mi tam nie przeszkadza wiek, wiek to tylko liczba :) , lecz mc mi się podoba tak jak michał to ujął samowolke :) w ostatnim czasie nauczyłem się dobrze obsługiwać, red stone, pistony itd. :) naprawde spodobało mi się, chyba wystarczy o sobie.

Ortografia 0/10 : no... 8/10-9/10 Każdemu błąd może się trafić :)

Co sadze o czitach : nie używam x-ray czy coś w tym stylu, bo gra staje się nudna :D

Nick w grze : Mrlordzik

BŁĄD znalazłem xD sorki :)

Opublikowano

Imię :Kacper

Zainteresowania :czytam książki, uprawiam sport, gram i nagrywam :D

Coś o sobie :Jestem takim sobie początkującym Let's Playerowcem; takim sobie, gdyż na dzień dzisiejszy nie mam jakichś rewelacyjnych filmów, pozytywnych opinii, czy 100 tys. widzów. Bardzo dobrze sobię radzę jako administrator, choć bardziej mnie cieszy gra, jako zwykły gracz. Podobnie jak u JACHO15 rodzice mówią mi, że jestem za stary na MC; JACHO chyba mnie rozumiesz, prawda? Aktualnie czytam trzecią część trylogii "Igrzysk Śmierci" "Kosogłos". To tyle.

Ortografia 0/10 :8/10; dysortografia :/

Co sadze o czitach :Pojęcia Cheat, Cheater, X-Ray, Nodus są mi niezwykle wrogie, gdyż psuję mi to zabawę. Z całych sił tępie, piętnuje, wyśmiewam tych, co nie umieją obejść się bez Cheatów.

Nick w grze :ViolanNutria

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Violan też rozumiem ten bul :D :D:D

Dobrze wiedzieć, że jest ktoś na tym świecie, kto mnie rozumie :D

Pozdrawiam. Obyśmy się spotkali w grze :D

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że jest ktoś na tym świecie, kto mnie rozumie :D

Pozdrawiam. Obyśmy się spotkali w grze :D

czekam :D z niecierpliwościa hehe :)

Opublikowano

Juz dzisiaj oficjalny start serwera godzina 16 :P

Opublikowano

Imię:Paulina

Zainteresowania:Gry komputerowe,Historia,Fotografia,Malowanie :P

Coś o sobie:Jestem dziewczyną. Mam słabości do słodyczy :P. Uwielbiam historie i W-f .Lubię spędzać czas z przyjaciółmi. Robić czasem coś dziwnego :P.

Ortografia 0/10:7/10 , 8/10 Zależy :D

Co sadze o czitach :Czitów nigdy nie używałam i nie będę. Czity dla mnie to są tylko dla noobów którzy nie umieją znaleźć diamentów.

Nick w grze: XxPaulaxX

Sorry za błędy jak jakieś zrobiłam :P

2ztk8k9.jpg

Opublikowano

Imię :Marcin

Zainteresowania :Gry,pilka nożna,plywanie,historia

Coś o sobie (2-3 zdania) :Jestem Mily.Lubie chodzic na melanże z kumplami i pic wode :D.interesuje sie historia polski i swiata.

Ortografia 0/10 :7/10(dyslekcja)

Co sadze o czitach :Nienawidze czitowac bo moim zdaniem psuje to zabawe grania

Nick w grze :MrMajsterPL

Opublikowano

Dodani - JACHO15 Violan XxPaulaxX onbogus Start 16.00 maszyna to csrv.pl

Opublikowano

Imię : Łukasz.

Zainteresowania : Sport, Komputer, Mechanika .

Coś o sobie (2-3 zdania) : Mam 13lat, mieszkam w Legnicy (Dolny Śląsk). w przyszłości chciałbym zostać informatykiem . ;)

Ortografia 0/10 :10

Co sadze o czitach : Czity to są boty, ktorzy utrudniają grę dla innych.

Nick w grze : Luriix

Opublikowano

Skype jest wymagany :P

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Imię :Grzegorz

Zainteresowania : Minecraft, sport, dobra muzyka

Coś o sobie (2-3 zdania) : Lubie długo sobie postać rano :D Jestem miły i kultularny. Lubię sobie pograć w gronie dobrych ludzi, w wolnym czasie lubię spotkać się z kolegami. Serwer polecił mi ErtoDragon (brat) ^^

Ortografia 0/10 : 9/10

Co sadze o czitach :Nie lubie cheatów ponieważ psują one zabawe w grze, gra staje się nudna. Cheaty często utrudniają gre innym graczom.

Nick w grze : BlackSheep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...