Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorka ze to nie podanie ale musze cos powiedziec do kalidora

1.@ref moze tylko autor tematu

2.mozna co 24h

3.nie pomagasz nikomu,caly temat jest ogarniety twoimi postami i syfem,czy chcecie by temat byl zasyfiony tylko postami @ref i trudno bylo znalesc jakies istotne posty?

4.Odsylam do regulaminu

jeszcze raz sorry ze to nie ma związku z podaniami

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 autor pozwolił refować

2 jeżeli nie refował bym tematu to było by z 3-4 podania mniej

3 no dobra to nie będę już refować zobaczymy jak ludzi będzie siedzieć

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie ujrzałem ss z tego serwera, a macie się czym chwalić (mody, budowle itd.). Nie wiem czy ten serwer będzie ale raczej go nawet nie ma.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Podanie na BETA Testera :

Nick:TwistedPL

Imię:Jacob

O Sobie(minimum 5 zdań):Jestem miły . Jestem ogarnięty . Nie griefuje . Lubię pomagać innym . Kocham Minecrafta .

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Powinienem się dostać ponieważ MC Star Wars to naprawde coś zajebistego , a ja przydałbym się wam napewno ...

Czyśledziłeś poprzedni temat?:[/center] Tak

[center]Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: waży 2 kg i pół cegły

•  

Opublikowano

Właśnie troche glupio ze ss'ow nie ma i zadnego info dla nowych...

Wy mowicie ze wszystko po beta testach,spoko ale jakies ''beta'' ssy mozecie podeslac ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Nick:Patos

Imię:Patryk

O Sobie(minimum 5 zdań):Siemanko mam na imię Patryk mieszkam w woj. Wielkopolskim. Interesuję się grami komputerowymi i koszykówką. Lubie spędzać czas grając w gry typu minecraft. Mam sporo wolnego czasu tak więc gram sporo.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Spędzam sporo czasu przy minecraft. Chciałbym zobaczyć jak ten serwer wygląda i pomóc w jego rozudowie. Bardzo lubie serie Star Wars ;3

Czy śledziłeś poprzedni temat?:[/center] Nie nie śledziłem ale widziałem, przeczytałem i jestem świadomy tego projektu

[center]Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 2kg i pół cegły.

Opublikowano

Ludzie nie mają co robić tylko reklamować nie w swoich prezentacjach :C

JAK WIDZICIe TO ZGŁASzAJCIE!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Widzę wyraźny spadek zainteresowania :C

Jak tak dalej pójdzie to polacy będą stanowili mniejszość narodową na serverze.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Nick:ozzyIiggy

Imię:krzysiek

O Sobie(minimum 5 zdań):Mam prawie 13 lat jestem ogarniey.Lubię mechanike samochodową oraz interesuje sie star Wars.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania):Gdyż uwielbiam star wars.Obejrzałem wszystkie filmy i grałem w wszystkie gry.

Czy śledziłeś poprzedni temat?:[/center]Tak

Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 3kg lub 2 kg i pół cegły

Opublikowano

Z góry przepraszam że piszę coś innego niż podanie, ale uważam że serwer nie traci zainteresowania aż tak bardzo, jak niektórzy myślą. Po prostu ludzie boją się pisać, bo mogą zostać zgłoszeni. Drugim czynnikiem powodującym to wrażenie były problemy z mpc-forum i cofki...

Opublikowano

Chłopaki kończą już pisać mody.

Trzeci raz pisać nie będą.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...