Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP podłączam się do pytania.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nick: KalidorMaxi

Imię: Krzysztof

Ts3+Mikro: Oba

Dlaczego miałbym zostać zapisany na beta-testy:Śledziłem codziennie Temat.Mogę pomagać innym graczom.Chcę wiedzieć czy serwer godny jest uwagi i czy zagram z około 20 znajomymi.Jestem dosyć ogarnięty nie wyzywam innych.Staram się być dobrym graczem.

Opublikowano

@ref (Czekam na wiadomości od tor-a)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Nick: Squadnick (w Minecraftcie)

Imię: Marcin

O sobie: Mam na imię Marcin. Jestem osobą ogarniętą. Nie jestem człowiekiem typu nolife. Grałem w SWTOR. Grałem też w gry (Chodzi o star-wars): Kotor, Kotor2, Lego Star Wars, Jedi Knight : Jedi Academy, Jedi Outcast, Force Unleashed 1 i 2.

Dlaczego powinieneś dostać się na betę: Gdyż grałem w SWTOR'a i chciałbym zobaczyć jak to będzie wygl. w świecie Minecraft (Mam nadzieje że to będzie na podobie tej gry.

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Tak

Jeżeli jedna cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 4 kg.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

nick: KalidorMaxi

imię: Krzysztof

o sobie: Jestem dosyć ogarniętą osobą. Jestem fanem serii Star Wars. Lubię informatykę i tym podobne. Lubię pomagać innym graczom w potrzebie. Jestem spokojnym i miłym graczem.

Dlaczego powinienem dostać się na Beta-Testy: Fascynuje mnie pomysł stworzenia serwera tego typu. Czekam na ten serwer już długo i nie mogę się doczekać aż na nim zagram. Szybko sobie wpajam wszystkie zasady i staram się ich przestrzegać.

Czy śledziłem poprzedni temat: Oczywiście że TAK

Jeżeli cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 4 KG

Opublikowano

Nick: Nieogar

Imię: Dariusz

O Sobie(minimum 5 zdań): W przeciwieństwie do mojego nicku, jestem ogarnięty. Jestem fanem serii Star Wars. Lubię gry Role Play, a także sci-fi. Ostatnio zdarzyło mi się zostać laureatem konkursu wojewódzkiego (pomorskie) z dziedziny matematyki "Matman". Ogólnie dobrze się uczę z wszystkiego, a także dużo czasu spędzam przed komputerem.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Serwer wygląda na fajny, więc nie zaszkodzi pomóc mu w szybszym powstaniu. Postaram się jak najszybciej znaleźć jak najwięcej buggów i powiadomić o tym Administrację serwera. Przy okazji dowiem się co i jak należy robić na serwerze i będę mógł instruować nowych graczy.

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Tak, codziennie sprawdzałem czy są jakieś zmiany, niestety zawiodłem się jak serwer został sprzedany. Ale teraz chyba będzie.

Jeżeli cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 4 KG

Opublikowano

@ref(wiem że tylko zgłoszenia, ale refy się przydazą.)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nick: Skipp70

Imię: Paweł

O sobie: Jestem fanem gwiezdnych wojen i władcy pierścienia. Lubię także piłkę nożna i informatykę. Jestem spokojny, uczę się dobrze. Moim najlepszym piłkarzem jest Cristiano Ronaldo a także Iker Cassilas.

Dlaczego powinieneś dostac się na BETE: Ponieważ chciałbym zobaczyc jak to wszystko wygląda i funkcjonuje. Jestem bardzo ciekawy czy to wszystko wypali i czy serwer przyciągnie graczy. Czekam z niescierpliością.

Czy śledziłeś poprzedni temat: TAK

Jeżeli jedna cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 4 Kg

Opublikowano

Zgłoszenie za kumpla Meaczela(nie chce mu sie 30 postów nabijać, a konta na mpc nie ma.)

Nick: Meaczel

Imię: Michał

O sobie: Jestem osobą ogarniętą, poukładaną i staram się być dokładny. Lubie gry, filmy, anime i jestem fanem Star Wars.

Znam się na Minecrafcie i staram się być na bierząco z wszystkimi aktualizacjami itp.

Interesuje się modami i pluginami chociaż nie jestem specem. Staram się tworzyć miłą atmosferę aby innym graczom grało

się lepiej i milej.

Dlaczego powinieneś dostać się na betę: Jestem pomocny i lubie strasznie minecrafta oraz modyfikacje

umilające i utrudniające grę( w dobrym sensie). Oczywiście jestem ciekawy tego serwera, modyfikacji itd.

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Niestety nie ale wszystkich wiadomości dowiadywałem się od kolegi, który mi pokazał owy serwer.

Jeżeli jedna cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 4 kg.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nick: kajsks

Imię: Kajetan

O Sobie(minimum 5 zdań): Kajtek, jak wyżej wspomniałem. Nienawidzę piłki nożnej. Kocham ciasteczka. Jestem jedynakiem i chodzę do 6 klasy podstawówki. (nie jestem taki, że moje informacje prywatne będę rozprzestrzeniał po necie)

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Śledziłem poprzedni temat... Szukałem, a raczej wyszukiwałem wszystkie możliwe informacje o nim, więc sądzę, że już trochę pojmuję jego mechanikę. Jestem w miarę (W MIARĘ) ogarniętą osobą. Nie jestem taki jak większość moich rówieśników. źiemga daż mi dijaksa? jag nje daż mji go to poffiem, rze jezd nubzgi.

Czy śledziłeś poprzedni temat?:[/center] Tak. Napisałęm to wyżej.

[center]Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?:[/center] 4kg.

[center]

NIEKTÓRE CZĘŚCI PODANIA KOPIOWAŁEM ZE STAREGO!

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nick: hubcik99

Imię: Hubert

O Sobie(minimum 5 zdań): Jak wyżej napisałem mam na imię Hubert. Od 2 lat programuję w Javie, najczęściej GUI i pluginy do Bukkita. Uwielbiam serwery RP i RPG z świetnie dobranymi modyfikacjami, które dają dobrą przyjemność z gry. Od dziecka oglądałem Star Wars, przez co mam wiedzę na ten temat. Jest to świetny film z .. Dobrym pomysłem.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Ponieważ znam się na tej tematyce i bardzo chętnie sprawdzę jak wam to wyszło. Chciałbym stestować wasz serwer i dowiedzieć się czy jest taki jak go zapowiadano, czy ukazuje prawdziwy świat Star Wars.

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Tak.

Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: 3kg.

Opublikowano

Hubcik zdajesz sobie sprawę że jest to serwer o starej republice ? O wydarzeniach przed filmem dziejących się...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

wujekstaszek123 mylisz się, ponieważ w grze będzie taka ranga jak klon, a w której części klony się ujawniły, w 2 jak pamiętasz w bitwie o Genosis gdy jedi byli na straconej pozycji, a więc 2 epizod to juz nie stara republika. (pamiętasz jak Yoda powiedział ,,Wokół ocalonych kondon utworzyc" ^^ nie mogłem z tego.

Opublikowano

Doszliśmy do wniosku ,że BETA testerzy powinni mieć coś z tego ,że sprawdzają czy na serverze nie ma bugów.

Do czego doszliśmy?

Po zakończeniu testów każdy tester będzie miał do wyboru 2 nagrody :

1) Nagroda w grze:

-dożywotnie konto VIP + opłacony abonament (jeżeli się na niego zdecydujemy)

-od 10 000 do 100 000 kredytek (w zależności od wkładu)

-od 1000 do 25 000 honoru ( w zależności od wkładu)

-możliwość awansowania na KidModa

2) Nagroda pieniężna

-dożywotni abonament ( jeżeli będzie)

-od 20 do 100zł przelewem / psc / doładowaniem (w zależności od wkładu)

-możliwość awansowania na KidModa

Mam nadzieję ,że to zwiększy liczbę chętnych!

@up i upx2

niestety ale zgłaszam :C

Mam nadzieję ,że każdy wie czym zajmuję się beta tester.

bez reklam serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...