Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: DuszekPL

Imię:Paweł

TS+Mikro: Niestety brak Ale jak bym znalazł jakiegoś buga to zawsze jest jakiś komunikator tekstowy

(najważniejsze) Dlaczego powinniśmy zapisać cię na BETA?: Jestem ciekawy czy serwer będzie tak dobry jak to jest opisany. Jestem pomocnym i jeśli jakiś gracz będzie potrzebował pomocy to na pewno ją otrzyma. Jak z czymś zaczynam to lubię to sprawdzić z każdej możliwej strony a to na pewno się przyda w szukani przeróżnych błędów przedmiotów. Jeśli serwer mi się spodoba to także zacznę go reklamować na różnych forach a to się na pewno przyda w tworzeniu tzw. marki serwera.

dJ.jpg

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

TeamSpeakUser, jak masz tylko hejtować ten temat od "Fake'ów" to zachowaj to tutaj dla siebie. Przyznaje, też straciłem wiare, ale przeprosiłem i mam nadzieję, że Danny się nie gniewa. Więc nie musisz tu przebywać i psuć innym humoru, tylko wyjść.

Opublikowano

Nick: Hubcik99

Imię: Hubert

TS+Mikro: Jest..

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?: Ponieważ znam się na Star Wars, oglądałem wszystkie części po kilka razy i zaciekawił mnie wasz serwer.. Bardzo chciałbym być testerem waszej świetnej pracy i zaangażowania w detale. Zapowiedź jest świetna i myślę, że taki będzie serwer.

Opublikowano

Nick : Nieogar

Imię : Dariusz

TS + Mikro : Oba posiadam

(najważniejsze) Dlaczego powinniśmy zapisać cię na BETA? : Podoba mi się ten serwer (śledziłem poprzedni temat) , więc uznałem że może przyjmiecie mnie do BETA. Ten serwer posiada autorskie pluginy, a to oznacza że osoba znająca się na buggach (dokładniej szukaniu buggów) raczej powinna się przydać. Postaram się jak najszybciej odkryć jak najwięcej buggów serwera i natychmiastowo o tym donieść właścicielowi serwera (lub adminowi, moderatorowi itd).

Wiadomość do niedoświadczonych testerów : Tutaj nie chodzi tylko o grę na serwerze, ale głównie o sprawozdania, relacje, odkrywanie i zgłaszanie wszelkich błędów serwera , nie ważne czy to są korzystne, czy niekorzystne buggi. (Czyli np. spotykacie npc i nie możecie z nim gadać - mówicie adminowi, klonujecie przedmiot z questa - nie mówicie. Jak nie wspomnicie o jakimś buggu, kilka nadużyć tego błędu i cały plugin może się sypnąć. Należy zgłaszać wszystkie błędy adminowi)

Opublikowano

Cieszę się ,że mody już w 60% napisane , i że temat ożył.

Mam złą wiadomość. 2 dni temu dobraliśmy 1 osobę do teamu - wydawała się naprawdę ogarnięta.

Dzisiaj rano ta osoba usunęła całe miasto Coursant.

Mapa nie ejst więc gotowa w 15% a tylko w 10.

Przepraszamy i obiecujemy, że to się więcej nie powtórzy.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Danny wiesz czego brakuje w star warsach ? Jednej jedynej rzeczy.....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nick: Squadnick

Imię: Marcin

TS+Mikro: Mam

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?: Gdyż grałem w SWTOR'a , a chciałbym zobaczyć jak gra będzie wyglądać w świecie Minecraft. Śledziłem tamten temat od prawie samego początku powstania tematu i ogarniam troche na czym będzie polegał server.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Blastery itp będą na serwerze ?

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Jak wam tam robota idzie ?

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...