Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Oto informacja dla wszystkich :

*Parę dni temu ,gdy szykowaliśmy się do otwarcia bety ,padł nam komputer na którym mieliśmy wszystkie pliki.

Większość już odzyskaliśmy ,ale straciliśmy mapę i kilka modów

*Napisaliśmy do ekipy która tworzyła ten server i otrzymaliśmy pozytwyny odzew

*W tej chwili trwają pracę ,nad mapą ,a ekipa która robiła mody ,pisze je od nowa.

*W związku z tym informujemy ,że BETA ruszy nie wcześniej niż na początku lutego.

*Start przewidujemy na marzec.

Link do orginalnego tematu:

http://www.mpcforum....lay-w-historii/

*Mamy nadzieję ,że nam wybaczycie i ,że zainteresowanie serverem nie zmalało

*W ramach rekompensaty wystartujemy przez pierwszy miesiąć całkowicie za darmo(potem 6zł sms/msc gry)

,oraz ze zwiększoną liczbą slotów (przez pierwszy miesiąc AŻ 1000)

PS Proszę o NIE WYSYŁANIE wiadomości na pw

Masz pytanie - pisz tutaj

bez reklam serwerów.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze taka dodatkowa informacja

Od grudnia (a nawet trochę wcześniej)trwało close beta -dla naszego teamu , podczas którego obliczyliśmy ,że:

-Przejście całego wontku fabularnego , wykonując tylko zadania głóne zajmuje od 150 do 180 godzin

-Przejście całej gry(wszystkie misje główne i poboczne + wszystkie rajdy , questy , itp itd) zajmuje ... dużo - my nie daliśmy rady przez miesiąc grania po 10-15h dziennie

-Wbicie max lvla (tylko expiąc) zajmuje 90-115h

-zdobycie takiej ilości kredytek i honoru ,żeby kupić wszystko co tylko można na serverze ,zajmuje 200+ godzin tylko zbierając pieniądze

Do tego należy dodać ,że nas grało 40 osób i staraliśmy nie wchodzić sobie w drogę ,a na starcie przewidujemy 500+ osób ,więc czas na to wszystko znacznie się wydłuży

Zapraszam do obserwowania tematu - będziemy w nim zamieszczać dalsze informację

Ogłaszam też konkurs - osoba która wygra na 100% będzie brała udział w OPEN BETA

O co chodzi?

Osoba która w sylwestra jako pierwsza napisze posta o godzinie 00:00 (lub będzie tej godziny najbliżej) wygrywa!

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Mam nadzieję ,że nie zapomnieliście o nas i ,że temat nie zostanie zasypany.

Jeszcze jedna informacja!

Od 2 stycznia do 22 stycznia możecie składać podania na OPEN BETA!

Jak ma to wyglądać?

Oto wzór:

Nick:

Imię:

TS+Mikro:

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?:

Liczę na waszą kreatywność! Mamy tylko 25 miejsc!

bez reklam serwerów.

Opublikowano

@up

Poważniejszą reklamą zajmiemy się na miesiąc przed otwarciem.

Zastanawiamy się nad wprowadzeniem jednorazowej płatności (11zł) ,lub obniżenie abonamentu do 3zł /msc

-Abonament jest po to ,by zwróciła nam się kwota ,którą wydaliśmy.

Do beta możesz już teraz złożyć podanie.

Ponadto zastanawiamy się nad wprowadzeniem 2 języków(polki i angielski)

bez reklam serwerów.

Opublikowano

@up to nie jest żaden powód ,dla którego miałbyś trafić na BETE

REF

REF

REF

5% mapy ukończone

10% modów napisanych

REF

REF

REF

REF

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Nick: kajsks

Imię: Kajetan

TS+Mikro: Obydwa posiadam

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?: Śledziłem poprzedni temat... Szukałem, a raczej wyszukiwałem wszystkie możliwe informacje o nim, więc sądzę, że już trochę pojmuję jego mechanikę. Jestem w miarę (W MIARĘ) ogarniętą osobą. Nie jestem taki jak większość moich rówieśników. źiemga daż mi dijaksa? jag nje daż mji go to poffiem, rze jezd nubzgi.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Czy serwer będzie premium ? Jak tak to będziecie mieli mało graczy... Zaraz sobie tam pooglądam co i jak, dam edita z podaniem. Liczę na kreatywność i pomysłowość, wszystko autorskie, tylko mnie trochę te godziny niepokoją, 200godzin grania do czegoś tam. chyba do wbicia max levelu, no nie wiem. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję że administracja będzie się interesować tym serwerem.

Opublikowano

Nick:ozzyIiggy

Imię:Krzysztof

TS+Mikro:mam

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?:,ponieważ grałem na wielu serwach i chciałem zobaczyć jak ten może wyglądać.

Uczeń
Opublikowano

Nick:JayFG

Imię: Dawid

TS+Mikro: Posiadam.

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?: Gdyż aktywnie uczestniczyłem w poprzednim temacie i podrzuciłem parę dobrych pomysłów. Miałem także zostać Kid Mod'em, ale nie wiem co z tego wyniknie. Jestem jak na swój wiek ogarnięty, rozważny i staram się popełniać jak najmniej błędów.

Opublikowano

@upx2 i upx3

Wasze servery są naprawdę aż tak beznadziejnę ,że musicie się reklamować tu?

Zgłaszam to do administracji.

A jednak nie fake... Przepraszam Danny , że Cię o to oskarżyłem.

Myślę ,że danny się nie obraził. To po części i ansza wina. Długo zwlekaliśmy i mogło to wyglądać dziwnie.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Ogłaszam konkurs - osoba która wygra na 100% będzie brała udział w OPEN BETA

O co chodzi?

Osoba która w sylwestra jako pierwsza napisze posta o godzinie 00:00 (lub będzie tej godziny najbliżej) wygrywa!

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Nick:Alek12333

Imię:Aleksander

TS+Mikro:Tak Oba

(najważniejsze) Dlaczego pownniśmy zapisać cię na BETA?:Ponieważ jestem wielkim fanem Star Wars i chciałbym sprawdzić wasz serwer na becie i przekonać znajomych żeby ze mną zagrali

Opublikowano

Nick:endertroller1

Imię:Mikołaj

TS+mikro:Jest,laguje ale działa . (Nie laguje za bardzo i da się rozmawiać ale bywa że przytnie)

Dlaczego powinniśmy zapisać Cię na wersję BETA ? : Ponieważ lubię modyfikacje, ciekawi mnie co będzie na serwerze i obojętne mi jest czy będzie abonament czy nie . A i bardzo lubię Star Wars i pomysł na taki serwer w minecraft mi się bardzo podoba . Jestem także ogarnięty , znam podstawowe pluginy (WORLD EDIT,WORLD GUARD,PERMISSIONS EX itp.) i większość modyfikacji (bardziej technicznych) z tekkita . Nie cheatuję ,nie spamuję na czacie i chętnie pomagam graczom .

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...