Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, skoro dropi 600-1200yang z dzików to mam rozumieć, że poprzez Twoje gadanie "ceny dopasowane", to poty nie kosztują te 32k przy takim dropie lecz jest tak jak na iMetinie, drop z powiedzmy 100yang z dzików, a poty po 600yang.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hmm.. A wiec tak.. Nie uwazasz tego za harda.. 1.5 tygodnia 99 lvl , to chyba gdyby byl max.. Na mediumach ludzie wbijaja 100 lvl w 1 dzien , a Ty mowisz ze przy no'lifie 1.5 tygodnia.. Poprostu nie ogarniam..

Nastepna rzecz , skile troche lipa , bedzie sie dosc ciezko expic na malym lvlu. Dalej drop z metkow i bosow jest fajnie zrobiony to mi sie podoba.

Na P 10 kamieni?

Rosy powinny byc dostepne wczesniej skili sie bardzo szybko nie wbije , a rosy sa od 55 czy tam ktoregos poziomu wiec czemu drop tak pozno?

Wybiles tyle spotow a wbiles chyba 10 lvl? I mowisz ze to nie hard , a exp taki jest tak samo jak na serwerze MEtin-Hel*** ktory wystartowal dzis , a po 15 godzinach gry ludzie dobijaja 80 , gdy niby to mial byc medium pvp/pvm , a tam max lvl 250 : ) , na obu serwerach wydaje mi sie ze exp jest przesadnie zmniejszony , i oba sa hardami .

Opublikowano

Moim zdaniem, powinieneś zmienić to, że jak masz pudło 10ksiąg to leci 10ksiąg a nie losowo.. Wydropisz powiedzmy 5 pudeł po 10ksiąg (5x10=50) liczysz na 50 książek, a tu Ci wypadnie z 10.. ;s

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hmm.. A wiec tak.. Nie uwazasz tego za harda.. 1.5 tygodnia 99 lvl , to chyba gdyby byl max.. Na mediumach ludzie wbijaja 100 lvl w 1 dzien , a Ty mowisz ze przy no'lifie 1.5 tygodnia.. Poprostu nie ogarniam..

Nastepna rzecz , skile troche lipa , bedzie sie dosc ciezko expic na malym lvlu. Dalej drop z metkow i bosow jest fajnie zrobiony to mi sie podoba.

Na P 10 kamieni?

Rosy powinny byc dostepne wczesniej skili sie bardzo szybko nie wbije , a rosy sa od 55 czy tam ktoregos poziomu wiec czemu drop tak pozno?

Wybiles tyle spotow a wbiles chyba 10 lvl? I mowisz ze to nie hard , a exp taki jest tak samo jak na serwerze MEtin-Hel*** ktory wystartowal dzis , a po 15 godzinach gry ludzie dobijaja 80 , gdy niby to mial byc medium pvp/pvm , a tam max lvl 250 : ) , na obu serwerach wydaje mi sie ze exp jest przesadnie zmniejszony , i oba sa hardami .

Poszedł bym na niedźwiedzie i po 2 kolejnych spotach miał bym z 15 lvl bo tutaj odegrała różnica lvl rolę expa

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Na P 10 kamieni?

hmm jak co coś nie pasuje to możesz wyjść

dla mnie serwer kox na pewno zagram

52324509.jpg
Opublikowano

DarkSince, dlaczego ze szkat powiedzmy szkata 10ksiag, leca np. 2ksiegi? to bug czy tak ma byc?

Jezeli tak ma byc to zmien to, nadropisz 5szkat po 10ksiag, a tu ze wszystkich wypadnie jakies 8ksiag? lekki fail.. ;]

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

DarkSince, dlaczego ze szkat powiedzmy szkata 10ksiag, leca np. 2ksiegi? to bug czy tak ma byc?

Jezeli tak ma byc to zmien to, nadropisz 5szkat po 10ksiag, a tu ze wszystkich wypadnie jakies 8ksiag? lekki fail.. ;]

Tak to jest los losuje Ci się od 1 do 10 ksiąg.

Opublikowano

0.04% na dropniecie szkaty polksiezyca to wg. Ciebie DarkSince dużo?-_-

Na Twoje rozumowanie mówiłes że będzie ona dropic co 3/4 spoty, a 0.04% daje szansę na drop z co 2500 mooba, a na 1 spocie znajduje się około 50 moobow, czyli szkata ta dropi z około 50 spotu... -_-

To jest bardzo mało, bo na ra*ii która jest hardem (a glador s2 jak sam pisałes to medium) sa większe szanse na drop hematycznej szkatulki..

Powinieneś to zmienic na o wiele wiele większy procent.

Opublikowano

Według mnie, powinna być większa szansa na zdobycie pudełka książek.

Powinno ono mieć z 75% na drop a mi się wydaje że ma z 25.

Albo chociaż, tak jak wspominali wyżej, dajcie pewną wartość wypadających ku.

Ty tam miałeś kilka pudelek 10 książek a z większości dropiły 1-2.

Opublikowano

gorszej daty na start niemogliscie dac wam powiem akurat uczacym sie wolne sie konczy czysta glupota jak dla mnie

Kończy się i co? A tydzień później zaczynają się ferie, i myślę że właśnie po tygodniu gry, będzie najciekawiej a więc w ferie.

Opublikowano

Exp i Drop widze że podstawione bardziej pod hard. Mam nadzieje że ludzi to nie zapeszy i będziemy grali w dużym gronie.

nanicz.png

Opublikowano

Dark czy księgi można łączyć ? Żeby eq nie zaśmiecały .

I skąd dropią pieczęcie konne ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Pieczęcie konne czy medale konne? Jeśli chodzi Ci o medale to na pewno w lochach małp :f

nanicz.png

Opublikowano

Moim zdaniem, powinieneś zmienić to, że jak masz pudło 10ksiąg to leci 10ksiąg a nie losowo.. Wydropisz powiedzmy 5 pudeł po 10ksiąg (5x10=50) liczysz na 50 książek, a tu Ci wypadnie z 10.. ;s

Na P 10 kamieni?

Zróbcie odrazu z tego taki server jak GladoR s1...

Takie mają założenie i że wam sie to nie podoba, czy tam jest dla was za trudno, nie uprawnia was do do pisania "powinno być", bo widać, że DarkSince wie jak powinno być, a według waszych "powinno byc", to najlepiej, żeby max level wbijało się w jeden dzień, a eq kupował u npc..

beztytuuacf.png

Opublikowano

Kończy się i co? A tydzień później zaczynają się ferie, i myślę że właśnie po tygodniu gry, będzie najciekawiej a więc w ferie.

Wlkp ma ferie po tygodniu inni maja w lutym dopiero

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Wlkp ma ferie po tygodniu inni maja w lutym dopiero

Wiem, ale to nie zmienia faktu że jeśli mu data nie pasuje to jego problem.

Opublikowano

Mam pytanie, skoro dropi 600-1200yang z dzików to mam rozumieć, że poprzez Twoje gadanie "ceny dopasowane", to poty nie kosztują te 32k przy takim dropie lecz jest tak jak na iMetinie, drop z powiedzmy 100yang z dzików, a poty po 600yang.

powiem ci ze ze spota masz mase kasy na ziemi :> 10-15k ;>

0.04% na dropniecie szkaty polksiezyca to wg. Ciebie DarkSince dużo?-_-

Na Twoje rozumowanie mówiłes że będzie ona dropic co 3/4 spoty, a 0.04% daje szansę na drop z co 2500 mooba, a na 1 spocie znajduje się około 50 moobow, czyli szkata ta dropi z około 50 spotu... -_-

To jest bardzo mało, bo na ra*ii która jest hardem (a glador s2 jak sam pisałes to medium) sa większe szanse na drop hematycznej szkatulki..

Powinieneś to zmienic na o wiele wiele większy procent.

Dobrze dropi

Pieczecie ze szkat

Opublikowano

Pieczęcie konne czy medale konne? Jeśli chodzi Ci o medale to na pewno w lochach małp :f

To są medale konne zmienione icony i nazwa dropią z szkat pół księżyca jak i lochach małp.

Opublikowano

mozesz zrobic zeby dodania i zmianki lecialy z mobow ? a z metkow np po 5-10 ?

i ten start ;d np jutro ^^

nie może być jutro bo może on chce coś jeszcze dodać i nie chce żeby serwer padł po 2 dniach to lepiej poczekać do tego 4 i serwer będzie stal a nie jutro start i serwer padnie po 2 dniach

52324509.jpg
Opublikowano

Beta Testy są otwierane na razie łapcie samego patchera którego trzeba wrzucić do clienta 2010 najlepiej PL

http://46.105.117.198/download/AutoPatcher%20GladoR%20s2.exe

Za chwilkę pojawi się link do reje!

Ile osób wejdzie na beta klikajcie Lubię to żebym wiedział ilu was się spodziewać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...