Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2

DarkSince

GladoR s2   

763 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze GladoR s2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biolog co ile ?

Na początku co kilka godzin potem co raz więcej ale możemy zdobyć z szkaty pół księżyca Krople Krwi która redukuje czas biologa

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Ktoś powiedział ,że DarkSince nie potrafi utrzymać serwera? Kiła i mogiła?

Tak dawno się nie uśmiałem jeszcze. Jego serwery stoją spory skrawek czasu i są bardzo dobre i oblegane.

Mnie na 100% zobaczycie na serwerze. Powodzenia Dark.

Opublikowano

Ehh, piękna sprawa, ale popykałem na balantiach i innych hardach / mediumach wiec chcialbym sobie odpaczac i popykac na czyms latwiejszym.

Gdyby ta "eSdwójka" startowała 2/3 miesiace temu to bym pograł, teraz mam dosc no-lajfienia ;d

Grałem na s1, gralem na wielu privach z tej stajni i moge w 100% polecic gladora s2. Server napewno na dluzej.

Glador s1 jest najlepszym obecnie stojacym easy/4funem wiec mysle ze glador s2 spokojnie bedzie konkurował z topowymi mediumami.

Zycze szczescia, narazie nie zagram, moze kiedys.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Serwer się super zapowiada, wszystko na najwyższym poziomie, jedynie czego brakuje to startu wcześniejszego, moglibyście zrobić ankietę o wcześniejszym starcie.

Opublikowano

Czemu, aż tak późno ten start, przecież są świętą pełno osób siedzi przed komputerem i szuka tylko takie stabilnego, dopracowanego serwera jak ten.

Jestem za wcześniejszym startem : )

Opublikowano

Serwer podobny do ostatnio powstałego serwera AZMAL.PL , ale nie zmieniam zdania , że przybędę z ekipą na tego serwa "Zajebiści* się zapowiada"

Zapraszam na teamspeak3 217.160.252.253

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Prezentacja super, serwer też się super zapowiada.

Jedynie co mi nie odpowiada to późny start ^^, ale poczekam bo myślę, że warto :3.

Opublikowano

Zapowiada się fajnie na pewno zagram.Powinno grać sporo osób skoro już 80 zagłosowało że zagra a prezka stoi dopiero kilka godzin.Oby tylko start nie był przekładany i nie było żadnych bugów ;] Dobrze że dali prezke kilka dni przed startem bo dzięki temu więcej osób to przeczyta i zagra.

Nie wiem tylko po co ten tęczowy kamyk .To jest troche bez sensu bo z kamykami zawsze największa zabawa jest ;]A tu jeden i odrazu P. To możecie usunąć takie moje zdanie .Już lepiej ułatwić wbijanie skili na G niż na P,Chociaż jeśli ma dropić po 10 ku z metka to dobrze ;]

74313288103712520133.png

Opublikowano

Wbije na 100%.

Nic ciekawego nie ma , grałem na S1 i mam dobre wspomnienia.

Serwery Since stoją baaaardzo długo i są dopracowane ; )

Powodzenia ! ZielonaSowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...