Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Homoseksualizm i tolerancja w Polsce

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak nie pseudonaukowiec, skoro została wykreślona z listy chorób c'nie?

Na każdą twoją tezę argumenty znajdują się w tym temacie, poczytaj zanim napiszesz :)

WHO to ścierwo, to że ich pseudo naukowcy wykreślili to z listy chorób, tylko mnie upewnia, że jest to choroba

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Wyjaśniłem to wyżej. W jaki sposób NIENATURALNY wg. ciebie zostaje się homoseksualistą? Widziałeś jakiegoś/ąś, którzy zostali nimi z powodu, nie wiem. Przekonań albo wiary?

Ja nie. Mechanizm genezy homoseksualizmu jest jak najbardziej naturalny, może nienormalny, co jednak wymaga definicji normy ale jak najbardziej naturalny.

Gdyby homoseksualizm był naturalny, to kazdy musiałby być obojniakiem. Mężczyzna mieć penisa i pochwe i kobieta poche i penisa. Bo naturalnym jest, żeby sie rozmnazać, a skoro 2 te same płci nie mogą, to znaczy, ze jest to nienaturalne i dlatego dodatkowe narządy nie zostały wykształcone.

@edit. sory za double posta, mysłałem, ze sie zedytuje : (

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

To jest temat rzeka, to krótko się wypowiem.

Nie przeszkadza mi to. Przeszkadza mi że Polska jest zacofanym krajem w tym aspekcie.

Możecie zacząć hejt na mnie, po mnie to spływać będzie.

Opublikowano

Dopóki nie będą się przy mnie mamlac, obściskiwac, niech sb żyją swoim światem. ;)

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Gdyby homoseksualizm był naturalny, to kazdy musiałby być obojniakiem. Mężczyzna mieć penisa i pochwe i kobieta poche i penisa. Bo naturalnym jest, żeby sie rozmnazać, a skoro 2 te same płci nie mogą, to znaczy, ze jest to nienaturalne i dlatego dodatkowe narządy nie zostały wykształcone.

Rozumiem Twój punkt widzenia, ale ten argument jest trochę invalid, bo czy według Ciebie masturbacja, która nie prowadzi do rozmnażania również jest nienaturalna i jest chorobą? (Jeśli tak właśnie uważasz, to wybacz moją czepliwość :P)

No i nie broniąc żadnej strony sporu - nie jest to chyba aż tak nienaturalne skoro homoseksualizm jest spotykany wśród różnych gatunków zwierząt (pomijając wśród nich człowieka).

#don't care

Opublikowano

Jak się nie będą lizać w miejscu publicznym, ani aż tak bardzo tego okazywać swoim wyglądem to nie mam nic przeciwko. Ale mnie ku**** bierze, jak słysze że geje chcą adoptować dziecko.

Opublikowano

Moim zdaniem homoseksualiści to normalni ludzie, którzy inaczej patrzą na świat.

Nie ma w tym nic takiego co można by było uznać za nieetyczne.

Nie rozumiem tylko ( tutaj nawiązanie religijne ) dlaczego księża piszą, że bycie homoseksualistą to grzech. Sami w nas tak wciskają to, że Bóg stworzył nas na własne podobieństwo, czyli niby wiedział co robi. Myśląc logiczniej stworzył heteroseksualistów, a w drodze ewolucji powstali homoseksualiści. (To taki margines, bo do wiary jestem obojętnie nastawiony)

Tolerancja w Polsce jest okropna. Nie ma żadnych wolności, nie można np. słuchać muzyki, której nie słucha jakaś banda, bo jesteś dziwny i trzeba coś z tym zrobić. Tak samo w szkole. Jak jesteś wyrzutkiem wszyscy mówią, że jesteś gejem, bo coś im w Tobie nie pasuje, a najczęściej są w błędzie.

Niestety jesteśmy w Polsce, gdzie jak źle się ubierzesz możesz dostać w twarz.

Nie mam nic do homoseksualistów i tak jak hrabia - emocjonalnie.

Jest to dziwne, ale staje się coraz to popularniejsze, widać to w polityce chociażby. Ale też u gwiazd itd ...

Polskę jest trudno zmienić, ale może i dobrze? Ma to plusy, że nie dajemy sobie wjechać na twarz. Wyobraźcie sobie, że teraz takie Chiny podpisały by pakt z wyższymi urzędnikami Polski, który ustanawia, że robimy to co każą nam Chiny. Srsly, Polak by zrobił z tego taką aferę, że oohohohoho

Takie moje zdanie.

Zgadzam sie w 99% :)

Ale to jest juz przesada. Nikt tak glosno nie dyskutuje o glodujacych dzieciach jak o tym obrzydliwym pogladzie.

P.s. Kocham Polske za taka jaka jest.

61093c6efb.png

Opublikowano

Jeżeli nie próbują to ukazać za wszelką cenę, to toleruję. Słyszałem kilka przypadków od znajomych, że dowiedzieli się, że ich znajomy którego znają dobre kilka lat jest homoseksualistą, a nawet do głowy im to nie przyszło. Jeżeli ktoś ma taką orientację, proszę bardzo w domu: "rób se co chceta", ale w miejscu publicznym moim zdaniem nawet za ręce nie powinni się trzymać. Tak samo adopcja, powinna nie mieć miejsca. Już teraz się wprowadza, że nie ma Mamy Taty, tylko rodzic alfa rodzic beta. Za przeproszeniem, pojebało? No sorry, ale ja osobiście nie chciałbym mówić tak do swoich rodziców. A po drugie, to krzywda dla dziecka. Może w latach dziecięcych nie, ale w wieku 12-18 owszem. Odniosę się do parady równości. Moim zdaniem jest to prowokacja homoseksualistów wobec tych co ich nie tolerują. Sami oczekują od nas tolerancji, a nie potrafią uszanować zdania, że ktoś po prostu ich nie szanuje, ani nie toleruje (każdy myśli i robi co chce). Czy kibole wyszli bez powodu i rzucili się na homoseksualistów? Nie.. oni tylko wychodzą jak na parady równości kiedy jest prowokacja ze strony homo.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Rozumiem Twój punkt widzenia, ale ten argument jest trochę invalid, bo czy według Ciebie masturbacja, która nie prowadzi do rozmnażania również jest nienaturalna i jest chorobą? (Jeśli tak właśnie uważasz, to wybacz moją czepliwość :P)

No i nie broniąc żadnej strony sporu - nie jest to chyba aż tak nienaturalne skoro homoseksualizm jest spotykany wśród różnych gatunków zwierząt (pomijając wśród nich człowieka).

Wykształciliśmy otwór gębowy(razem z ustami etc.), żeby jeść pokarm, ale równiez tym samym można sie całowac. Zostal stworzony do pewnej rzeczy, jest wykorzystywany też w inny sposób. To samo z masturbacją - narzady płciowe nie sa w tym celu, ale w takim też mozna ich uzywac

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Hmm.. Mam różnorakie zdanie na temat homoseksualistów. Ze strony religijnej wygląda to tak, że Bóg kazał "kochać swojego bliźniego jak siebie samego". Na pewno grzechem nie jest bycie gejem. Na pewno większym grzechem są zabawy z ministrantami (jak powiedział wardegasa). Brak tolerancji na pewno zobaczymy w polityce, a nie w stosunku ludzi do homoseksualistów. Ja jednak nie chciałbym widzieć liżących się dwóch facetów albo mężczyzn ubierających się jak baba i do tego z rurkami. Gdyby mój przyjaciel powiedział mi, że jest gejem, odpowiedziałbym: "Spoko, bądź sobie gejem, ale wypierdalaj z mojego życia". Jak już pisałem, mam podzielne zdanie na temat homoseksualizmu. Nie tępię, ale nie chcę widzieć gejów na oczy.

Opublikowano

Gejów jeszcze da się tolerować. Gorzej jest z pedałami.

Bo jak wyjdzie taki, w tęczowych rurkach na dupie i toną branzoletek, kolczyków czy chuj wie czego jeszcze i robią parady, to coś we mnie pęka.

I wtedy mam zepsuty humor na cały dzień ;)

Opublikowano

Homoseksualizm jest to choroba psychiczna, zaprzeczenie prawom natury. Nie toleruje tego. Wg. mnie powinno się to leczyć.

y526IOx.jpg

Opublikowano

jak ktoś chce to niech sobie będzie tym homoseksualistom, bo co mnie to tam obchodzi, ale jak zaczyna proponować jakieś usługi (np. prostytuować się jako gej) to już dla mnie przesada...

<>

Opublikowano

jebac pedałów! homoseksualistów tez

Skoro chcesz jebać pedałów to chyba mam dla ciebie złą wiadomość

kazdy przejaw homoseksualizmu powinien byc karany smiercią

Właśnie wydałeś wyrok śmierci na samego siebie xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Teraz powiem o co mi chodziło. Cały topic miał być swoistym badaniem społecznym, które posłuży mi do napisania pracy z WOS-u po nowym roku :)

Jako, że MPC oferuje minimalny zakres danych osobowych typu wiek, miejsce zamieszkania, płeć to te informacje wyjątkowo mi się przydadzą :)

Dzięki za dyskusję i do zobaczenia! EOT. Close

DOWN

Masz

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Polacy są z natury tacy że chca być dostrzegani można to dostrzec w wielu grach komputerowych np. W Leauge of legends mimo że wszyscy sie komunikują po angielsku prawdziwy polak ich oleje i bedzie bluzgał po polsku zaznaczając swoją polskość.

Co do Homoseksualistów toleruje ale w zamian pragnę żeby swoje "uczucia" okazywali na osobności ponieważ nie wszystkim sie to podoba :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Widzę, że państwo nie wiedzą co znaczy tolerancja. W tym przypadku albo tolerujemy wszystko albo nic. Osoba homoseksualna to zwykła osoba, która po prostu kocha inaczej ale dalej po ludzku. Nie widzę więc powodu, aby zabraniać jej chodzić kolorowo, albo trzymać się za ręce - przecież osoby hetero mogą. Takie przypadki powinny być traktowane równo z normami (tj. resztą świata) jak każdy inny.

Ale widzę, że panowie za mało podróżują, bo świata nie widzieli, a w zacofanej Polsce wszystko co inne jest bluzgane. Taka polska młodzież bez autorytetu nie potrafi się zająć sobą, tylko musi się dowartościowywać: bo ktoś jest bardziej kolorowy, bo więcej dziewczyn go lubi, bo natura go obdarzyła mniej szpetnym ryjem etc. Za granicą ludzie mają powbijane flagi homoseksualistów w doniczki i respektują każdego, kto nie jest z własnej woli ich przeciwnikiem. Tamta młodzież wie komu chce dorównać i są to ludzie pokroju Lennona. W Polsce natomiast duża część dresiarzy ma lekko skrzywioną psychikę, bo sobie filmy z Johnem Rambo wzięli zbyt serio i mają Bóg wie jakie kompleksy. To jest bardzo niezdrowe środowisko - Polska.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Widzę, że państwo nie wiedzą co znaczy tolerancja. W tym przypadku albo tolerujemy wszystko albo nic. Osoba homoseksualna to zwykła osoba, która po prostu kocha inaczej ale dalej po ludzku. Nie widzę więc powodu, aby zabraniać jej chodzić kolorowo, albo trzymać się za ręce - przecież osoby hetero mogą. Takie przypadki powinny być traktowane równo z normami (tj. resztą świata) jak każdy inny.

Ale widzę, że panowie za mało podróżują, bo świata nie widzieli, a w zacofanej Polsce wszystko co inne jest bluzgane. Taka polska młodzież bez autorytetu nie potrafi się zająć sobą, tylko musi się dowartościowywać: bo ktoś jest bardziej kolorowy, bo więcej dziewczyn go lubi, bo natura go obdarzyła mniej szpetnym ryjem etc. Za granicą ludzie mają powbijane flagi homoseksualistów w doniczki i respektują każdego, kto nie jest z własnej woli ich przeciwnikiem. Tamta młodzież wie komu chce dorównać i są to ludzie pokroju Lennona. W Polsce natomiast duża część dresiarzy ma lekko skrzywioną psychikę, bo sobie filmy z Johnem Rambo wzięli zbyt serio i mają Bóg wie jakie kompleksy. To jest bardzo niezdrowe środowisko - Polska.

Powiem Ci tak.Nie lubie dresiarzy, mam nawet dystans do hip-hopu i rapu, ale jedno jest pewne.Lepsze są proste chłopaczyny w dresach, z szarych bloków, może agresywni, ale dobrze wiedzący co to jest przyjaźń, honor, walka o swoje, odważne mówienie nie wypaczeniom tego świata niż banda debili wyglądajacych jak klony Biebera, za którymi biegają pokemońskie dziewczynki z gimnazjum i którzy są niby tacy "nowocześni" i "postępowi".Sram na to! Jestem Polakiem, jestem z tego dumny i cieszę się, że jeszcze ta lewacka kultura zachodu do nas nie dotarła i powinniśmy robić wszystko co w naszej mocy aby tak się nie stało.

Opublikowano

Wielu ludzi wie, że jestem przeciwny homoseksualizmowi, ale toleruję takich ludzi. Dopóki nie dobiorą się do mojego tyłka, to niech ze swoimi robią co chcą, byle by tylko trzymali się ode mnie z daleka w sensie swojej orientacji :)

Ogólnie to jest temat tabu, wielu mówi że toleruję itd. ale jest inaczej.

Opublikowano

Powiem Ci tak.Nie lubie dresiarzy, mam nawet dystans do hip-hopu i rapu, ale jedno jest pewne.Lepsze są proste chłopaczyny w dresach, z szarych bloków, może agresywni, ale dobrze wiedzący co to jest przyjaźń, honor, walka o swoje, odważne mówienie nie wypaczeniom tego świata niż banda debili wyglądajacych jak klony Biebera, za którymi biegają pokemońskie dziewczynki z gimnazjum i którzy są niby tacy "nowocześni" i "postępowi".Sram na to! Jestem Polakiem, jestem z tego dumny i cieszę się, że jeszcze ta lewacka kultura zachodu do nas nie dotarła i powinniśmy robić wszystko co w naszej mocy aby tak się nie stało.

Mówiłem, żebyś nie używał słowa "lewackie"... Nie wiesz co oznacza i używasz go idiotycznie...

Co ma bycie polakiem do tolerancji? Może polak powinien być nietolerancyjny? Nie wiem.

Wiem tylko, że używasz stereotypów i nie wiesz o czym mówisz i przez takie niedoinformowane osoby jak ty tworzą się negatywne stereotypy. Pewnie odbierzesz to jako pochwałę dla "prawdziwego polaka" więc: nie ma za co :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...