Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Homoseksualizm i tolerancja w Polsce

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopóki żaden gej itp. osoby nie wchodzą z butami do mojego życia nie przeszkadzają mi. Jak się liżą na ulicy to wystarczy nie patrzeć w czym macie problem.

@2x Up

Ludzka natura polega na niszczeniu naszej kochanej planety na gwałtach morderstwach i handlem ludzi. Nie pierdol tu o ludzkiej naturze bo jest gorsza niż 2 gejów żyjących razem.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że orientację seksualną wybieramy sami, a to że jesteśmy chorzy to sami tego nie wybieramy.

Akurat z przyrostem naturalnym to w takich Niemczech jest ujemy przyrost, tak więc wszystko się może zdarzyć :)

Zaskoczę cię ale nie. Nie wybieramy jej sami. To, że ktoś np. czuje popęd seksualny do osób tej samej płci to nie kwestia wyboru tylko rodzaju umysłu. Instynkt każe nam na wiązanie się z partnerem płci przeciwnej a homoseksualizm to zanik instynktu, to nie dzieło wyboru.

A co do przyrostu to moim celem było to, że reprodukcja nie powinna być używana jako argument w takich dyskusjach. To nie ma racji.

3xUP

- linijka wyżej

- Chuja wiesz o "lewackich" poglądach więc nie operuj takimi zwrotami jeśli nie rozumiesz ich znaczenia.

- Można tolerować. Trzeba tylko być otwartym na ludzi i nie zamykać się w swojej ograniczonej łepetynie a wszystko jest możliwe...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To teraz sypnę coś z oczu geja ; ).

Po pierwsze pedał a gej to 2 inne sprawy są pedalscy geje i ci normalni ( tak samo jak pedalscy hetero ).

Te parady '' równości '' są tak żałosne, aż brak mi słów na to, większość z tych protestantów ( protestantów czy jak, nvm. ) to debile którzy nie mogą zrozumieć, że homoseksualizm to nic specjalnego i są zwyczajnymi ludźmi. ( jeżeli chodzi o dzieci to dla mnie jest to jednak nie zrozumiałe jak to by miało wyglądać. tzn. wychowywanie tego dziecka ... może dlatego, że nienawidzę dzieci : > )

Ale ludzie, co wam przeszkadza w tym, że 2 facetów całuje się na ulicy ? hmm nie rozumiem tego ....

Tylko że orientację seksualną wybieramy sami, a to że jesteśmy chorzy to sami tego nie wybieramy.

Akurat z przyrostem naturalnym to w takich Niemczech jest ujemy przyrost, tak więc wszystko się może zdarzyć :)

Orientacja seksualna nie zależy od nas mamy zapisaną ją już w genach ( tak mnie uczono w szkole na WDŻ ).

Ludzie nie są tolerancyjni ?

Ha, zależ czy otaczasz się normalnymi ludźmi czy kretynami którzy myślą, że ziemia jest płaska :) <nie musicie tego rozumieć>

Opublikowano

Szczerze? Nienawidzę pedałów. Zdania mojego nie zmieni nikt, mam tak odkąd pamiętam.

Czemu? Was też to nie denerwuje gdy słyszy że niedługo nawet pieprzonych bajek z normalną rodziną (czyt. matka ,ojciec, syn/córka)

nie będą puszczać by nie urazić mniejszość?

Te ich lizanie na ulicy i super party jak się walą w odbyt?

Tolerujcie to dalej, obcokrajowców też, zobaczymy za 10 lat jak przez tą waszą pieprzoną tolerancje będzie wyglądać Polska.. ( Jak anglia, francja,niemcy? )

Jak ktoś się tym interesuje to wie o czym mówie.Mniejszości mają więcej praw niż większość..

@ahh zapomniałem.

Nigdy,dopóki żyje nie pozwolę ani na ślub pedałów ani na adopcje dziecka..

/reflink

Opublikowano

Szczerze? Nienawidzę pedałów. Zdania mojego nie zmieni nikt, mam tak odkąd pamiętam.

Czemu? Was też to nie denerwuje gdy słyszy że niedługo nawet pieprzonych bajek z normalną rodziną (czyt. matka ,ojciec, syn/córka)

nie będą puszczać by nie urazić mniejszość?

Te ich lizanie na ulicy i super party jak się walą w odbyt?

Tolerujcie to dalej, obcokrajowców też, zobaczymy za 10 lat jak przez tą waszą pieprzoną tolerancje będzie wyglądać Polska.. ( Jak anglia, francja,niemcy? )

Jak ktoś się tym interesuje to wie o czym mówie.Mniejszości mają więcej praw niż większość..

@ahh zapomniałem.

Nigdy,dopóki żyje nie pozwolę ani na ślub pedałów ani na adopcje dziecka..

No widzisz. Ja na przykład nienawidzę polski, bo jest zacofana i konserwatywna, czego stanowisz świetny przykład. Zauważ, że jako polacy wpierdalamy się wszędzie. USA, GB, Holandia, Niemcy itd. itp. A kiedy ktoś stanowiący odmienność naruszy naszą obecność podnosimy raban i wielki alarm. Państwo pieprzonych hipokrytów...

Opublikowano

kazdy przejaw homoseksualizmu powinien byc karany smiercią

jebac pedałów! homoseksualistów tez

Opublikowano

kazdy przejaw homoseksualizmu powinien byc karany smiercią

jebac pedałów! homoseksualistów tez

Wydaje mi się, że kolega nie trafił w swoją epokę. Nadawał byś się świetnie do średniowiecza. :)

gejów tepic ;) lesbijki mogą byc :) chociaz szkoda bo sie marnuja ;)

Wydaje mi się, że kolega nie trafił w swoją epokę. Nadawał byś się świetnie do średniowiecza. :)

ultra-gay.png

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No widzisz. Ja na przykład nienawidzę polski, bo jest zacofana i konserwatywna, czego stanowisz świetny przykład. Zauważ, że jako polacy wpierdalamy się wszędzie. USA, GB, Holandia, Niemcy itd. itp. A kiedy ktoś stanowiący odmienność naruszy naszą obecność podnosimy raban i wielki alarm. Państwo pieprzonych hipokrytów...

ultra-gay.png

/reflink

Opublikowano

Mi się nie dobrze robi gdy zobacze całujących się mężczyzn , co innego kobiety :P

Dla mnie to jest nie naturalne i dziwne i nigdy nie będę tego tolerował . No kurde kto by chciał mieć np 2 ojców?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Hrabia, teraz zrobię offtop, ale nie tylko Polska jest tak zacofana.

Myślicie, że USA jest cudowne? No tak nam mówią, a co na to Ci, którzy mają własne zdanie?

Właśnie tyle:

http://www.youtube.com/watch?v=llBEfIfBOvk

Tim miał jeszcze długie włosy :D

http://www.youtube.com/watch?v=0o_qw33q_78

A tu jeszcze był Jim na wokalu :P

http://www.youtube.com/watch?v=7_g5zw5vRtU

http://www.youtube.com/watch?v=12kcpP-8jfM

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ja mam raczej na to wyje**ne, co mnie obchodzi że ktoś woli "te samą płeć"? Tego się nie wybiera, czy chcesz być homo czy hetero. Jak facet "lubi" facetów, to jego sprawa. Gdybym miał się przejmować każdym homoseksualistą to nie miałbym czasu na nic innego. Ale nie ukrywam, wkurza mnie gdy jakiś facet, umalowany lepiej od nie jednej kobiety płacze, jacy to oni są tępieni i obrażani.

Game Over

Opublikowano

Przykład z homoseksualizmem jest chyba najbardziej skrajnym przykładem.

Chcę jednak poznać genezę tych przekonań i dlatego pytam - czemu?

Wszystkie negatywy jakie podajecie, wynikają z braku tolerancji. Nie z naturalnych ujm, nie z jakichś braków, tylko z nienawiści drugich ludzi.

W innych przykładach tolerancji napisałbym stanowcze za ale tutaj natura pokazuje co innego. Chodzi mi o skrajność całkowitą czyli adopcje zaprzeczającą naturze.

Dziecko potrzebuje oboje rodziców, tak działa natura aby wszystko się uzupełniało. Zastanów się czy chciałbyś mieć dwóch ojców? Nawet pomijając wpłym otoczenia zauważyłbuś, że coś jest nie tak to nie jest zgodne z naturalnymi zasadami. "Chcesz dziecko? To sobie zrób" Nie ludzi wina, że jest to fizycznie niewykonalne.

W innym przypadkach uważam, że należy być tolerancyjnym ale należy pamiętać o rozsądku.

Opublikowano

Przykład z homoseksualizmem jest chyba najbardziej skrajnym przykładem.

W innych przykładach tolerancji napisałbym stanowcze za ale tutaj natura pokazuje co innego. Chodzi mi o skrajność całkowitą czyli adopcje zaprzeczającą naturze.

Dziecko potrzebuje oboje rodziców, tak działa natura aby wszystko się uzupełniało. Zastanów się czy chciałbyś mieć dwóch ojców? Nawet pomijając wpłym otoczenia zauważyłbuś, że coś jest nie tak to nie jest zgodne z naturalnymi zasadami. "Chcesz dziecko? To sobie zrób" Nie ludzi wina, że jest to fizycznie niewykonalne.

W innym przypadkach uważam, że należy być tolerancyjnym ale należy pamiętać o rozsądku.

Ok. Tylko, że tworzy nam się paradoks. Z tego co już ustaliliśmy wiemy, że homoseksualistą zostaje się w sposób naturalny. W drodze zaniku instynktu i zakrzywień popędu seksualnego. Nie zostaje się nim nie wiem - z przekonań albo wierzeń...

Co więcej, patrząc z innego punktu widzenia. Ci ludzie się jednak kochają i to uczucie również jest naturalne, kto wie czy nawet nie bardziej niż miłość heteroseksualna w pewnych względach.

Jednak nie mogą mieć dzieci. I tu się pojawia problem. Rozsądnym rozwiązaniem w takim wypadku jest

- Poszukiwanie matki/nośnika.

- In vitro, w przypadku lesbijek

Jednak adopcji nie popieram. Nie dlatego, że dziecko "będzie miało wypaczoną psychikę" bo nie będzie. Znam parę lesbijek, które mają dziecko przez in vitro. Dziecko ma 10 lat, jest "normalne" jak by tego nie rozumieć i uwielbiane przez rówieśników.

Ale wracając do wątku. Sprzeciwiam się adopcji, bo te dzieci zwykle są niechciane/sierotami. Zasługują na model rodziny, im się to należy...

PS: Prosiłbym, żeby każdy kto ma napisać post typu "Je*ać pedałów a lesbijki mniam" opuścił temat przed napisaniem owego posta. Zaniżacie poziom dyskusji i nie wnosicie nic do tematu swoją głupotą, sorry...

Opublikowano

Ahhhh... Polska jest strasznie nie tolerancyjna pod każdym względem czy to homoseksualista , ciemnoskóry albo nawet osoba która ma talent i chcę się wybić , 3/4 Polaków ma straszne kompleksy i krytykują osoby które chca zabłysnąć , tak samo osoby wyróżniające się wyglądem są ugarszana . Wracając do homoseksualistów , u nas nawet metro seksualiści czy też normalny chłopak w rurkach , koszuli i z butami za kostkę nazywany jest ,,pedałem" w innych krajach jest to nie dopuszczalne... Ja osobiście do nich nic nie mam to normalni ludzie tyle że mają inne upodobania seksualne i co ? Każdy jest jaki jest . Takie jest moje zdanie :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

A widzisz, teraz mówisz o negatywnych skutkach braku tolerancji, nawet nie zdając sobie z tego sprawy.

Powiedz mi, po prostu podaj jeden DOBRY powód, z powodu którego tym ludziom powinny zostać te prawa odmówione?

No daje ci powod- jest to po prostu sprzeczne z natura. Od zawsze natura ludzka byla taka, ze jest mezczyzna i koboeta; dopelniaja sie nawzajem. A tutaj wlaza ci ludzie i lamia to odwieczne prawo. Ale to jeszcze niezbyt wazne; gorsze jest to ze takie dziecko bedzie mialo zrabane zycie i nie chodzi mi o ponizanie. Tolerancja tolerancją, ale czy jakbys bylk nawet tolerancyjna na maxa- sierota chcialbys takiej adopcji? Nie, bo nie jestes gejem i cie od takich ludzi N A T U R A L N I E odrzuca. To by bylo w porzadku tylko wtedy, gdyby adoptowane dzieci rowniez bylyby gejami- a to raczej niemozliwe- bo inaczej wyrzadza dziecku wielka, wielka krzywde. Jesli zaadoptuja dziecko o normalnej orientacji, ono bedzie obrzydzone ale powoli zacznie sie przyzwyczajac. Pomieszaja mu sie poglady odwieczne, zakodowane w DNA i jego "rodzicow", przez co wyjdzie okropna papka- dziecko stanie sie gejem, a jednoczesnie nim nie bedzie i moze nawet dojsc do samobojstwa lub glebokiego urazu mozgu, depresji rozdarcia czy presji ze strony rowiesnikow lub okropna zazdrosc- oni maja matke i ojca, a ja mam dwoch dziwnych facetow swirow- jestem do dupy i ide sie zabic.

I mysle ze to jest dobry argument. Sory za bledy, pisze z komorki.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No daje ci powod- jest to po prostu sprzeczne z natura. Od zawsze natura ludzka byla taka, ze jest mezczyzna i koboeta; dopelniaja sie nawzajem. A tutaj wlaza ci ludzie i lamia to odwieczne prawo. Ale to jeszcze niezbyt wazne; gorsze jest to ze takie dziecko bedzie mialo zrabane zycie i nie chodzi mi o ponizanie. Tolerancja tolerancją, ale czy jakbys bylk nawet tolerancyjna na maxa- sierota chcialbys takiej adopcji? Nie, bo nie jestes gejem i cie od takich ludzi N A T U R A L N I E odrzuca. To by bylo w porzadku tylko wtedy, gdyby adoptowane dzieci rowniez bylyby gejami- a to raczej niemozliwe- bo inaczej wyrzadza dziecku wielka, wielka krzywde. Jesli zaadoptuja dziecko o normalnej orientacji, ono bedzie obrzydzone ale powoli zacznie sie przyzwyczajac. Pomieszaja mu sie poglady odwieczne, zakodowane w DNA i jego "rodzicow", przez co wyjdzie okropna papka- dziecko stanie sie gejem, a jednoczesnie nim nie bedzie i moze nawet dojsc do samobojstwa lub glebokiego urazu mozgu, depresji rozdarcia czy presji ze strony rowiesnikow lub okropna zazdrosc- oni maja matke i ojca, a ja mam dwoch dziwnych facetow swirow- jestem do dupy i ide sie zabic.

Wyjaśniłem to wyżej. W jaki sposób NIENATURALNY wg. ciebie zostaje się homoseksualistą? Widziałeś jakiegoś/ąś, którzy zostali nimi z powodu, nie wiem. Przekonań albo wiary?

Ja nie. Mechanizm genezy homoseksualizmu jest jak najbardziej naturalny, może nienormalny, co jednak wymaga definicji normy ale jak najbardziej naturalny.

Opublikowano

Pod mur i wystrzelac to scierwo.tak samo zrobic z czarnuchami, zydami, kebabami. Teraz nazwiecie mnie rasista i wogóle taka jest prawda zauważcie ze w ameryce czarni przesladuja bialych.Z danych wynika ze murzyni czesciej popelniaja przestepstwa niz biali czarni . Maja swoj kraj to niech tam sobie mieszka mi tam nic do tego jesli zyje w swoim kraju,Juz niedługo obudzicie sie w europie ktora bedzie sie skladac z samych muzulaminiow

Opublikowano

Pod mur i wystrzelac to scierwo.tak samo zrobic z czarnuchami, zydami, kebabami. Teraz nazwiecie mnie rasista i wogóle taka jest prawda zauważcie ze w ameryce czarni przesladuja bialych.Z danych wynika ze murzyni czesciej popelniaja przestepstwa niz biali czarni . Maja swoj kraj to niech tam sobie mieszka mi tam nic do tego jesli zyje w swoim kraju,Juz niedługo obudzicie sie w europie ktora bedzie sie skladac z samych muzulaminiow

Nie nazwiemy cię rasistą. Nazwiemy cię idiotą, bo twoje poglądy nie są skrajne tylko już absurdalne. Zalecam poprawę światopoglądu...

Opublikowano

Homoseksualisci? ok - niech beda, ale jak domagają sie praw typu adopcji dziecka w roznego ttypu manifestacjach, to zbiera mnie na wymioty. To samo z feministkami - w 90% nawet nie walczą w interesach kobiet. Co do adopcji - ktoś kto mieszka w Holandii(tam juz od dawna takie związki sa zalegalizowane i moga adoptować dzieci) mówił mi, że widział dziecko w supermarkecie pedałów, które tuliło sie do obcych kobiet, bo nie ma tego w swoim rodzinnym domu. Ktoś może powiedziec, że matka mogła umrzeć i takie dziecko ma tą samą sytuacje. Jest jedna zasadnicza róznica, tu ma 1 ojca(tak jak powinno byc), a tam ma ich 2, czyli aż nadmiar. Prawdopodobnie takie dziecko również stanie sie homoseksualista, co też prowadzi do zwiekszania sie ich liczby i wskutek tego - stopniowej eliminacji ludzkosci, bo przeciez pedaly czy lesbijki rozmnazac sie nie mogą. Jak dla mnie jest to choroba i nie obchodzi mnie, że jakiś pseudonaukowiec kiedyś powiedział, że nie jest i stalo sie to swiętoscią.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Homoseksualisci? ok - niech beda, ale jak domagają sie praw typu adopcji dziecka w roznego ttypu manifestacjach, to zbiera mnie na wymioty. To samo z feministkami - w 90% nawet nie walczą w interesach kobiet. Co do adopcji - ktoś kto mieszka w Holandii(tam juz od dawna takie związki sa zalegalizowane i moga adoptować dzieci) mówił mi, że widział dziecko w supermarkecie pedałów, które tuliło sie do obcych kobiet, bo nie ma tego w swoim rodzinnym domu. Ktoś może powiedziec, że matka mogła umrzeć i takie dziecko ma tą samą sytuacje. Jest jedna zasadnicza róznica, tu ma 1 ojca(tak jak powinno byc), a tam ma ich 2, czyli aż nadmiar. Prawdopodobnie takie dziecko również stanie sie homoseksualista, co też prowadzi do zwiekszania sie ich liczby i wskutek tego - stopniowej eliminacji ludzkosci, bo przeciez pedaly czy lesbijki rozmnazac sie nie mogą. Jak dla mnie jest to choroba i nie obchodzi mnie, że jakiś pseudonaukowiec kiedyś powiedział, że nie jest i stalo sie to swiętoscią.

Jednak nie pseudonaukowiec, skoro została wykreślona z listy chorób c'nie?

Na każdą twoją tezę argumenty znajdują się w tym temacie, poczytaj zanim napiszesz :)

Opublikowano

Mam homoseksualistów wśród znajomych i są to najwspanialsi ludzie. Bardzo ich szanuję i mam też wiedzę jak to wygląda z drugiej strony. Pomijając własnych przyjaciół - orientacja innych ludzi mi nie przeszkadza i mnie nie interesuje. Niech każdy darzy sobie miłością kogo chce i nie mam zamiaru się wtrącać komuś w życie intymne. Co do publicznego okazywania uczuć przez homoseksualistów - drażni mnie to, ale w takim samym stopniu jak wtedy, gdy robią to hetero. Jednakowo brzydzi mnie całująca się publicznie para homo jak i hetero. Parady mnie odrzucają - zarówno homo jak i feministek i innych ruchów, ale tylko z tego powodu, że z reguły są mocno przerysowane i wyolbrzymione.

Adopcja to problem wyższego rzędu.. Konstytucja oraz Kodeks rodzinny i opiekuńczy są jaki są i znając nasz dość konserwatywny kraj, zapisy nie zmienią sie za szybko. Akurat ja nie za bardzo popieram zmiany proadopcyjne. Natomiast co trzeba zrobić - uregulować związki. Nie mówię od razu o małżeństwach. W obcych systemach prawnych jest wiele ciekawych rozwiązań, które dałyby prawną ochronę osobom homoseksualnym pozostającym w związku.

Odniosę się do wypowiedzi kolegi powyżej:

1. Jest to niby sprzeczne z naturą, a jednak od dawien dawna, szczególnie w starożytności, homoseksualizm był dość powszechną praktyką m.in. wśród mężczyzn :P

2. Gdybym była sierotą, to chciałabym być adoptowana przez ludzi, którzy mnie pokochają - bez względu na ich orientacje.

3. Nie wydaje mi się by homoseksualni "rodzice" mieliby moc ingerencji w DNA xD Dziecko raczej nie stanie się gejem ot tak skoro nie ma takiej orientacji.

4. Inna sprawa ewentualnych represji ze strony rówieśników. Tu masz rację, bo dzieciaki są głupie. Ale spójrzmy na to z tej strony - gdyby to było dozwolone i zaakceptowane, to tych represji i szykan by nie było.

#don't care

Arcymistrz
Opublikowano

Moim zdaniem homoseksualiści to normalni ludzie, którzy inaczej patrzą na świat.

Nie ma w tym nic takiego co można by było uznać za nieetyczne.

Nie rozumiem tylko ( tutaj nawiązanie religijne ) dlaczego księża piszą, że bycie homoseksualistą to grzech. Sami w nas tak wciskają to, że Bóg stworzył nas na własne podobieństwo, czyli niby wiedział co robi. Myśląc logiczniej stworzył heteroseksualistów, a w drodze ewolucji powstali homoseksualiści. (To taki margines, bo do wiary jestem obojętnie nastawiony)

Tolerancja w Polsce jest okropna. Nie ma żadnych wolności, nie można np. słuchać muzyki, której nie słucha jakaś banda, bo jesteś dziwny i trzeba coś z tym zrobić. Tak samo w szkole. Jak jesteś wyrzutkiem wszyscy mówią, że jesteś gejem, bo coś im w Tobie nie pasuje, a najczęściej są w błędzie.

Niestety jesteśmy w Polsce, gdzie jak źle się ubierzesz możesz dostać w twarz.

Nie mam nic do homoseksualistów i tak jak hrabia - emocjonalnie.

Jest to dziwne, ale staje się coraz to popularniejsze, widać to w polityce chociażby. Ale też u gwiazd itd ...

Polskę jest trudno zmienić, ale może i dobrze? Ma to plusy, że nie dajemy sobie wjechać na twarz. Wyobraźcie sobie, że teraz takie Chiny podpisały by pakt z wyższymi urzędnikami Polski, który ustanawia, że robimy to co każą nam Chiny. Srsly, Polak by zrobił z tego taką aferę, że oohohohoho

Takie moje zdanie.

Opublikowano

Nie lubię gejów, bo czuje do nich obrzydzenie, ALE:

Love Parade uwielbiam wręcz kocham za wspaniałe klimaty i najlepszą muzę, a w szczególności naszą Polską platformę i Krisa, Supermena i innych grających na niej.

Szkoda, że Love Parade nie będzie się już odbywać ze względu na zamieszki jakie były w tym roku...

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...