Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam jeden mankament, bo gdy bot mi zbiera skrzynki, i trafi na większą grupę to czasami pojawia się coś takiego: gathering too fast! 6 seconds until next allowed box gathering. i bot odlatuje od tej grupki. Nie jest to coś bardzo uciążliwego, ale troszkę denerwuje :P

Twój task najwidoczniej jest nastawiony na safe botting.

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moim zdaniem jeśli ktoś dał to na inne forum to powinieneś zrobić licke na bota tylko osób z mpc i tyle , a co do tematu to fajna robota

ps . 1 pytanie czy ten bot dobrze robi wrota ? (bo samemu mi się nie chce xD )

wrota robi bardzo dobrze

Opublikowano

moim zdaniem jeśli ktoś dał to na inne forum to powinieneś zrobić licke na bota tylko osób z mpc i tyle , a co do tematu to fajna robota

ps . 1 pytanie czy ten bot dobrze robi wrota ? (bo samemu mi się nie chce xD )

gamme mi właśnie kończy takim średnio rozbudowanym golem . Więc spoko bocik do wrót :)

Opublikowano (edytowane)

Sami sprzedajecie 'Nielegalne oprogramowanie" Przez co firma Bugpoint traci zyski, więc nie pierdol i wypad. Jak pójdziesz z tym choćby (nie znam się) na policję, to cię wyśmieją i wpierdolą ci mandat za marnowanie czasu.

ale dzieci na tym forum

@Up Co to da, crack dalej będzie latać nawet na starszej wersji. Kwestia że będą męczyć swoich userów. To BP musiał by zrobić aktualizacje ciągle.

Za TEGO cracka? No way, albo jesteś mega pechowcem. Latam na tym od b. dawna, na 2-3 kontach i nawet ostrzeżenia nie widziały.

Co od straszenia pluskwom to zdaje mi się, że to też zostało zabezpieczone w QBocie o ile dobrze pamiętam. Inaczej wszyscy już mieli byśmy bany.

Kolejna sprawa jak to jest, że narzekają tylko resellerzy oraz ty. Coś ta wizja Zaklinacz == Pukacz robi się całkiem prawdopodobna :) To tak na marginesie.

@Edit O Pukacz, identyczne ip jak zaklinacz. Ciekawe nie?

ja też narzekam o przez takie dzieci co latają na bocie za darmo moje konto mniej zarabia

Edytowane przez szymo228
Opublikowano (edytowane)

Hmmm a mi się udaje wlogować, już chciałem zobaczyć jak sobie poradzi a tu nagle BUG ( frameworka mam i to nie ten więc nie za bardzo wiem o co chodzi )

Exception Stack:

To jest ukryta treść, proszę

Previous debug log:

Previous standard log:

19:34:56: Załadowano poprawnie0

19:35:07: account0 account applied in database

19:35:20: changes saved to database.

19:35:22: starting all viable sessions.

19:35:22: account0 establishing connection.

19:35:30: account0:int14 login successful

19:35:30: -> account0 terminated.

Już nie trzeba pomocy. Sam wpadłem. Do innych, gdyby mieli taki problem

Gdy zrobi wam się coś takiego, a chcecie od razu dodać task do bota trzeba taskcreatorowi kazać ( albo samemu napisać -> nie edytować nierozpakowanych ) zapisać to co wam wyszło na pulpicie, potem wypakować cały folder z botem na pulpit ( albo do innego folderu ) i dopiero do rozpakowanego folderu tasks wrzucamy naszego taska :)

Edytowane przez Wacek_21

7yo9.png

Opublikowano (edytowane)

Qbot jest zarombisty

xD

Edytowane przez BlackPVP

20830267205354328594.jpg

sygna by PaPa

kontakt steam CsL|Zielarz , CsZIELARZ

Zawsze chętnie pomogę :P

CsLajt.pl serdecznie zapraszam

Opublikowano

szymon228 którym z resslerów jesteś bo myślę że kamieniarz albo pukacz drugie konto sobie zrobili do spamu

hahhaha ale się uśmiałem nie jestem żadnym resslerem :D

Opublikowano (edytowane)

jestem za tym pomyslem ^^ zajefajny bocik :) rozwijaj go dalej :))

jestes wielki :33

Miszczu go tylko zcrackował i zmienił nazwę... Jeśli chodzi o jego rozwój to z tym do twórców pbdo-bota.

Edytowane przez *First75*
Opublikowano

Miszczu go tylko zcrackował i zmienił nazwę... Jeśli chodzi o jego rozwój to z tym do twórców pbdo-bota.

Nie TYLKO zcrackował tylko AŻ zcrackował, zmienił nazwę, przetłumaczył logi bota na język polski typu "załadowano poprawnie", dodał napis w rogu bota "by Miszczu" :D

Opublikowano

Hmmm, zauważyłem pewną zależność. Założyłem 2gie konto, lata tam Piranha i tam wbija po 4k/h. Na pierwszym koncie miałem leonka, też biło podobnie. Teraz kupiłem Spearheada i boci po 2,5k/h. Czy potwierdza się myśl, że im gorszy statek tym więcej leci urki ?

Opublikowano (edytowane)

@up

Zależy od tego jak masz ustawionego botka, jaka szybkość statku, moc uderzenia itp.

To NIE JEST tak że im lepszy statek tym mniej nabija..tylko od mocy szybkości hp itp.

Edytowane przez pb14
Opublikowano

no wszystko bardzo fajnie ciekawie itp ale jak dlugo ten bot bedzie darmowy i jak dlugo bedzie on rozwijany? bo pare takich pytan padlo a odpowiedzi nie widzialem niestety, wiec podejrzewam ze darmowy to on jest do czasu:) ale fajnie byloby jakbym sie mylil bo bede musial pbdo kupic a nie chcialbym

no i takie pytanko: co jakis czas co ok 2-3 h jedno z moich 2 kont po zabiciu zawiesza sie w porcie na 1000 hp i nic sie nie dzieje, ale tylko na tym koncie, 2 dziala bezproblemowo, mial ktos cos podobnego? jaka moze byc przyczyna?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

mam, poza tym chyba nie mozna zrobic taska bez naprawiania;d on normalnie sie zazwyczaj naprawia i wraca na mape poza tym oba konta sa na tym samym tasku;d wiec nie wiem w czym problem zwlaszcza ze to sie losowo zdarza co 1 h czasem co 4 roznie bardzo

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

mam, poza tym chyba nie mozna zrobic taska bez naprawiania;d on normalnie sie zazwyczaj naprawia i wraca na mape poza tym oba konta sa na tym samym tasku;d wiec nie wiem w czym problem zwlaszcza ze to sie losowo zdarza co 1 h czasem co 4 roznie bardzo

Jak nie można zrobić taska bez naprawiania?

Oczywiście, że można

Repair = false;

I już..

Opublikowano

no ale nie chodzi mi o to zeby sie nie naprawial, tylko o to zeby sie nie zawieszal na porcie, musisz czytac uwazniej na przyszlosc:)

Więcej info na priv.

Opublikowano

Świetna robota Miszczu, oby tak dalej.

Łap like'a.

Opublikowano

Resselerzy tracą kasę, a skoro MISZCZU tylko scrackował bota i było to takie proste czemu pierwszy tego nie zrobiłeś... Inna sprawa że pbdo mógł zrobić w swoim kliencie bota takie zabezpieczenie że bez pliku który odpowiada za łączność z serverem klient się nie uruchomi, a tak to za pierwszym razem nam error pokazuje. Tak że brawa dla Miszcza sam nie zrobiłeś to nie gadaj!

7yo9.png