Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Spoko, że miszczu się z wami podzielił ale teraz takie tłumy na pall/1 gala ;( zarobki spadły.Będę musiał czekać aż bocik wypadnie z gry co tak szybko się nie stanie bo na innych forach tego nikt nie opublikuje.Jest jakiś sposób na puszczenie kilku acc na 1 .exe? Bo szukam czegoś co pociągnie więcej acc na vps

Nie ma tłumu tylko trzeba umieć tym bocic i zyski są normlane.

@down też mysłalem że na pl1 bocisz ^^

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

@up konsekwencje bocenia na tym serwerze. Ale na szczescie sa dzieci ktore siedza 24/h na porcie z eic 3-4/2-4 także :) Ja nie wiem co one tam tyle robią ... co ktos przyleci to go nadupcają z x1.

Latam na pl3 i jakoś strasznie nie jest.

Opublikowano

Spoko, że miszczu się z wami podzielił ale teraz takie tłumy na pall/1 gala ;( zarobki spadły.Będę musiał czekać aż bocik wypadnie z gry co tak szybko się nie stanie bo na innych forach tego nikt nie opublikuje.Jest jakiś sposób na puszczenie kilku acc na 1 .exe? Bo szukam czegoś co pociągnie więcej acc na vps

Zawsze znajdzie się ktoś kto zacznie narzekać..

Dali bota za free co normalnie kosztuje 120zł i jeszcze źle bo więcej osób boci.

A niech bocą ile się da!

Może BP się ogarnie.

Niech im wywali w powietrze serwery przez te boty.

Opublikowano (edytowane)

Słabo coś teraz uri wchodzi :/

Wcześniej 25 000 Na noc ,a teraz zaledwie 10 000 :/ Żal :(

Tak samo energia wcześniej ze 200 teraz nawet nie chce wejść 30 :(

Co to ma być ??

Wie ktoś może czy szykują jakieś bonusy na sylwka ??? :D

Edytowane przez pb14
Opublikowano

No na pl2 .. na kbocie smiegam .. to zyski normlanie

A na qbocie smigam pl1.. x1 to tak sobie znaczy 3 godz i 40 energi a jak były boxy event chyba dalej są to ciąglem po 130 energi ;/

Spadły

Opublikowano

Więc słuchajcie panowie. Póki były boxy świąteczne, bot zbierał ok. 5-6k uri/h ( ja wtedy zacząłem na nim bocić ) Potem była praktycznie z każdymi skrzynkami taka zależność im więcej skrzynek -> mniej uri. Wedle tej zasady następnego dnia przez noc ( nie było boxów świątecznych ) zebrał 18 tys boxów i 30 tys uri ( niecałe 2 koła! ) Dzisiaj... sami zobaczcie. Nie miałem powodu żeby wydawać to uri i zaniżać cokolwiek, po prostu było tak jak siadłem do kompa :

http://imageshack.us/photo/my-images/233/mpc1.png/

PS : Kredyty nie spadły, a mi się wydaje że to nowa metoda na boty - zamiast captch.

7yo9.png

Opublikowano (edytowane)

Bo dzieci fruwają tylko na pierwszej gali , na kryśiach jest w miare normlanie/ew. cubki

Nie które "dzieci" mają takie coś jak wojenkę w klanie (ja) . albo np na serwie pl1 wszędzie czy na pierwszej czy na drugiej botów od zajeb*nia

@down2

Hehe . Prędkość statku wzrasta o połowę xD

Edytowane przez Maddaa
Opublikowano

Tylko możecie mi powiedzieć czemu wy porównujecie kbota z ibotem albo qbota z pbdo pod względem zbierania?

Kbot - crack IBota. Zmieniona nazwa + zmieniony adres serwera licencji.

Qbot - (modyfikowany <3) PBDO Bot. Zmieniona nazwa, przedłumaczone logi + usunięty adres serwera licencji (nie sprawdza licencji) dlatego 1 acc= 1.exe

Więc nie wiem jak qbot może zbierać mniej a PBDO więcej ;o

Opublikowano

Tylko możecie mi powiedzieć czemu wy porównujecie kbota z ibotem albo qbota z pbdo pod względem zbierania?

Kbot - crack IBota. Zmieniona nazwa + zmieniony adres serwera licencji.

Qbot - (modyfikowany <3) PBDO Bot. Zmieniona nazwa, przedłumaczone logi + usunięty adres serwera licencji (nie sprawdza licencji) dlatego 1 acc= 1.exe

Więc nie wiem jak qbot może zbierać mniej a PBDO więcej ;o

Bo serwera licencji przyspiesza swoim super cheat enigne ...

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam że trochę nie na temat.... Czy mógł by ktoś wytłumaczyć jak używać tego bota, bądź podać link do instrukcji? Pozdrawiam.

EDIT:

Down@ dzięki x2

Edytowane przez jachu1234567809

LUBIE MINECRAFTA

Opublikowano

Przepraszam że trochę nie na temat.... Czy mógł by ktoś wytłumaczyć jak używać tego bota, bądź podać link do instrukcji? Pozdrawiam.

Zapraszam na GG/PW.

Opublikowano

Więc słuchajcie panowie. Póki były boxy świąteczne, bot zbierał ok. 5-6k uri/h ( ja wtedy zacząłem na nim bocić ) Potem była praktycznie z każdymi skrzynkami taka zależność im więcej skrzynek -> mniej uri. Wedle tej zasady następnego dnia przez noc ( nie było boxów świątecznych ) zebrał 18 tys boxów i 30 tys uri ( niecałe 2 koła! ) Dzisiaj... sami zobaczcie. Nie miałem powodu żeby wydawać to uri i zaniżać cokolwiek, po prostu było tak jak siadłem do kompa :

http://imageshack.us...s/233/mpc1.png/

PS : Kredyty nie spadły, a mi się wydaje że to nowa metoda na boty - zamiast captch.

Nie wiem o co chodzi ale wstaję rano i patrze że mam tak samo. Jeszcze nigdy takich kapciowatych zysków nie było

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano (edytowane)

Cholerka, ledwie 1,7k urki/h :c

Mimo to zawaliście,że ktoś podjął się zaprogramowania tego pięknego bota :3

Edytowane przez JokerrPL
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale wstaję rano i patrze że mam tak samo. Jeszcze nigdy takich kapciowatych zysków nie było

Jaka mapa jaki serwer ?