Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kamieniarz ma rację.

Jak ktoś chce to niech tego używa, ale prędzej czy później -Jd doda pewnego skrypta działającego w ten sposób:

To jest ukryta treść, proszę

To może być nie za ciekawie ^^

Dodam, że Miszczu z usunięciem wysłania potwierdzenia może mieć problem, gdyż jest PB jest zbudowany z bardzo dużej liczby kodu oraz jest on "zaciemniony".

Opublikowano

Kamieniarz czyli mam rozumiec konta ktore latały na Qbocie maja poniesc konsekwencje prawne nie tyle w grze co w prawdziwej rzeczywistosci?

Opublikowano

skad mam wiedziec na jakiej fali jest bot?

zajbisty bot juz zaczynam ogarniac :) a kupilem juz psc na kbota :(

Opublikowano (edytowane)

Kamieniarz czyli mam rozumiec konta ktore latały na Qbocie maja poniesc konsekwencje prawne nie tyle w grze co w prawdziwej rzeczywistosci?

powiedz mi co oni nam mogą zrobić ? nic. jedynie co mogą zrobić to pocałować mnie w .... :)

@down no dobra czyli będzie coś jak z akcją fbota ? że zostaną podane BP id kont i dostaną bana ? proszę cię.

Edytowane przez polandxxdd
Opublikowano

W jakiej rzeczywistości? Po pierwszy to mówiłem co MOŻE się stać :)

Po drugie mówiłem, że wydobyte dane ujrzą światło dzienne, co zapewne wywoła wiele banów albo nie wiem co tam jeszcze.

Konsekwencje prawne? Pozostawię to bez komentarza :)

Opublikowano (edytowane)

Kamyk i spółka robi szum bo co im pozostało postraszyć i tyle. JD może dodać skrypt jasne , ale przed wprowadzeniem aktualizacji do Qbota Miszczu nam to wyczyści i po sprawie :P jak na razie nie ma się czego bać :P co z tego , że wprowadzą aktualizację do PBDO nawet 2 razy dziennie jak Qbot będzie chodził dopuki BP nie wprowadzi zmian na serwerach :P . Tak więc głowa do góry nie ma nic strasznego w wypowiedziach Kamyka i spółki to tylko małointeligentna pruba zastraszenia nas wszystkich w celu podniesienia własnych zysków ze sprzedaży botów .

up @ Nawet gdyby JD wyciągnął w jakiś sposób dane naszych kont do logowania i przesłał je do BP to niestety firma ta nie może zbanować graczy na podstawie tych danych poniewarz uzyskane zostaną nielegalnie . Do tego dochodzi fakt iż dostarczyciel musiałby przedstawić niezbite dowody bocenia a co za tym idzie wsypałby sam siebie jako osoby związanej z ekipą tworzącą PBDO a więc ekipą wspierającą boty . Mało wiarygodne takie dane ( które mogą być spreparowane )

Edytowane przez Ikof

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to czemu maja ub?

Swiateczny ub.

~~~~~~~~~~~~

Bot jest zaciemniony ? Dodaje wyjątki do kodu ? Dodaje kolejne gówna ?. Pf , mistrzu i tak to zjebie w proch.

A widze , że reselerzy konfidencą , nie ma co. "Rozmowy z jD"... Po huj wam to ? Tak ciezko zostawic w spokoju tylko donosic ? Tyle sie dorobiliscie oszustwem z maxikiem i jeszcze wam mało , hieny żerujące na ludziach ?

Opublikowano

Po drugie mówiłem, że wydobyte dane ujrzą światło dzienne, co zapewne wywoła wiele banów albo nie wiem co tam jeszcze.

hmm o ile sie nie myle napisałes ze JD zdobedzie ip kompa to po kiego grzyba mu ip naszych komputerów skoro to gra przeglądarkowa i do zbanowania konta potrzebne jest tylko id konta, wiec ja równiez zostawie dalszy ciąg wypowiedzi bez komentarza

Opublikowano

Jak sie umie bocić to się banów nie ma :P ale jak ktoś nie wie co i jak to w 1dzień może bana złapać . Moje 3 konta bocą właśnie i nic się nie dzieje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje ale wyskakuje mi

21:47:08: Ładowanie...

21:47:11: Błąd E3

21:47:11: Zatrzymywanie.

Co to znaczy??

Opublikowano

Bo to 2 osoby z jednego kompa :)

Gimbazjum wie swoje.... Po co ich ostrzegasz skoro oni wiedzą lepiej od ciebie... A jak jakiś projekt typu "last crack" wejdzie w życie i coś się stanie to będzie lament użytkowników... osobiście nic nie mam do qbota mi to wisi kto go robi i co robi nie przepadam nad pbdo więc = nie przepadam za qbotem, ze względów obsługowych itp.

sygnacu.jpg

Opublikowano

No już widzę, jak bugpoint chce po kolei sprawdzać 100 ID. Inaczej jakby te osoby były w jednym klanie czy coś takiego...

Nie strasz ich, tylko siedź cicho bo bardziej nie zarobisz :P

Opublikowano (edytowane)

Błąd E3 był na samym początku (1 strona tematu) i teraz. Z czasem to minie :P

Nie wyłączajcie botów to wszystko będzie ok.

Edytowane przez Yrokin

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem może ekspertem w temacie , ale żeby działania JD odniosły skutek , musielibyśmy pobrać aktualizację do bota , w tym co było dotychczas nie było nic takiego skoro nie aktualizowaliście bota to skąd miałby się tam wziąść jakiś syf od JD ?? zanim zaczniecie siać defetyzm to pomyślcie logicznie przez chwilę nad tym co chcecie napisać . Dopuki nie ma aktualizacji klienta gry przez Bugpoint i aktualizacji botów JD nic wam nie może zrobić. Co najwyżej palcem w nosie podłubie i policzy straty a potem nam Kamyka na forum wyśle żeby znów straszył jakie to straszliwekonsekwencje poniesiemy:P .

Teraz małe info i sprostowanie kilku spraw :

1 . Piszą nam sprzedawcy botów , że bot oryginalny jako program jest legalny ... otóż z założenia - bot program służący do uzyskania kożyści w grze ( waluty ) która jest produktem chandlowym w sposób sprzeczny z regulaminem wydawcy , narażający firmę na straty jest taksamo nielegalny jak używanie tego programu .

2 . Chandel licencjami botów ( programów zgruntu nielegalnych ) jak również licencjami innych wspomagaczy ( również nielegalnych ) jest również naruszeniem prawa zarówno karnego jaki gospodarczego .

Kamyk i spółka może to wy powinniście się zacząć bać o własne tyłki bo kto wie czy niedługo inspektorzy nie zapukają wam do drzwi ( wątpię , żebyście odprowadzali podatki od sprzedaży licencji ) więc trzymajcie lepiej mordki zamknięte i módlcie się , żeby JD wam jakimś działaniem nie zaszkodził . Wprowadzenie jakiegoś gówna do kodu bota i wyciek informacji może ktoś odebrać jako wyzwanie i podesłać wam kilka kontroli :P

Edytowane przez Ikof

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png