Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Serwerze Można Robić Steel Dust Zajebi****

Wbijajcie Na Serwer !!!!!

Śćiagnijcie Mi Te 25 % !!!

Opublikowano

Narazie nie polecam...

Admin (wxnko) robi to co poproszą gracze.

Uni poprosił Admina (wxnko) o to aby NIE SWOJA dzialkę wyczyścił, lecz moją..

Teraz nic nie mam, zostałem na lodzie.

Fatalny błąd, tego admina... Jak MOZNA USUNAC ZAWARTOSC NIE SWOJEJ DZALKI POPRZEZ PROSBE GRACZA KTORY NIE JEST WLASCICIELEM DZIALKI.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narazie nie polecam...

Admin (wxnko) robi to co poproszą gracze.

Uni poprosił Admina (wxnko) o to aby NIE SWOJA dzialkę wyczyścił, lecz moją..

Teraz nic nie mam, zostałem na lodzie.

Fatalny błąd, tego admina... Jak MOZNA USUNAC ZAWARTOSC NIE SWOJEJ DZALKI POPRZEZ PROSBE GRACZA KTORY NIE JEST WLASCICIELEM DZIALKI.

zajmę się sprawą-przepraszamy za błąd

ja nie wbije ze wzgledu na to ze jest tak duzo modow dodanych ze na servie sa lagi (nie ciagle tylko co jakis czas przy 2x graczy)

i jest malo ludzi dlatego nie wbije ....

koelgo płaczesz, a to nei na serwerze są lagi lecz na Twoim cliencie - inwestycja w nowy sprzęt, a nie złe komentarze rzucasz. Jak ktoś ma normalny PC nie pegazus to ma nawet 200fps u nas i nic nie laguje, maszyna w jaką zainwestowała sieć ZombiCraft z pewnościąspełnia wymagania techniczne 24gb ram oraz 8 procesorów I7 z pewnoscią uciąga serwer działający na multi core, 1 slot = 480 mb ram dla porówniania - serwery bez modyfikacji to 64mb ram a serwery z modami 128 ewentualnie dawają 160mb

Opublikowano

na serwerze został poprawiony duży bug z permissionami

- od teraz każdy gracz ma 3 sethome, moze je usuwac - ma takze komende /tpa, i /kit gracz, /kit tools

- każdy Vip ma 5 sethomow, /kit vip, range na czacie i kilka innych udogodnien

Opublikowano

serwer off czy internet mi zachorował ?

myślę iż admini będą ogarnięci nie jak na innym podobnym serwerze.....

signature.png

Opublikowano

Serwer już działa - nastąpiła lekka cofka przez utratę chunków - nie wiadomo z jakiego powodu.

Ale jest dobra wiadomość komendy w Netherze zostały naprawione, można już używać tam /sethome. /home. /spawn itp.

Opublikowano

Mogę liczyc na unban? nick hqSparx (brat jego gram na jego premce) powod:kradziez oddam itemki jemu (freshowi) i nigdy juz nic nie ukradne a takze kupie vipa ;)

Mogę dostać unbana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...