Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazlem:)

Zrobilem wszystko sam -.-

Zbyt duzo roboty przy tym nie ma.

A serwer prawdo podobnie nie dlugo ruszy;)

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Grałem i to nie jest ThaumCraft 3 tylko MegaZbugowanyThaumCraft 3 -.-

Po za tym ten serw już chyba upadł...

Zbugowany to jesteś ty a nie tamten serwer grałem i polecam
Opublikowano

Ty chyba zazdrościsz im serwera o_O Będą pierwsi, a nawet są pierwsi, którzy ogłosili taki serwer w Polsce. Zwyczajna zazdrość Cię zżera ;)

Opublikowano

Ty chyba zazdrościsz im serwera o_O Będą pierwsi, a nawet są pierwsi, którzy ogłosili taki serwer w Polsce. Zwyczajna zazdrość Cię zżera ;)

złozenie plików do takiego serwera i ustawienie pluginów to jakaś godzina roboty jak bym chciał to bym już dawno miał taki serwer
Opublikowano

To go załóż jak jesteś taki do przodu -.- Tylko gdybyś nie wiedział Oni również chcą stworzyć własnego moda -.- A to raczej już nie jest godzina roboty. I wiem to z TSa...

Trycek tak obrażasz go i Jego team... Wyśmiewasz się z Ich pracy i mówisz, że tylko ściągnęli i wstawili i nic więcej, a to skąd wiesz? Może unowocześniają mody, może chcą coś dodać zmienić?

Opublikowano

złozenie plików do takiego serwera i ustawienie pluginów to jakaś godzina roboty jak bym chciał to bym już dawno miał taki serwer

w zyciu nie robiłeś serwera z modami - czytając Twoj komentarz to stwierdzam

Opublikowano

pewnie niedługo zrobię jak będę miał czas i chęci zresztą już dużo tego typu serwerów zrobiłem

w zyciu nie robiłeś serwera z modami - czytając Twoj komentarz to stwierdzam

jeżeli tak sądzisz zapraszam skype
Opublikowano

@UP

Sory ale zachowujesz się jak rozpieszczone i głupio-mądre dziecko. Wywyższasz się, że to jest banalne, sam już to robiłeś setki razy, miałeś tyle serwerów... Trochę pokory człowieku i czasem doceń ludzi, którzy pracują i mają chęci w porównaniu do Ciebie...

Opublikowano

nie szukam kolegow więc nie odwiedze Twojego skypa ;) nie pasuje to nikt Cie nie zaprasza - jak stworzysz taki serwer to sam oficjalnie wisze Ci piwo ;]

jak zrobię to Ci napisze na pw a i ja też kolegów nie szukam
Opublikowano

Dokładnie, każdy umie zrobić pliki serwerowe, ale oni robią coś czego ty nie umiesz - portują.

Jak z ciebie taki geniusz to zrób sobie serwer

(Zresztą, hobby: METIN2 :P Jak można to lubić? Mój brat był normalny, zaczyna grać i co chwile pokrzykuje, ,,DAJ KAMIENIA", ,,BOB" albo inne bezsensowne gówna O_O)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Dokładnie, każdy umie zrobić pliki serwerowe, ale oni robią coś czego ty nie umiesz - portują.

(Zresztą, hobby: METIN2 :P Jak można to lubić? Mój brat był normalny, zaczyna grać i co chwile pokrzykuje, ,,DAJ KAMIENIA", ,,BOB" albo inne bezsensowne gówna O_O)

Oni nie przeportowali modow..

Widac, ze tepy to Ty jestes -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

PW przeczytałęm - co do plików serwera i tak nikt się nie dowie co i jak zrobiliśmy bo sensu by to nie miało - nie ma nic za darmo - pracy dużo w to włożyliśmy i dużo jeszcze włożymy

Opublikowano

jeżeli ktoś nonlife w metina to tak jest ja się do gry nie przywiązuje
Opublikowano

ahahahhaahahha 1 taki w Polsce nie no rozjebałeś mnie :D

z tymi modami napewno ;) ponieważ są tez pluginy i pare ciekawych rzeczy ;) 3/4 plikow robimy sami wiec kolego smiać jest się fajnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...