Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie ładniejszą prezke bo ta nie zachęca ludzi ;p i zacznijcie robic reklam na innych forach.

hmmm prezentacja jest taka, a nie inna bo nie mam chwilowo czasu na - zabawy? Jak serwer wystartuje to i reklama pójdzie w ruch.

Opublikowano

fake? nie fake;) - thaumcraft 3 właśnie został ogarnięty - do niedzieli serwer przypuszczalnie ruszy (może i jutro, zależy czy znajdę czas) ;) - jutro około 20-21 postaram się wrzucić paczkę. od razu mówie że w Thaumcraft są zablokowane 2 itemy PortableHole i wand of excavation - jeśli ktoś skraftuje te itemki zostanie automatycznie wyrzucony z serwera - permanentnie ;)

Opublikowano

PVP na serwerze wyłączone - waluta zostanei wprowadzona w pozniejszym czasie - na razie walutą będa diaxy i emeraldy, po śmierci itemki zostawają w EQ

Opublikowano

what? około 21 będzie paczka a nie serwer ;) choć postaram się go dziś włączyć - lecz dziś będą prowadzone prace techniczne z moim internetem i nie wiem czy będe miał po południu do niego dostęp

Opublikowano

pojawia się dodatkowa informacja - jeśli ktoś zna się na java i jej skryptach proszony jest o napisanie mi na PW - z miłą chęcia przyjmiemy do teamu taką osobę.

Opublikowano

Jak sami wiecie wyszedł nowy minecraft 1.4.6 - z powodu problemów przeportowywania modów na 1.4.6 serwer ruszy na 1.4.5 i za jakiś tydzień zostanie on z updatowany do nowszej wersji. Dodatkową informacja dla zniecierpliwionych, którzy ciągle piszą mi na ts jest to, że właśnie zaczynam pisać paczkę instalacyjną i od razu po jej skończeniu zostanie ona opublikowana, w paczce będą skonfigurowany mody oraz mini map, otpifine i inventory tweaks NEI oraz craft guide i możliwość skraftowania książki craftguide w grze, w paczce także znajdzie się IP serwera - pozdrawiam i do napisania;)

Opublikowano

Gowno prawda;)

Nie sportowali go autorsko;)

Wszystko co wymienili jest wystarczy tylko dobrze poszukac;)

Jest autorsko "przeportowany" pod bukkita 1.4.5.

Nie "pierdol" tyle tylko dawaj linki.

Dziękuję dobranoc.

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Dodajcie na serwer Survival Games i mobarene urozmaici to rozgrywke bo bedzie mozna cos innego porobic ;p i ustawcie jakies nagrody np: za wygrana ;]

to nie ma być zbiorowisko śmieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...