Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeelTheFun [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adi odpusc widac ze gosc jeszcze nie ogarnal o co chodzi i wszystko nie po jego mysli bedzie zle.

gral na jakis priv poziom easy i teraz sie burzy bo jest trudniej i inaczej zrobione niektore rzeczy

Czy ty nie rozumiesz ze exp tu jest mniejszy niz na plu?

Przykład:

Mam 22 poziom. Zabiłem best kapitana, dostałem ok 16000 expa. Wg wiki http://wiki.metin2.pl/index.php/Potwory exp za niego na równym lvlu to 26000.

Biorąc pod uwagę różnice poziomów(ponad 15, http://wiki.metin2.pl/index.php/Do%C5%9Bwiadczenie) łatwo wyliczyć ze na plu dostałbym 45500 pd.

A z tymi rzekomymi ratami 250% jest to ok 113750 pd. Wygląda wiec na to ze zamiast zwiększyć exp o 2,5 , o tyle go zmniejszyliście.

I to nie tylko w przypadku niektórych potworów, alle praktycznie każdy w m1,m2 i dolinie orków.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze duzymi literami: LUDZIE EXPIA SZYBCIEJ BO MAJA MILITARA< MIECZ+7 I ZBROJE+7 NA START A NIE MIECZ+0 I 5 POTEK.

Normalnie bojowca w jeden dzien nie zrobisz, a co dopiero militar.

A jak mi nie wierzysz to ci zaraz wypisze ile expa jest za poszczegolne potwory na moim lvlvu a ile bym dostal na tym samym poziomie na plu.

Po zwiekszeniu expa moze i jest troche lepszy exp niz pl, ale napewno nie ma tych 250%, wiec zmien to albo zwieksz exp, inaczej robisz ludzi w chuja ta prezentacja.

Edit: Udalo mi sie dorwac pau skur*ieli pojedynczo wiec daje przyklad jak obiecalem. Reszte wstawie jak mi sie bedzie chcialo.

Przyklad na 4 mobach: Na 23 lvl

Nazwa ExpNaTymSerwie IloscExpaZaMoba ExpaZAMobaNaPl

Jak-to czarnego wiatru 914 1016 1371

łucznik czarnego wiatru 712 818 925

Gu-Ryung carnego wiatru 1264 1184 1894

Pho hwan czarnego wiatru 1064 829 1326

Matematyka nie klamie, exp na tym serwerze JEST mniejszy niz na plu, a juz na pewno nie wynosi on 250%.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielu z was pyta os IS poki co jest w budowie lecz uprzedzajac pytania nie bedziemy nastawienii na kase z tego IS'a wiec nie martwic sie. beda tam tylko porzadne itemki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...