Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeelTheFun [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xentione, ja tu nikogo nie hejtuję, tylko wyrażam opinię co do mojej gry na serwerze, poza tym trzecia ręka powinna być na serwerze od razu jeśli drop yang jest tak ustawiony. Nie jestem także noliferem, który siedzi non-stop na metku. Nie twierdzę też, że jesteś jakimś kumplem GA czy kogoś z teamu, po prostu czekam na trzecią rękę, bo bez niej gra wcale nie jest moim zdaniem przyjemna. Niepotrzebnie wspominasz o tym po co jest gra itd. bo hejterzy chyba dawno sobie poszli.

Moj nick Mroczek, Jinno

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Witam, o godzinie 17:00 zostanie dodana 3reka na stale oraz potrojny magazyn Pozdrawiam Team FeelTheFun!

Dodam także info o nowściach.

Nowe systemy strony internetowej

2012-12-17 14:51

Witamy serdecznie. Chcielibyśmy przybliżyć wam kilka systemów nad którymi aktualnie pracujemy.

Pierwszy system, który wejdzie do użytku najwcześniej to system gildii. Każdy właściciel gildii będzie mógł utworzyć jej profil ( możliwość ustawienia herbu, opisu, itp). Każdy członek gildii będzie miał do dyspozycji dział na forum do którego dostęp będą posiadać wyłącznie współczłonkowie danej gildii. Także rekrutacja ( składanie wniosków, akceptowanie ich czy odrzucanie ) będzie możliwa za pomocą wspomnianego systemu.

Kolejny system, który jest w trakcie budowy to sklep aukcyjny. Każdy gracz będzie mógł wystawić na aukcje przedmiot ze swojego ekwipunku, a inni gracze będą mogli go kupić.

Mamy nadzieje, że wspomniane systemy przypadną wam do gustu. Zapraszamy do dyskusji na forum.

Opublikowano

Czekam na trzecią rękę, niedługo 17, więc o 17:30 zajrzę i zobaczę. Jak będzie, na pewno będę grać.

76561198035187839.png

Opublikowano

Handlarka zerżnięta od niesmialego. System ulepszeń obcięty o kilkanaście broni. Mam wymieniać dalej? Nie zagram. Ja też z kolegą mamy serwer na gotowcu, ale wszystko w 95% edytujemy sobie sami

Opublikowano

Zalogowałem się, na moim koncie trzeciej ręki nie ma... założe nowe i zobaczę.

@edit

Założyłem drugie konto, miała być trzecia ręka, podobno została dodana, dalej nie ma. Papa.

76561198035187839.png

Opublikowano

Chciałem zacząć grać na serverze , ale jak zobaczyłem ta prezentację ...Raczej podziękuję

jedna rzecz mnie nurtuje loguje sie . do postaci i dalej a potem wywala metka wgl ;p wczesniej moglem normalnie wejsc podkresla ma ktos tak jeszcze ?

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

wybacz , był robione restarty poniewaz wprowadzaismy rozne zmiany, teraz bedzie juz tk tylko w nocy czasami po poprzednim info.

Opublikowano

Drop kasy jest dobry + sztabki 50k, ale exp to masakra. Tu leci mniej expa niz na plu. Specjalnie sprawdzilem, za lucznika czarnego wiatru dostalem 822 expa na 19 lvlu, tymczasem na plu

dostalbym za niego 1227 expa (818 x 150% wg wiki.metin2.pl) wiec ogarnijcie to. Exp na serwerze napewno nie wynosi 250%, tymbardziej ze byla wlaczony bonus +100%.

Opublikowano

Po co sie rozpisywac w prezce? Powinna byc krotka i na temat wg bardziej ciekaawe jak sam wszystko znajdziesz a nie na tacy masz podane co jest...

Poza broniami, które są w prezentacji jest też wiele nowych, które trzeba samemu dropnąć są poza systemem ulepszeń.

Opublikowano

1218140747.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gdzie trzecia ręka?

Żeby nie było że screen nieaktualny 1218140747.jpg to nazwa pliku

18.12 14:07:47

76561198035187839.png

Opublikowano

1218140747.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gdzie trzecia ręka?

Żeby nie było że screen nieaktualny 1218140747.jpg to nazwa pliku

18.12 14:07:47

ten serwer to jakas porazka... nie ma 3 reki, nic nie ma. sama nazwa wskazuje na FEEL THE FUN a ja raczej poczulem FEEL THE FUCK

SpongeBob-SquarePants-10t-001.jpg

Opublikowano

Nie pozostaje nic jak szukać innego serwera.

76561198035187839.png

Opublikowano

koles w 40 min wbijassz 30lvl jezeli umiesz to leci wolniej?

Bo masz militara na start a nie expisz z buta, dlatego leci szybciej. na wyzszych lvlach to juz tak fajnie nie bedzie.

Opublikowano

Ku*wa czy wy liczyć nie umiecie ? Raty serwera 250%( czyli 2,5 razy większe niż na plu) a z mobków leci mniej expa niż na plu. Albo koleś co napisze raty 1000% a w av2 leci po 5kk epxa z setaou.

Przecież procenty to 1 i 2 klasa gimnazjum, później powtórka w liceum / technikum, jak można skończyć szkołę ponadgimnazjalną bez ich znajomości to ja nie wiem.

Napiszcie od razu że macie expa zmniejszonego w stosunku do pla, a nie jakies bzdury wypisujecie. Później człowiek wchodzi na serwer i tylko się na nim zawodzi.

Opublikowano

@up dobrze ze mowisz zaraz skoryguje exp z niektorych mobow jezeli jest tak jak mowisz dzisiaj do 22 zostanie to naprawione

Opublikowano

@up dobrze ze mowisz zaraz skoryguje exp z niektorych mobow jezeli jest tak jak mowisz dzisiaj do 22 zostanie to naprawione

To dobrze, bo poza tym wszystko na serwerze wygląda jak na razie dobrze, nawet bardzo dobrze.

Opublikowano

Poprawcie też npc w m2, bo przeżywacie tam jakąś inwazje klonów czy coś. Wszystkie npc są podwójne, niektóre stoją jeden w drugim i widać to kiedy jeden wykonuje ruch a drugi nie, a niektóre stoją koło siebie np Ariyoung.

Opublikowano

Tam WIem uzylem w bazie mysql zapytania INSERT zamiast UPDATE dlatego taki blad tez szybko postaram sie to wyeliminowac

Opublikowano

Tam WIem uzylem w bazie mysql zapytania INSERT zamiast UPDATE dlatego taki blad tez szybko postaram sie to wyeliminowac

jakiś sura na J . NIE PAMIETAM NICKU. a po drugie takie pytanie czemu za spot na bo leci mi 13 % a spot na lepszych dzikusach 12 ? ;p haha nie ogarniam was ludzie

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

bo masz ten sam lvl co dzikusy i tam ci leci normalnie a na bo ci duzo leci bo masz niski lvl jest to zrobione systemem proporcjalnosci

Opublikowano

Adi odpusc widac ze gosc jeszcze nie ogarnal o co chodzi i wszystko nie po jego mysli bedzie zle.

gral na jakis priv poziom easy i teraz sie burzy bo jest trudniej i inaczej zrobione niektore rzeczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...