Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeelTheFun [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie wiesz to sie nie wypowiadaj, gotowiec to to nie jest b był robiony baaardzo długo także nie rób krypto reklamy.

@asset zmienilem hosty juz laduja sie kolejne 2

Wiesz, gotowiec tez moze byc robiony bardzo dlugo jak sie opierdalasz, to gotowiec i chu j widze przeciez...

Opublikowano

Zagralbym gdyby bylo wiecej ludzi a dlaczego? bo z opisu nic sie nie dowiedzialem wiec przyciagnac mnie moze tylko liczba graczy ktorych nie ma a wiec server mozna uznac jako niewypal;]

Opublikowano

Brak możliwości pobrania Klienta zniechęcił mnie do gry, dlatego nie zagram.

Mroxxx zgadzam się z tobą w 100%. Jak długo można czekać ???

Opublikowano

Klient na hostingu speedyshare... nie pobiorę klienta, mam problem z założeniem konta na speedyshare.

Słyszałem, że będzie wrzucony na inny hosting, w takim razie czekam o ile nie znajdę innego serwera.

Z prezentacji niczego się nie dowiedziałem, chciałem więc się przekonać poprzez grę na serwerze ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

Powinniście dać klienta do pobrania z własnego hostingu, chociażby waszego dedyka.

Moje zamiary gry na serwerze skończyły się wraz z kliknięciem w link do klienta.

Klient miał być około 21, więc czekam, powinien być lada chwila.

A co do osób, które hejtują serwer za gotowce i zarzucają adminowi, że jest dzieckiem:

Jesteście cwani, załóźcie serwer, zobaczymy czy nie zarzucą wam gotowca. Jesteście na tyle dobrzy i macie tyle czasu, żeby stworzyć własne tekstury ekwipunku? Większość rzeczy i tak będzie się powtarzać na kilku serwerach, więc nie wiem po co wam ten hejt. Większość "oceniających" nawet nie zagrała na serwerze i ocenia po prezentacji. Nie ma priva, który nie ma czegoś powtarzalnego, tak więc odwalcie się i przestańcie gadać, że gotowiec. Ja serwera nie oceniam, bo nie zagrałem, czekam na klienta, którego będę mógł pobrać, wtedy zagram i ocenię.

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

@up wrzucam wlasnie na wlasny hosting tylko moj net w domu do najlepszych nie zalezy ;/ i póki co up ciagnie po 30kb ;/

@drasic

Nie grał tylko on , grało koło 30-40 osób codziennie... Na ranking nie patrzcie bo nie łaczy wszystkich z tabeli. Jestem w trakcie naprawiania tego błędu.

Opublikowano

Czekam, oby klient był do pobrania prędko. Było wrzucić klienta na multiupload, tam nie trzeba czekać, kupować premium, zakładać kont i pobieranie jest dość szybkie, jedno z najszybszych na tego typu hostingach.

Po 2. zrób launcher i daj upload i link na stronie serwera, napewno przyciągniesz tym graczy, będzie mniej hejtu, bo niektórzy mają słabe łącza a tak będą mogli przetestować serwer.

76561198035187839.png

Opublikowano

jakas lipa ten serv

Uzasadnij, nie rób zbędnego spamu.

Godzina około 22:30, klienta nadal nie ma...

76561198035187839.png

Opublikowano

Uzasadnij, nie rób zbędnego spamu.

Godzina około 22:30, klienta nadal nie ma...

lool pobierzcie sb z 4 shared ;p OMG ;d jak nie ma jak jest konto zalozyc to 30 sek

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

dobra są wśród nas idioci, którzy zazdroszczą i zmieniają hasło.

Po hasło zgłoście się na pw lub gg 19863039

Jak coś jutro już będzie normalny download.

Opublikowano

ok to poprostu jezeli haslo sie zmieni pisac pw albo gg ale tak jak juz wspomnialem jutro client normalnie bedzie na moim hoscie, Przepraszam za utrudnienia jeszcze raz.

Opublikowano

nie polecam serwera... brak trzeciej reki trzeba samemu kasę zbierać ( jakbym chciał sam zbierać to bym grał na pl-u), brak pelerynek, kasa słabo leci... niby exp fajnie leci ale to tylko tyle z pierwszych 5 minut gry.. ja podziękuje za serwer pozdro...

jak kos chce się męczyć to spoko, ja nie polecam...

Opublikowano

Niestety, nedługo przerwa techniczna na forum a jestem przy 90% pobierania... Link do pobrania klienta udostępnie na forum serwera o ile takowe istnieje.

76561198035187839.png

Opublikowano

ok spoko ze logo to znaczy ze ddos czy coś robicie ?

propozycja ode mnie dodać Zamianki po 50 szt do handlarza

oraz 3 reke na zawsze

a tak na start dostaje sie bojowego ale czemu 0 lvl po relogu ? oraz 0 lvl przywołania ?

Opublikowano

Strasznie lipnie ściąga się ten Wasz client...

Mniejszą połową prędkości ściąga mi się...

Opublikowano

Pograłem i moim zdaniem szkoda czasu na ten serwer w dodatku jeszcze niespolszczony.

Osobiście go nie polecam.

Opublikowano

Adiros proponuję byś dał mój link do klienta w newsie na stronie głównej, z multiupload pobiera się dość szybko, jeśli nie jesteś pewny co do czystości klienta sprawdź go bo takiego dużego pliku się nie da zeskanować a skan antywirusem jest niewiarygodny bo mógłbym zeskanować czystego klienta.

@SigMan Nie widziałeś na żadnym privie, żeby sztabki wpadały do ekwipunku? Chyba grałeś na niewielu privach, ja grałem na bardzo wielu privach i było takich wiele. Poza tym to nie jest konieczność.

Co do serwera zagram dopiero jak będzie dodana trzecia ręka, za dużo kasy dropi, żeby zbierać ją ręcznie.

76561198035187839.png

Opublikowano

nobas jestem ;D i sie nie znam hehe

ostatnio gralem elite i tak sztaby zbieralem recznie ale popieram i z 3 reka i z sztabami wygodniej bedzie sie expic ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...