Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz kogoś do gry? Chcesz się zapisać na let's play? Napisz tutaj!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pseudonim: oczass

Mój wiek: 16

Ilość poszukiwanych osób: 10

Dodatkowe informacje: poniżej

Kontakt: steam: oczy ( http://steamcommunity.com/id/ktotojest/ )

Status: Aktualne

siema, szukam graczy do wspólnej gry na serwerze typu kwadratowa masakra,

wymagania praktycznie zerowe, musicie być ogarnięci no... i to tyle :P kwestia modów czy tez wersji ustalimy sobie razem w jakiejś grupowej konfie :)

miło by było gdybyście posiadali discorda - ułatwiłoby nam to bardzo rozmowę :D

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój wiek: 15 lat

Ilość poszukiwanych osób: 5 - 10

Dodatkowe informacje:

Szukam ludzi do grania na serverze Minecraft Beta 1.0.2
Server będzie postawiony na hostingu lecz osoby chętne będą musiały płacić składki na server. Cena zależy od ilości osób na serverze.

Chciałbym aby klimat na serverze był "rodzinny"
Jest ktoś chętny? Czy ludzie na tym forum pamiętają jeszcze czasy alphy oraz bety?
Nie mam wielkich wymagań.

Jedyne czego wymagam to:

Kultura osobista - Nie wyzywamy bez powodu/nie przeklinamy (Sporadycznie można ;))

Mutacja - Nie oznacza to że musisz mieć głosu lektora wystarczy żebyś nie piszczał ponieważ jest to czasami irytujące.

Mózg - Podejrzewam że każdy wie o co chodzi ;)

Ortografia.

Co oferuję?
Server Discord - Komunikacja to podstawa!
Server Minecraft - Max 5-10 osób bo lagi będą :p

Pomoc w instalacji starszych wersji bez premium/starych dźwięków.

Na serverze nie będzie żadnych pluginów z powodu iż craftbukkit na wersję alpha/beta przepadł w otchłani internetu.

Jesteś zainteresowany? Pisz na Discordzie :p. Server jeszcze nie istnieje lecz wszystkie potrzebne pliki mam :)

Kontakt:

Steam: http://steamcommunity.com/id/removekebabplz/

Discord: EximiusSquare

Status: Nieaktualne

Opublikowano

Witam, poszukuję ekipy do grania na serwerach Minecraft.
Przedział wiekowy:
14-17 lat (Wystarczy ogarnięte zachowanie)
Gralibyśmy na serwerach takich jak: ZitCraft, xLajtHC, KitHC.
Głównie serwery
EasyHc, ale z większą ekipą to nawet na MCHC, Craftcore, czy MC4U.
Wymagania: 
TeamSpeak 3, bo to na nim rozmawiamy i kontaktujemy sie. IP podam na PW.
Poszukuję przynajmniej 5 osób, które ogarniają PVP (
6/10).
Serwery wymienione wyżej (wszystkie) korzystają z paczki AntyCheat BlazingPack, dlatego też
głównie na nich gramy. Mam dosyć cheaterów. Zawsze jakiś się zdarzy, ale to rzadkość.

Godziny, w których głównie gramy to 18-21 oraz czasami 15-17 (oczywiście jeżeli ktoś nie zawsze daje rade nic się nie dzieje)
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW, tam podaję więcej informacji.

test1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: MRLewonier

Sieema!

Od jakiegoś czasu spodobał mnie się na nowo Minecraft. Postanowiłem więc zrobić serwer taki jaki był kiedyś- VillCraft.

Był to serwer survival z małymi dodatkami jak home, spawn, skiny itp.

Serwer jeszcze nie powstał, bo chcę pierw zobaczyć czy jest zainteresowanie. Jeśli będzie to najprawdopodobniej serwer wystartuje już za tydzień.

Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na discord.

Discord-   https://discord.gg/U7mYQ63

Opublikowano

Mój pseudonim: str34k

Mój wiek: 14

Ilość poszukiwanych osób: 2

Dodatkowe informacje: Witam, poszukuje 2 osób do stworzenia takiego wielkiego "miasta" w Minecraft. Serwer jest na hostingu, więc nie będzie wysokiego pingu itd. Miasto będzie robione na wersji 1.11. Jeżeli jesteś zainteresowany to skontaktuj się ze mną przed discord (ewentualnie ts)

Kontakthttps://discord.gg/j2KHFn albo http://steamcommunity.com/profiles/76561198214364156

Opublikowano

Mój pseudonim: WerewolfT16

Mój wiek: 22

Ilość poszukiwanych osób: 1-2

Dodatkowe informacje: Niżej

Kontakt: Tutaj albo steam: http://steamcommunity.com/id/MMAciek

Potrzebuje fizycznej pomocy. W sensie nie pomocy tu na forum, tylko gracza który wejdzie razem ze mną na mój świat i pomoże mi w jednej rzeczy.

Mianowicie, gram na DNS TechPacku + kilka moich modów, łącznie 256 modów. W tym Witchery - mod dodający sztuke wiedźm, wilkołaki, wampiry i tak dalej. Problem jest taki, że jestem na 9 levelu wampiryzmu, mam wszystko przygotowane na level ostatni - doskonałego wampira poziomu 10, ale nie mogę tego zrobić.

By osiągnąć 10 poziom wampiryzmu trzeba przemienić NPCta lub gracza w wampira. Z racji tego, że gram single, wybrałem oczywiście NPCta. Problem jednak jest taki, że któryś mod powoduje kolizje i nie mogę zahipnotyzować NPCta, a to jest potrzebne aby napoić go moją krwią i zmienić w wampira. Z graczem sytuacja jest 100 razy prostsza, bo wystarczy dać graczowi kielich z moją krwią, on pije i się zmienia. Nie trzeba żadnych hipnoz i tak dalej.

A jako, że nie chce być wiecznie niedoskonałym wampirem na przedostatnim levelu postanowiłem tu napisać z prośbą o pomoc :D

Jedyne wymaganie to konto premium, bo takie jest potrzebne aby zalogować się na ATLauncher i pobrać DNStechpacka. No i hamachi bo udostepnianie swojego świata jest przez taki lan.

Najlepiej wszystko wytłumacze na team speaku.

Opublikowano

Witam!

Niedawno stworzyliśmy z przyjaciółmi mały server minecraft. Chiałbym wam o nim opowiedzieć i serdecznie na niego zarposić. :)

Co to za server?

Jest to server vanilla survival. Co oznacza, ze nie ma on żadnych pluginów.

Co jest w nim takiego fajnego?

Wszystko :). To, że jest stworzony dla ludzi uwielbiających budować lub grać na singleplayerze. Dlaczego? Wspólnie sobie pomagamy a co najważniejsze dobrze się bawimy :D. Wspólne zabijanie smoka, rajdowanie morskich monumentów, budowanie czy pomoganie w tworzeniu swojego własnego małego królewstwa. Mamy to wszsytko!

Skoro nie ma tu żadnych pluginów to nie ma też zabezpieczeń, prawda?

Tak. I to jest jedna z najlepszych, rzeczy jakich można doświadczyć na naszym serverku. Czyli zaufanie i prawdziwie rodzinna atmosfera. Uwierz mi - jeśli nie pozwolisz, nikomu otworzyc twojej skrzynki nikt nawet się na nią nie spojrzy.

Jak sie połączę z serverem?

Nie potrzebujesz, żadnego hamachi czy innych tego typu rzeczy. Hosting jest oplacony na pół roku więc server na pewno nie padnie za 2 miesące ;)

Dodatkowe informacje:

ilość slotów: 10. Nie chciałbym więcej aby nie przeciążać servera. To ma być server na pół roku więc spodziewam się masy lagujących konstrukcji oraz mob spawnerów.

opłata: nic. null. zero. Tak jak mówiłem hosting jest opłacony.

wymagania: Praktycznie żadne. Oprócz umiejętności uszanowania czyjegoś dobytku :)

premium: Nie. 

ip?: Podam po zgłoszeniu się na pw. Wiadomo dlaczego - nie chcemy grieferów.

backup: robiony jest codziennie więc twoje postępy są bezpieczne :D

przyszłe edycje: Jeżeli będzie zainteresowanie to jestem w stanie sam opłacać hosting.

kontakt: pw, steam: https://steamcommunity.com/id/ThouGaming/

W dużym skrócie szukamy zapalonych graczy, którzy poświęcają masę czasu na grę na survivalu oraz potrafią działać w grupie i dobrze się przy tym bawić. Zapraszamy bo atmosfera jest naprawdę świetna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam kogoś do zagrania na modpacku Tekkit Legends [mam server hamatchi]

ilość szukanych osób: 3-10

kontakt:

skype- [email protected]

czasami jestem na ts3- vertez.pl | nick: orez9

Mój pseudonim: orezGaming

Mój wiek: 13 lat

STATUS: AKTUALNE

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: badcookie66

Mój wiek: 24

Dodatkowe informacje: Mam serwer MC Modern Skyblock 2 i szukam kogoś do współpracy. 

Kontakthttps://steamcommunity.com/id/badcookie66/

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Witam, poszukuję ekipy do grania na serwerze dragon-survival.eu [EASYSURVIVAL+GILDIE] (startuje nowa edycja w piątek o 17.00)
Przedział wiekowy: min.14 (Wystarczy ogarnięte zachowanie)
Wymagania: TeamSpeak 3, czas na grę ;D
Poszukuję przynajmniej 5 osób, które ogarniają PVP
Serwer korzysta z paczki BlazingPack, jest to jeden z najlepszych serwerów polsce - dlatego warto na nim pograć (dodatkowo po starcie przez weekend topka zostaje nagradzana $$$$ ;D)

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW, tam podam więcej informacji.

Opublikowano

Mój pseudonim: Hubon

Mój wiek: 18

Ilość poszukiwanych osób: Nie określona

Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi którzy będą chcieli pograć na serwerze RP z modami

Kontakt: PW

Opublikowano

Mój pseudonim: Kolenokses

Mój wiek: 13

Dodatkowe informacje: Chciałbym pograć na serwerze mysg.pl albo jakkto woli cubegames w bed wars. Prosze odrazu pisać na discord lub inne komunikatory :)

Kontakt: Discord = MemeLife#8748 najczęściej ale jak ktoś chce tomożna ts lub skype :) ale pisać na discord.

Mój pseudonim: Kolenokses

Mój wiek: 13

Dodatkowe informacje: Chciałbym pograć na serwerze mysg.pl albo jakkto woli cubegames w bed wars. Prosze odrazu pisać na discord lub inne komunikatory :)

Kontakt: Discord = MemeLife#8748 najczęściej ale jak ktoś chce tomożna ts lub skype :) ale pisać na discord.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Moddex

Mój wiek: 20

Ilość poszukiwanych osób: maksymalnie 50 tak myślę :P Wiek obojętny o ile ktoś posiada w miarę okej mikrofon i nie szumi mu mikro jakby żył w elektrowni.

Dodatkowe informacje: Posiadam serwer dedykowany na modach techniczno/magiczno/przygodowych na wersji 1.12.2 . Nie będzie problemu jeśli ktoś będzie chciał dograć sobie mod. Ogólnie zamysł jest taki, żeby wspólnie grać z ekipą coś w stylu kwadratowej masakry tylko, że na modach.

Kontakt: Discord ---> xxx

Status: Nieaktualne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam szukam ludzi chetnych pograc na modach 1.7.10 w miłej atmosferze na survivvalu? ilość osób nie ograniczona. jedynie to ogarniecie ts3 a własnie posiadam swój własny serwer ts3 i discord. serwer stoi na hostingu bez limitu slotów (maxymalnie 999) wiec zapraszam na PW albo maila [email protected] 

status AKTUALNY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam osób do wspólnej gry na serwerze - najlepiej prywatnym. Wspólny exploring (mody lub bez, wersja mc do ustalenia), może wojny lub coś w zależności od wspólnych pomysłów. Mój wiek: 19 lat. Poszukiwany wiek: 16+ Chętnych zapraszam na pw

status AKTUALNY
Opublikowano

Mój pseudonim: Diately -  2 tysiące subskrybentów na yt

Mój wiek: 17

Ilość poszukiwanych osób: Około 8

Dodatkowe informacje: Poszukuję jednego lektora, jednej osoby do nagrywania ujęć, scen oraz kilku osób do występu w projekcie tworzonym przeze mnie. Projekt będzie przypominał coś ala machinimia. WIęcej informacji na priv

Kontakt: Priv lub odpowiedź pod tym postem. Ew Discord Vinteris#1788

Opublikowano

Mój pseudonim: Yadomi lub prywatnie MIKOLAJ_S

Mój wiek: 13 lat

Ilość poszukiwanych osób: Około 2 osób, taki duet.

Dodatkowe informacje: Chciałbym sobie pograć z kilkoma osobami na takim fajnym serwerze, bo nie mam z kim.

Kontakt: Na priv lub na gg, discord. Podam wszystko na priv.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Witam poszukuję małych Youtuberów chętnych na serię survival, mam serwer i w tej chwili gra na nim stale 4 osoby w tym 3 Youtuberów, jeśli jesteś zainteresowany/a to w pw podaj link kanału yt a w odpowiedzi podam ci ip serwera, jedynym warunkiem jest nagrywanie lub streamowanie z serwera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Kristof

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych osób: Około 8-10

Dodatkowe informacje: Poszukuję osób do wspólnej rozgrywki w trybie survival (może zrobimy cos typu kwadratowa masakra).. Ważne aby osoba która chce się zgłosić miała czas na rozgrywkę oraz posiadała discord lub ts3

Kontakthttp://steamcommunity.com/id/Krzychu4431/

Status: Nieaktualne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Tabblex

Mój wiek: 20

Dodatkowe informacje: Poszukuję ludzi w wieku 17-20 do gry na serwerze Minecraft DayZ

Kontakt: najlepiej tu na forum pw

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: zully

Mój wiek: 18

Ilość poszukiwanych osób: 3/4

Dodatkowe informacje: Szukam kilku aktorów do nagrywania fabuły wiek od 13 do 16 lat minimum, nie będzie to profesjonalna nagrywka tej fabuły robimy to z pasji/nudów więcej szczegółów podam na privie i tam ustalimy co i jak.

Kontakt: priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...