Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz kogoś do gry? Chcesz się zapisać na let's play? Napisz tutaj!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam was, zamierzam otworzyć serwer dla kilkunastu osób. Mam ochotę pograć trochę klasycznego "survivalu", a ze znajomych co grają jeszcze w minecrafta został mi tylko jeden kolega... Głupio tak we dwóch grać, skoro na pewno wielu z was szuka tych wspaniałych wspomnień. Jedyne co wymagam to wieku powyżej 16 lat, sam mam 20 (student) i konto premium, bo nie chce mi się bawić w pluginy. Mile widziany jakiś komunikator, typu discord... Zawsze fajnie sobie pogadać wieczorami i może nawiązać nowe znajomości. Serwer zamierzam otworzyć za około tydzień. W komentarzach/wiadomościach prywatnych możecie napisać, czy ewentualnie jest ktoś chętny :D

Opublikowano

REKRUTACJA DO GILDII

Poszukuje ludzi do gildii na serwer Survival+Gildie

Pseudonim: xMarq

Informacje: discord.gg/Fctf4h <---- Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji na ten temat pisz do MARO!

Status: Aktualny

Opublikowano

Cześć! 

Szukam kilku osób do ekipy o nazwie PowerProduction. Zajmujemy się tworzeniem machinim, czyli fabuł w Minecraft! Tworzymy jedne wielkie uniwersum gdzie nie robimy seriali, tylko filmów takich jakich masz w kinie! Wiemy że może nasze filmy nie są jakieś najlepsze, lecz robimy to, bo daje to wielki fun! Jakbyś był chętny prowadzenia fabuł razem z nami to zapraszam Discord: /Lewyy/#9274. Ostatnio dwie osoby odeszły dlatego szukamy nowych! I dlatego też, na tą chwilę jest nas tylko dwóch, a średnia wieku to 14 lat (jeden 12).

Status: Aktualny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam ludzi do wspólnej rozgrywki na serwerze rp :) 

Wiek 23 lata

Kontakt: PW lub discord Diukes#8602

Opublikowano

Cześć szukam osób które chciałyby stworzyć i grać na serwerze który by przypominał kwadratową masakrę dlatego że ostatnio oglądałem stare odcinki kwadratowej i było nostalgicznie dlatego chciałbym stworzyć coś na wzór tego ponieważ starzy youtuberzy nie nagrywają już minecrafta dlatego nie ważne czy umiesz budować czy nie, nie ważne czy umiesz tworzyć serwery czy pluginy czy nie po prostu szukam osób dzięki którym można będzie pokazać że minecraft nie umarł i że można przywrócić stare czasy

Mój pseudonim : _Gwint_

Mój wiek : 14 lat

Ilość poszukiwanych osób : Dowolna

Kontakt : [email protected] lub discord :  _Gwint_#2491

Status : Nieaktualne

Opublikowano

Mój pseudonim: GoldMindNugget

Mój wiek: 14

Ilość poszukiwanych osób: Dowolna

Dodatkowe informacje: Szukam serwera czystego survival bez pluginów.

Kontakt: MpcForum PW

Status: Aktualne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czółko.

Nie znalazłem serwera jakiego chciałem, więc postanowiłem zrobić swój własny. Serwer będzie się opierał na Kwadratowej Masakrze sezonie drugim. 

Zasady panujące na serwerze:

1. Każdy z graczy ma trzy życia.

2. Wszyscy mieszkają na jednej wyspie.

3. To czy gracze będą współpracować ze sobą, czy będą przeciwko sobie będzie zależeć tylko i wyłącznie od nich, jest jedna zasada:

- Zakaz griefowania.

Serwer zostanie włączony kiedy zbiorę odpowiednią ilość osób. Na serwerze jest whitelist'a, więc proszę zgłaszać się na pw.

Opublikowano

Siemka wszystkim!

Poszukuje ogarniętych ludzi do wspólnej gry na moim serwerze na wersji beta 1.7.3

Wymagania:

-Minimum 14 lat

-Discord (mikrofon nie wymagany)

-Hamachi

-Najlepiej gdyby był Crystal-Launcher bo tam najłatwiej pobrać tą wersje :p

Kontakt: Discord: Ascen#3727

Status: Aktualne

Opublikowano

Mój pseudonim: carlong89

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych osób: 2-3 osoby

Dodatkowe informacje: 14-15 lat dojrzałe osoby, zwykły survival (wersja do ustalenia)

Kontakt: Discord - carlong89#8259

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: TheMikol

Mój wiek: 16

Ilość poszukiwanych osób: jak najwięcej

Dodatkowe informacje: 

! TRZECIA "EDYCJA" KANCIASTEJ DOLINY !
by TheMikol

Witajcie
Poraz kolejny tworzę serwer który jest oparty na działaniu "Kanciastej Doliny", "Kwadratowej Masakrze" etc.
Serwer to CZYSTY SURVIVAL na wersji 1.14 bez żadnych modów czy też nie potrzebnych pluginów.
Jeżeli chciałbyś dołączyć do owego "projektu" to możesz zrobić to w każdej chwili.
Jedyny wymóg(nie masz mikra?, pisz też!) to posiadanie mikrofonu oraz discord'a/teamspeak'a, mimo że masz 9 lat czy też 10, każdy może dołączyć i razem z nami się pobawić ;)
Osoby zainteresowane > PV
Pozdrawiam i miłego wtorku ;)

Kontakt:

TheMikol#3521

https://www.facebook.com/TheMikol1337/

Opublikowano

Status: AKTUALNY 

Ostatnia modfikacja statusu: 7.5.2019

Mój nick: Grzyyybek

Mój wiek: 16

Ilość osób poszukiwanych: 5

--= Dodatkowe informacje =--

Poszukujemy osób w wieku 14+ z discord na prywatny serwer 10 slotów. Przez 7 dni 2 drużyny po 5 osób przygotowują zamek i ekwipunek. Ostatniego dnia rozpoczynamy walkę pomiędzy drużynami. Na serwerze będą zainstalowane pluginy authmefunnyguilds (jeśli chcesz zaproponować jakiś plugin pisz śmiało). Wymagamy dostosowanie się do regulaminu, który podam ci jeśli zgłosisz się na discord. Po więcej informacji zapraszam na discord: https://discord.gg/YfVc3vC

Opublikowano

Witam szukam chętnych osób do grania na zagranicznym serwerze. Jak napisałem w tytule poszukuje aktywnych graczy , którzy są chętni pograć na serwerze co tydzień jest do wygrania prawdziwa kasa za top 1 gildi. Wymagania są proste 

- Aktywność 

- 16+

- porozumienia się z angielski 

- wiedza na temat gildi

- umieć się bić 

- chętnym do pomagania w rozwijaniu gildi

- zachowywać się 

Po więcej informacji zapraszam na priv IP serwera podam w priv. 

Witam szukam chętnych osób do grania na zagranicznym serwerze. Jak napisałem w tytule poszukuje aktywnych graczy , którzy są chętni pograć na serwerze co tydzień jest do wygrania prawdziwa kasa za top 1 gildi. Wymagania są proste 

- Aktywność 

- 16+

- porozumienia się z angielski 

- wiedza na temat gildi

- umieć się bić 

- chętnym do pomagania w rozwijaniu gildi

- zachowywać się 

Po więcej informacji zapraszam na priv IP serwera podam w priv. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: xScrrapy

Mój wiek: 21

Ilość poszukiwanych osób: 1-2

Dodatkowe informacje: PS4 EDITION

Kontakt: PS4 - xScrrapy

Dodatkowe info: Szukam osób +18 z wyjątkami +16 do pogrania w MC na ps4. Nie grałem w mc przez ponad 4 lata, więc może być ciekawie. Zapraszać na PSN. 

Opublikowano

Mój pseudonim: Grygla

Mój wiek: 22

Ilość poszukiwanych osób: Ile się da

Dodatkowe informacje: WItam. Mam postawiony czysty serwer z modami rpg, przygodowymi na hamachi (nie wiem jak z pingiem, może hosta się wykupi, różnie bywa). Wymagania to 17+ (wyjątek 16) i granie 2 dni w tygodniu chociaż. Ts czy discord okazyjnie by się przydał.

Kontakt: Steam - Grygla

mjlk5s.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pseudonim: Werka

Ilość osób: 30-35

Jestem ogarnięta w Mc, gram od 8/9 lat. Mam swój własny serwer i poszukuję do niego osób. Gram tam z moją przyjaciółką, ale pragnę poznać też inne osoby i z nimi pograć. Jest to serwer "Single" na wersji 1.14. Ja sama używam crystal launchera ( czy jakoś tak). Zasady podam poniżej:

Zasady

1.Nie cheatować 
2.Nie niszczyć innych budowli( chyba że za moją zgodą)

3.Nie kraś rzeczy innych

4.Nie grifować mapy

5.Nie zabijać innych graczy.

Osiedlać Możecie się gdzie chcecie, ja mam już swoje budowle tak jak i moja Przyjaciółka. Proszę również aby za dużo nie używać mechanizmów, ponieważ może lagować serwer, tak samo nie za dużo  zwierząt.

Kontakt: 

Discord: WerkaNaklejka  #0241 

Facebook: Weronika Kicia Kondej

Status:

AKTUALNE

Opublikowano

Mój pseudonim: TheMikol

Mój wiek: 17

Ilość poszukiwanych osób: Tyle ile się da

Dodatkowe informacje:

I cykkk rusza Rekrutacja na WL Kanciastej Doliny IV 
Rekrutacja będzie otwarta do WTORKU (18.06), zapraszamy do wypełnienia formularza!

!A tutaj troszkę informacji jakby ktoś trafił na strone pierwszy raz!
Jest to w swoim rodzaju rekonstrukcja Kanciastej Doliny prowadzonej przez CTSG w 2011 roku.
KD (Kanciasta Dolina) jest to projekt prowadzony przez TheMikol’a od prawie roku, kiedy to przyszły pierwsze myśli aby odtworzyć Kanciapę. Początkowo były to małe liczby osób które nawet nie sięgały 20 osób a teraz przekraczamy 100 osób!

FORMULARZ > https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd62yu4VLahFYYdNiSXF0PCwluA3cp-3tz0n5Wa73QfJVlInA/viewform
FanPage > https://www.facebook.com/KDbyTheMikol
Discord > https://discord.gg/ydEbcGZ

Życzymy miłego dnia i pozdrawiamy!

Kontakt:

FanPage > https://www.facebook.com/KDbyTheMikol
Discord > https://discord.gg/ydEbcGZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Lodek

Mój wiek: 13

Poszukiwanych osób: Infinity

Dodatkowe informacje: min. 13 l. Sprawny Mikrofon, Posiadanie Minecraft ;-; (Może być non-premium), podsiadanie discord'a. Wersja gry 1.7.10

Kontakt: bananek#7001

status: aktualny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: pannguss

Mój wiek: 19

Ilość poszukiwanych osób: 10-20

Dodatkowe informacje: Poszukuje osoby na beta testy

Kontakt: [email protected]

➡️Już dziś zaczynamy szukać osób na beta testy najlepszego serwera SkyBlock.{ip:54.36.173.72:37570}

Gracze którzy:

-Będą aktywni

-Będą zgłaszać problemy i zmiany na + serwera

Będą mieli możliwość o dojście do administracji.

➡️Wymagania aby dojść wejść na beta testy nie są duże

- 2 godziny dziennie grania na serwerze

- lat 13+ (wyjątki)

➡️Głównym celem bety jest ustawienie czy ekonomia serwera jest dobrze rozbudowana.

Na Serwerze jest sporo systemów jakich nie mają inne Serwery więc zapraszamy do brania udziału w testach.

➡️Swoje zgłoszenie proszę przesyłać na :

[email protected]

➡️W zgłoszeniu proszę podać

- Nick w minecraft

- Czas jaki chcesz przeznaczyć na serwer

- Czy chcesz starać się o rangę administracyjną na serwerze

Opublikowano

Mój pseudonim: Xhopire

Mój wiek: 20

Ilość poszukiwanych osób: 1-2

Dodatkowe informacje: Witam. Poszukuje 1-2 osób do wspólnej gry na modach technicznych.

Wymagania: mikrofon oraz minimum +18 lat.

Nie wymagam posiadania konta premium minecraft.

Kontakt: Discord Xhopire#0276 , PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...