Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz kogoś do gry? Chcesz się zapisać na let's play? Napisz tutaj!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pseudonim: RucioX

Mój wiek: 20

Ilość poszukiwanych osób1-20

Dodatkowe informacje: Witam. Poszukuję ludzi do grania na serwerach typu wojny gildii. Budujemy razem gildię i ciśniemy.

Kontakt: skype: prezesboss1

Status: Aktualne

<p>"...Tylko dziś jest Twoje!"

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój wiek: 14

Ilość poszukiwanych: jak najwięcej :D

Dodatkowe info: 

Cześć!

Za tydzień startuje kontynuacja mojego starego serwera VillCraft. Jest to serwer survival, w którym gracze tworzą wspólną wioskę. Serwer ma dodatki typu tpa, home, spawn.

Dodatkowo każdy gracz ze względu na to że kiedyś niektórzy mówili "Te, admin z GEJMODA to bierze" będzie miał dostęp na serwerze Discord do logów z konsoli .

Jeśli jest ktoś zainteresowany dołączeniem na serwer zapraszam na Discorda tutaj- http://bit.ly/2GTMEyZ

Kontakt: Discord- http://bit.ly/2GTMEyZ

Opublikowano

Mój wiek 21

Nick Spox1k

Dodatkowe info :

Witam poszukuję kilku uzdolnionych osób do stworzenia servera creative.

Na czym to ma polegać? odpowiedź jest dość prosta, wspólnie będziemy tworzyć mapę i podejmować się trudnych projektów.

Z góry mówię, że nie znam się na tej grze aż tak dobrze, by móc stworzyć server, więc potrzebuję kogoś kto mi w tym pomoże.

W dalszej perspektywie, jeśli oczywiście się wszyscy zgodzą, podejmiemy się nagrywaniu jakiś filmików. 

Jakich osób oczekuje?

- nie szukam zgrai gimbusów którzy nie potrafią się zachować, wiek się dla mnie jakoś bardzo nie liczy pod warunkiem, że podołasz poziomowi na jakim będziemy tworzyć mapę i odpowiednio się zachowasz.

Wymagam mikrofon i słuchawki, aby nie robić przegłosów.  Komunikacja w tego typu grach jest bardzo ważna.  

Na serverze ustalimy pewne rangi by zachować jakąś hierarchię i uniknąć samowolki.

- Server Admin 

-Architekt

-Budowniczy

-Pomocnik

Cos w tym stylu. Po co? Już tłumacze:

Nie da się stworzyć ładnej współgrającej mapy, gdy 10osób wrzuca swój styl, więc sama struktura mapy będzie projektowana przez admina i architektów, to oni narzucać będą rzeczy, typu jakimi bloczkami budujemy w danym regionie i w którym miejscu ma stać określona budowla.

Oczywiście jestem wstanie się dogadać pod każdym względem, proszę o kontakt tutaj zapraszam serdecznie. 

Opublikowano

Witam. Poszukuję ekipy na serwer wojny gildii. Wymagania: Sporo czasu, umiejętność walczenia. 

<p>"...Tylko dziś jest Twoje!"

Opublikowano

Mój pseudonim: Grzyyybek

Mój wiek: 15

Ilość poszukiwanych osób: 5/6

Dodatkowe informacje: Wraz z moim kolegami postanowiliśmy po dłuższej przerwie pograć w MC. Chcielibyśmy stworzyć prywatny serwer survival/wojny gildii (z pluginami typu authme i na niszczenia obsydianu), który polegałby na walce pomiędzy 2 drużynami. Drużyny składałyby się z 5/6 osób (już jest stworzona 1 drużyna). Chodziłoby o zbudowanie zamków przez obie drużyny i zebraniu eq itp..., a następnie po 7/10 dniach globalnych rozpocząć bitwę. Na serwerze będzie 12 slotów  każdy będzie miał dostęp do konsoli, będzie whitelista. Podsumowując. Szukam 5/6 osób, które stworzą drużynę i zawalczą przeciwko naszej!

Kontakt: pw / discord: https://discord.gg/M8XvxZh

Opublikowano

Hej,

Razem z kolegą chcemy rozpocząć grę na pewnym zagranicznym serwerze Minecraft o tematyce RPG, dlatego też piszę tutaj zaproszenie do wszystkich którzy są zainteresowani tematem i chcieliby pograć na wspomnianym wcześniej serwerze. Od razu informuję, że mamy doświadczenie odnośnie tego serwera. Nie mamy z góry określonej minimalnej czy też maksymalnej ilości osób. Chcemy zagrać większą ekipą i wszyscy razem dobrze się bawić podczas tej wspaniałej przygody. Jeżeli jesteś zainteresowany wspólną grą to pisz na pw lub na Discorda Dejnamo#2598

Jeszcze raz zapraszam wszystkich chętnych.

Status: Aktualne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: mieciukoks

Mój wiek: 27

Ilość poszukiwanych osób: jak najwięcej

Dodatkowe informacje: Poszukuję, osób do budowania jak i wspólnej gry na moim serwerze free build killercraft.maxc.pl szukam konkretnie osób, które pomogą mi rozbudować miasto,

w nagrodę w przyszłości osoby dostaną możliwość wykupienia ziemi pod miasto oraz zbudowanie i zarządzanie swoim miastem :)

Kontakt: steam lub na serwie

Opublikowano

Mój wiek: 14

Ilość poszukiwanych: jak najwięcej :D

Cześć!

Kiedyś pytałem się czy by było zainteresowanie na serwer typu bitwy miast. Później jakoś nie chciało nam się go robić ale dzisiaj mogę wreszcie zaprosić graczy na serwer

Co to za serwer?

VillTowns to serwer typu bitwy miast. Będą dwa miasta, które będą ze sobą rywalizować. Im zadaniem będzie po prostu bardziej przyciągać nowych graczy. Do takowego miasta będą wybory na prezydenta. Prezydent będzie mógł wybrać miejsce na miasto, podatki jakie będą w mieście, zezwalać na budowę danej rzeczy itp. 

Ekonomia

Na serwerze jest oczywiście ekonomia. Za sprzedawanie takich rzeczy jak diament, złoto, żelazo itp. zarabiasz monety, a za te monety możesz kupić później różne rzeczy. Wszystko to robi się komendą, wybór w sklepie nie jest duży, bo stawiamy na to, by gracze razem ze sobą handlowali.

Budowa miasta

Wiemy że zbieranie materiałów na zbudowanie np. domów jednorodzinnych dla nowych mieszkańców jest długie, dlatego masz możliwość "stackować" swoje przedmioty. Jeśli masz np. 32 lub więcej dębowego drewna, możesz za kilkanaście monet dostać kolejne 32. Wybór tych bloków jest duży więc raczej to co szukasz znajdziesz. Jeśli budujesz coś dla miasta musisz mieć na to licencję. Taką licencje kupisz w sklepie za monety, ją już będziesz miał na zawsze.

Podatki

Każdy mieszkaniec miasta będzie musiał płacić podatki (chyba że prezydent tego nie nakaże, lecz to będzie słaba decyzja na przyszłość). Kwota i co ile trzeba je płacić ustala prezydent.

Policja

Na serwerze jest także policja. Ona będzie kontrolowała czy np. masz licencję na budowę, albo czy czasem nie kradniesz czegoś komuś itp. Policjant może Ci nałożyć mandat. Wtedy dostaniesz od niego "papierek" z kwotą mandatu. Każdy mandat trzeba spłacić do 5 dni. Jeśli chcesz go spłacić, to wszystko jest na naszym Discordzie opisane jak.

Kreatywność

U nas nie ma takiego czegoś, że masz do wybrania jakiś zawód. Jeśli postanowisz być budowlańcem, możesz zrobić od tak firmę i zapraszać do niej innych. Jeśli chcesz zostać wolontariuszem, możesz to zrobić, jak chcesz być prawnikiem, to także możesz nim być. Takie coś ma swoje plusy że np. jako firma budowlana prezydent może się do was zgłosić że chce abyście mu coś wybudowali w mieście za np. 100 monet. Albo jak jesteś np. tym prawnikiem, ktoś może się zgłosić że jego mandat był niesłuszny i chce zrobić sprawę w sądzie. Sam wymyślasz kim chcesz być.

Bitwy miast

Co miesiąc będą bitwy miast, wtedy one mogą się nawzajem atakować. 

Koniec

Na serwerze mamy więcej urozmaiceń, których tu nie napisałem, np. Tweety, punkty reputacji itp. Wszystko to znajdziesz na naszym Discordzie

Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem na nasz serwer, wejdź na naszego Discorda, zarejestruj się na kanale rejestracja i gotowe! Serwer wystartuje jak z forum przyjdą choć 3 osoby.

Discord- https://discord.gg/HF3MKfw

Opublikowano

Witam

Poszukuje aktorów do wystąpienia w kilku zabawnych filmikach w minecraft.

Chodzi mi głównie o kontent który jest tworzony przez takie kanały jak np. WellyPL, MineFilm Polska, Ogryzek itd.

Więcej informacji udostępnione będą osobom chętnym do wzięcia udziału w projekcie.

Wymagania:

mikrofon

konto na discordzie (bezpłatny komunikator głosowy)

wolny czas

bycie ogarniętym

Wszystkie chętne osoby zapraszam na discord, moja nazwa: (kliknij w ukrytą treść)

Spoiler

Niedźwiedź#5737

2018-07-02_12.56.59.png

Opublikowano

Mój pseudonim: Petic

Mój wiek: 20

Ilość poszukiwanych osób: jak najwięcej, co najmniej jedna, im więcej tym lepiej :p

Dodatkowe informacje: poszukuje paru osób do pogrania, pobudowania na zagranicznym serwerku rpg, najlepiej w podobnym wieku bądz już po mutacji, mam swój kanał na ts'ie także z kontaktem nie będzie problemu. do wejścia na serwer wymagane jest konto premium więc jest to dosyć istotnie aby ta osoba takowe posiadała. Serwer to RPG - freebuild - non pvp - jest end, nether, customowe moby, serwerowy texture pack, mcmmo, prace, rangi do zdobycia w grze, podobno dungeony (pózny late game), miasta itp także jest co robić :D 

Kontakt: najlepiej na forum lub gg:50537732

Status: Jak najbardziej aktualne

304191415027212454880.jpeg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

2018-08-02_09.28.24.pngMój pseudonim: SereQ

Mój wiek: 17

Ilość poszukiwanych osób: 5-10

Dodatkowe informacje: szukam aktywnych graczy na serwer na modach techniczno-przygodowych (własna paczka) wersja minecraft 1.7.10, wymagane 14+ lat i ts3, modów jest około 35, na serwerze zajmujemy się rozbudową wioski, lotami w kosmos, wyprawami na dungeony itp. Poniżej podaję FB, Jeśli masz jakieś pytania zaproś i napisz do mnie 

Kontakthttps://www.facebook.com/serwer.techworld.5 lub GG 66152743

Opublikowano

Mój pseudonim: Baliero

Mój wiek: 17

Ilość poszukiwanych osób: 1-2

Dodatkowe informacje: Poszukuję budowniczych na serwer. 

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum.

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, poszukuję ludzi na [1.13] serwer NON-PREMIUM survival, lecz nie na taki zwykły survival, bo skupia się on na wspólnej rozgrywce, bez mordowania, okradania, i innych tym podobnych rzeczy. Każdy na serwerze ma możliwość grania spokojnie po sąsiedzku w zgodzie z innymi graczami.

Aktualnie jest to nasza IX Edycja serwera Magiczny Traktor, na którym gracze mieszkają wspólnie na jednej wyspie,ale tez i po za nią na otwartym świecie. Dla nadania klimatu całemu otoczeniu znajdują się  na wyspie tzn Wyspa latająca, która również jest do dyspozycji graczy przyjętych na serwer.

Aby nie było tak łatwo, na stałe ustawiony na serwerze jest poziom trudności na trudny.

Od chętnych oczekujemy;

• rzetelnie napisany powód czemu mamy Cie przyjąć (ujęty w minimum 3 zdaniach)
  • umiejętność budowania coś więcej niż kwadratowych domków z dirta
  • ukończone 15 lat i zachowywanie się adekwatne do wieku
  • posiadanie kultury osobistej, chęć współpracy z innymi
  • posiadanie discorda

Może teraz o tym co mamy do zaoferowania..

To co najważniejsze na tego typu serwerach czyli atmosferę, każdego traktujemy po przyjacielsku, jesteśmy bezkonfliktowi, a nad graczami czuwa administracja, która także gra na survivalu.

Mały spawn, który nawet nie jest pokryty cuboidem i małą ilość slotów 15.

Jak masz przyjaciół z którymi chciałbyś pogadać to mamy własnego discorda serwera, albo zagrać z nami w nawet inną grę np GTAV to z chęcią =D

Na świecie posiadamy duży obszar dla waszej egzystencji, dlatego pragnę się nim podzielić właśnie z wami.

Prawie zapomniałabym dodać, że głównie oferujemy rozgrywkę pełną wspólnej zabawy, spełnianie swoich fantazji w budownictwie, eksplorowanie i poznawanie świata i ludzi.

A jak to Cie jeszcze nie zainteresowało to wspomnę tez o pluginach jakie posiadamy na serwerze dla poprawienia gry.

CoreProtect- zabezpieczenie przeciwko griferom - dbamy o twoje bezpieczeństwo

SavageDeathChest/Compass- pośmiertna skrzynka i kompas który Cie zaprowadzi do skrzynki

PlayerHeads- z graczy pośmiertnie wypadają główki i gracz może przyzwać główkę dowolnego gracza

SkinsRestorer- sprawia, że możesz przybrać skina dowolnej osoby

BlockLocker- jeśli wciąż nie ufasz innym możesz zabezpieczyć swoją skrzynkę kładąc na nią zwykłą tabliczkę, wtedy tylko ty będziesz miał do niej dostęp, możesz również dodać do niej więcej uprawnionych ludzi.

ArmorStandEditor- możliwość całkowitej edycji stojaków na zbroje ( potrzebny do tego jest krzemień )

WeatherVote- jak irytuje Cie ciągły deszcz możesz zagłosować za wyłączeniem go.

TreeAssist- automatyczne ścinanie drzew tylko diamentową i złotą siekierą.

HalfSleepSever- połowa ludzi na serwerze musi iść co najmniej spać aby zrobił się dzień.

LightAPI- plugin ten sprawia, że w rączce pochodnia się faktycznie świeci.

PetMaster- po kliknięciu w zwierze wyświetla się właściciel, oraz można mu zmienić właściciela

Umożliwiliśmy graczom także posiadanie 2 /sethome

przydatne komendy:

./warp

./tpa

./spawn

./sethome

./wv

./ph spawn

./skin

./co i

:ocelot: Kontakt :ocelot:

Skontaktować się ze mną możesz na Discordzie ---->#7359

Albo na mój e mail [email protected]

Opublikowano

Mój pseudonim:

__ShadowSky__

Mój wiek:

17, w Listopadzie ukończę 18.

Ilość poszukiwanych osób:

Im więcej tym lepiej :) Wiek nie gra roli.

Dodatkowe informacje:

Poszukuje osób chętnych do wspólnej gry na zmodowanym serwerze minecraft. Mody które są w paczce były dobierane przez mnie i mojego znajomego.

Kontakt:

Discord: __ShadowSky__#7114

StatusAktualne

PDMUk77.png

5250340783.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pseudonim: Grygla

Mój wiek: 21

Ilość poszukiwanych osób: Do 5 

Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi do zagrania na serwerze z modami. Z początku grały 2 osoby i były po miesiącu problemy z pingiem, tylko nie u mnie. Mam własną paczkę RPG, a serwer jest postawiony na hamachi. Wiek 16+, wymagany ram 6+.

Kontakt: Steam: Grygla, lub tutaj na pw

mjlk5s.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osób, które chciałby pograć ze mną na modach. Każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Serwera jeszcze nie postawiłem, więc jestem otwarty na propozycje co do modów, które działają na możliwie jak najnowszej wersji gry, chciałbym, aby serwer był na 1.12.2, a potem na 1.13. Niektórzy mogą mnie kojarzyć stąd lub jeszcze innych kilku miejsc. Chętnie porozmawiam z chętnymi głosowo lub pisemnie. Nie chciałbym wymagać, lecz raczej żeby ode mnie wymagano, przynajmniej jeśli chodzi o serwer. Nie musisz mieć więc ani umiejętności zainstalowania modów, ani chęci do rozmów głosowych. Nie musisz także mieć określonej ilości wiosen. Wystarczy kultura osobista. Choć nie ukrywam, że fajnie by było jakbyśmy podzielili się kosztami maszyny, nikogo nie będę zmuszać, ani nawet nachalnie prosić.

Status: Aktualne

Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się jedną z poniższych metod (W kolejności od najbardziej preferowanych):

• Discord: JanekJaran#3102 (Wyślij zaproszenie do znajomych)
  • Prywatna wiadomość na forum
  • Post pod tym wątkiem
  • Rozpal ognisko sygnałowe
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój pseudonim: SebQu

Mój wiek: 19 lat.

Ilość poszukiwanych osób: 1-99

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do pogrania na serwerze z modami FTB, obojętnie który modpack, może być SkyFactory, StoneBlock, Hermitpack, Revelations i każdy inny, problem leży w tym że nie mam możliwości postawienia serwera i albo musielibyśmy szukać publicznego fajnego serwera z danym modpackiem albo liczyć na to że ktoś postawi :P Co do strony technicznej niestety nie mam możliwości gry na hamachi/ tungle itd.

Kontakt:
PW na froum
Discord: SebQu#0560

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Mój pseudonim: bartek23144

Mój wiek: 15 lat.

Ilość poszukiwanych osób: 1-3

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grania na skyblockach.

Kontakt: PW

Opublikowano

Mój pseudonim: Togzyk

Mój wiek: 17 lat

Ilość poszukiwanych osób: dowolna

Dodatkowe informacje: Chciałbym stworzyć serwer ze zwykłym survivalem na najnowszej wersji. Mam wykupiony serwer na 3 miesiące z ok. 1200mb ramu i możliwością swobodnej gry dla 8 osób jednocześnie. Do tej pory zrobiłem około 4 edycji z czego tylko na dwóch grało więcej niż dwie osoby. Teraz chciałbym zebrać jakąś większą ekipę.
WYMAGAM: Skończonych 16 lat i konta premium. Moge opłacać serwer sam ale jeśli zbierze się dużo osób konieczne będzie kupienie większej ilości ram'u.

Kontakt: Discord: https://discord.gg/Ty3Cfbe

Opublikowano

Mój pseudonim: TheMikol

Mój wiek: 16

Ilość poszukiwanych osób: 10/15

Dodatkowe informacje:

Witajcie
Chce się cofnać o 7 lat, czyli do 2011 roku gdzie była słynna seria "Kanciasta Dolina" którą prowadził CTSG.
Wpadłem na pomyśl że można zrobić taką "rekonstrukcje" Kanciastej Doliny, otóż chcę postawić serwer na wersji 1.14 bądż odwrotnie cofnąc się do 1.2.5 żeby poczuć ten "klimacik" ;)
Jeżeli chciałbyś dołączyć do owego "projektu" to możesz zrobić to w każdej chwili, wystarczy że jesteś kreatywny i miły dla wszystkich ;)
Jedyny wymóg to posiadanie mikrofonu oraz discord'a/teamspeak'a, mimo że masz 9 lat czy też 10, każdy może dołączyć ;)
Osoby zainteresowane > PV
Pozdrawiam i miłej sobotki ;)

(A na dole screen gdzie będzie rozgrywała się przygoda)
(Logo również będzie owiele lepsze)

https://imgur.com/a/KAHDQYa

Kontakt: Najlepiej FB > https://www.facebook.com/TheMikol.IT

Opublikowano

Mój pseudonim: Qwack

Mój wiek: 15

Poszukuję 3 osób do gry w starego minecrafta (przed 1.5.2), l4d2, może w wowa by pyknęły czy w cska. Poza kulturą wymagam humoru i chociaż tych 14 lat.

Opublikowano

Zaczynając szukam jakiegos YouTuber'a który by nagrywał ze mną filmy na YT z minecrafta a dokładnie to zrobiłem serwer z Paczką Sky Factory 3. 
Wymagania: Ogarnięty głos, Kanał na YT z jakąś tam aktywnoscią
Oferuje:
- Pomoc przy nagrywaniu filmów na yt, pomoc w tworzeniu różnych rzeczy na serwerze :D Przesiewanie crafting itp :D

- Stabilny serwer VPS (50 GB Dysk, Precesor 2 Rdzenie 3.5 GHz, Ram 4 Gb)
Mam 19 Lat ;D i prosze nie krytykować :D bo się nudzę i szukam kogos aby z nim po nagrywać (Sam bym ponagrywał ale mój sprzet nie za bardzo pozwala w czasie nagrywek bym miał jakies ~50 FPS To nie jest zbyt Ciekawa gra :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...