Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda bo teraz to sie zawiodłem po całości czytając dokładnie.

Szczerze nie sądziłbym ,że Administracja mogłaby cokolwiek zajebać ;|

Trochę z przykrością to powiem ale życzę nie powodzenia ,bo kradzież to kradzież ...

Zaprzestańcie hejtu itd. już się wypowiedzieliście.

Zapewne i tak każdy odwiedzający nie bd. chciał takiego serwera ,który jest z góry przekreślony ;D

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda bo teraz to sie zawiodłem po całości czytając dokładnie.

Szczerze nie sądziłbym ,że Administracja mogłaby cokolwiek zajebać ;|

Trochę z przykrością to powiem ale życzę nie powodzenia ,bo kradzież to kradzież ...

Zaprzestańcie hejtu itd. już się wypowiedzieliście.

Zapewne i tak każdy odwiedzający nie bd. chciał takiego serwera ,który jest z góry przekreślony ;D

Niektórzy nie widzą problemu w podwinięciu całego klienta, dla niektórych liczy się tylko gra. Uważają, że na tym serwerze będzie lepiej niż Draenorze, nie wiem tylko dlaczego. Bo administracja "profesjonalniejsza"? Nie wiem gdzie ten profesjonalizm skoro nawet czegoś własnego nie potrafią wymyślić. Bo mają dobre zabezpieczenia i maszynę? To nie świadczy o lepszości tylko i ilości wydanej kasy na projekt, który w dużej mierze może się nie powieść bo jest duże znienawidzenie od starych wyjadaczy, którzy widzą, że jest to ewidentna kopia. Nie będę życzył wam powodzenia bo moja praca również została skopiowana, będę wam życzył jednak tego, by serwer zaraz po starcie stracił swoją opinię "profesjonalnego".

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Niektórzy nie widzą problemu w podwinięciu całego klienta, dla niektórych liczy się tylko gra. Uważają, że na tym serwerze będzie lepiej niż Draenorze, nie wiem tylko dlaczego. Bo administracja "profesjonalniejsza"? Nie wiem gdzie ten profesjonalizm skoro nawet czegoś własnego nie potrafią wymyślić. Bo mają dobre zabezpieczenia i maszynę? To nie świadczy o lepszości tylko i ilości wydanej kasy na projekt, który w dużej mierze może się nie powieść bo jest duże znienawidzenie od starych wyjadaczy, którzy widzą, że jest to ewidentna kopia. Nie będę życzył wam powodzenia bo moja praca również została skopiowana, będę wam życzył jednak tego, by serwer zaraz po starcie stracił swoją opinię "profesjonalnego".

Nie musisz życzyć bo nie będzie startu. Nie maja szacunku do czyjejś pracy, to nikt ich nie będzie szanować ;(

Na miejscu administracji już dawno bym zamknął temat i zablokował wszystkich za plagiat..

footer_logo.png

Opublikowano

Etam biadolicie Koles miał skilla w włamywaniu się i wyjebał im pliki a too gamonie ;D

Elo Mavex

jpdl ty chyba jakiś nieplanowany jestes...

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

iGuana,

Ja osobiście bardzo dobrze żyłem z Haya i Fakelem, bardzo was wszystkich ceniłem za pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie, ale to co w tym momencie odjebaliście to jest jakieś nieporozumienie, albo ja mam problemy ze wzrokiem (a wierz mi nie mam!) albo jesteście zwykłą bandą złodziei. Jesteście spaleni jak samolot w smoleńsku... To jest jednak wielka kpina co zrobiliście, czekałem od dłuższego czasu na waszego medium/harda, liczyłem na naprawdę bardzo zajebisty serwer patrząc po Senthi (gdzie tak naprawdę macie cały serwer autorski NIBY!!!) (nawet w to już zaczynam wątpić i zastanawiam się kogo jest Senthia, jakiego niemca albo włocha). Jesteście zwykła bandą frajerów, którzy lecą na kasę i do tego kradną.

Opublikowano

Właśnie ceniłem haya za Senthia .

Miałem tam pracować lecz wyłamałem się i serwer polecałem i miałem zdania nie zmieniać ale jak widzę ewidentne złodziejstwo to na prawdę aż pięści same się zaciskają.

Sunushi i dobrze robisz.

To Twój cenny czas był ładowany w to więc walcz ja bym podobnie się zachowywał.

Insurbi pokazał klase z ,,moje pole" szacun w lajkach to sie tego nagrodzić nie da ;-)

Ale moim zdaniem lepiej przystopujcie z lekka nie potrzebne są wam chyba % ,a przekazać to możecie w równie lepszy sposób ;D

NIE POLECAM SERWERA. ;(

Opublikowano

dajesz podaj choc 1 linka gdzie można pobrać itemky takie jak znajduja sie na drenor2

Czekamy : )

Poszukaj na elite na pewno coś znajdziesz !

Czekamy na ataki 'hackerskie' "Proboszcza" hahahaa powodzenia życzę.

15961668440157620438.png

Opublikowano

Heheh...

Widzę że z zapowiedzi powstały Trudne Sprawy,a do co serwera to ...

Nie umiecie stworzyć dobrego privka to kupiliście pliki z bloody i zrobiliście Senthie.

Teraz jak mało osób gra na Senthi to ukradliście/kupiliście pliki z draenor2 i mówicie,że to będzie nowy hard..

Jeżeli serwer wystartuje to gracze z draenor2 będą mieli tutaj tych samych przyjaciół co na draenor2.

Nie polecam !

@Querto

Sam lepszy nie jesteś.

Pozdrawiam.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wszystko podjebane z dr2. Prawdą jest to, że sami gówno zrobiliście. Frajerstwo. Zapłaciliście za rozpakowanego clienta i za przystosowanie go do gry na waszym serwerze. Większości to chyba nawet palcem nie ruszyliście. Peace.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Tutaj powinno się zadać pytanie do 4Game: Ile wybuliliście na ten serwer? Bo ile zrobiliście na tym serwerze odpowiedź brzmi 0. Za rozpakowanego clienta + przystosowanie do gry itd. Pliki zapewne zajebane.

@Up: rozjebał system ^^.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Dziękuje, nie zagram, nie szukam serwera na 2 tygodnie, z tego co mi wiadomo dużo ludzi się na nich szykuje administracja Dreanor2 też tego tak nie zostawi.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

ale ja pier**le jak to ku**a mozna podje**c wszystkie pomysly, WSZYSTKIE, dodatkowo nic dodac od siebie no ku**a...

szkoda zwyklych slow na was, lepiej poprzeklinac

YOOO

astiumsign.png

Bywalec
Opublikowano

Senthia - pliki Bloody'ego.

Albatros - pliki Draenor'a2.

Bicz plis. Odradzam gry na serwerze. Znów przez 2 miesiące będą się prosić o graczy c:

Opublikowano

Siwolec, powtarzasz ten post już 3 raz chyba.. Odpuść...

Na waszym miejscu już dawno bym się zapadł pod ziemię. Chyba, że ktoś jest tak pazerna kurwą, to już tutaj jest inna sprawa. Nie umiecie nic poza wciskaniem przycisku "KUP". Taka prawda.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Ale czemu ku**a żeście wszystkie pomysły zajebali zamiast dodać swoje! Troche rozumu !

Dodali na pewno jeden.

Zaklęte lustro

Gdyby administracja Draenor2 postanowił zrobić start od nowa (+parę zmian) to na pewno ich serwer ściągnął by wielu graczy, bardzo wielu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...