Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodali na pewno jeden.

Zaklęte lustro

Gdyby administracja Draenor2 postanowił zrobić start od nowa (+parę zmian) to na pewno ich serwer ściągnął by wielu graczy, bardzo wielu.

Zaklęte lustro tez nasze:)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

nie chodzi o kasę

rozmawiając z waszym technikiem to pierwsze słowa idą od razu do pieniędzy ile to nie będziecie trzepać kasy na tym więc nie wiem czy tak dla kasy tego nie robicie

Prawda jest taka, że serwery metina otwiera się tylko dla kasy. W życiu nie uwierzę w to, że ktoś wydaje > 300zł miesięcznie na maszynę tak 4fun, żeby zrobić przyjemność graczom.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Ja swoje już napisałem o waszym serwerze jak i waszym podejściu do całej sprawy. Dodam jeszcze tyle że drogi Haya, masz trochę racji, wszyscy "technicy" "admini" serwerów metin2 bądź ludzie, którzy się w tyo bawią są tak naprawdę jedną wielką bandą złodziei i tego nie da się ukryć. W internecie nie ma żadnych OFICJALNIE udostępnionych plików korporacji GF bądź też koreańskiego metina. Wszyscy kradną robią to tak naprawdę na lewo i nikt nie ma pozwolenia. O ile się nie mylę chyba tylko Tiv***a ma wykupione jakieś tam pozwolenie bądź certyfikat na modyfikowanie clienta, podkreślam modyfikowanie CLIENTA. Chociaż ja i tak w to nie wierzę. Mniejsza o to zresztą, to że MPC jest skupiskiem złodziei to jedna sprawa, ale wasz problem polega na podpierdalaniu pomysłów komuś innemu, jeżeli już wszyscy kradną to okej, ale podjebanie czyjejś pracy w stopniu 1/1 to jest lekkie przegięcie w tej zapowiedzi nie ma żadnej waszej wymyślonej rzeczy, nie ma żadnego pomysłu, zjebaliście pomysł od chłopaków z DR2 i tyle, więc przestań pierdolić, że żyjemy w jakimś wyimaginowanym świecie i że tworzysz serwer dla przyjemności bo tak nie jest. Serwery metin2 są robione tylko i wyłącznie dla KASY! Nie ma żadnego innego powodu. Chcecie podpierdalajcie pliki i clienta PL czy KR czy kogo chcecie, ale miejcie szacunek do innych ludzi, którzy rozwijają ten dział i erę tych serwerów. Jeżeli nie potraficie okazać szacunku dla tych osób, po prostu SPIERDA*****!

Opublikowano

Ale się sapiecie...

Ściągneli z innego serwera ok,to po prostu pierdolcie ich i tyle.

Po **** się sapać i tak pewnie wystartują,choć grozi im jakaś pała,że nie wystartują.

Nienawidzę śmieci co psują serwer atakami DDosu.

Nie umiecie znaleźć normalnej pracy tylko siedzicie i psujecie innym ludziom serwery,tępić takich skurwieli...

Jeśli naprawdę ściągneli to pierdolić złodziei i iść dalej...!

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ale się sapiecie...

Ściągneli z innego serwera ok,to po prostu pierdolcie ich i tyle.

Po **** się sapać i tak pewnie wystartują,choć grozi im jakaś pała,że nie wystartują.

Nienawidzę śmieci co psują serwer atakami DDosu.

Nie umiecie znaleźć normalnej pracy tylko siedzicie i psujecie innym ludziom serwery,tępić takich skurwieli...

Jeśli naprawdę ściągneli to pierdolić złodziei i iść dalej...!

Widzisz, uważasz, że wszyscy sapią... Sam tu przyszedłeś, żeby napisać <oczywiście nie mam zamiaru cię 'hejtować' lub coś pod tym względem, tylko mówię>, wiesz każdy wyraża swoje zdanie, nikt nie toleruje złodziei. Wszystkie pomysły podjebać to jest szczyt 7fa0af6055cd.png

astiumsign.png

Opublikowano

Wyluzujcie wszyscy.

To nie powód do spinek... Panowie z 4Game robią serwer Albatros. Panowie z Dreanor będą pewnie szkodzić i szczerze się nie dziwie.

Haya nie robi serwerów GŁÓWNIE dla kasy i napisał Wam prawdę. Gdyby tak było to Senthia by zamknął. Poza tym nie brakuje mu pieniędzy..

Kto chce zagrać to zagra bo serwer jest dobry i na pewno warty gry. Reszta to już sprawa między 4game a ekipą dreanor.

Opublikowano

Wyluzujcie wszyscy.

To nie powód do spinek... Panowie z 4Game robią serwer Albatros. Panowie z Dreanor będą pewnie szkodzić i szczerze się nie dziwie.

Haya nie robi serwerów GŁÓWNIE dla kasy i napisał Wam prawdę. Gdyby tak było to Senthia by zamknął. Poza tym nie brakuje mu pieniędzy..

Kto chce zagrać to zagra bo serwer jest dobry i na pewno warty gry. Reszta to już sprawa między 4game a ekipą dreanor.

A jak tam Karolku twój Azmal? daleko? u przepraszam za zmiane tematu:)

Opublikowano

A wiecie co? mnie to wszystkoe smieszy co wy tu piszecie ;] Tak szczerze dawno sie tak nie usmialem, szczerze mowiac gowno kogo obchodzi czy pliki kradzione czy nie, jesli sie wam tak bardzo nei podoba ja moglbym im zrobic nowe i nie byloby problemu zadnego, bo ktos "widzial to gdzies tam i to jest ich". Nie jestem po zadnej stronie tylko mi sie chce smiac z was wszystkich. Ja np zagram, bo nie obchodzi mnie czy gram na serwie zlodziei cyz tranzwestytyw czy super poważnych pracowitych panów, dla mnie gra na jakimkolwiek serwerze to ma być zabawa a nie wy dupy spinacie o byle gowno. Chocby nawet zajebali pliki 100% od nich czy oni by im sprzedali, co z tego. A tak apropo skad wiecie, ze administracja dreanora im nie sprzedala plikow?, bo z tego co widze nikt z nich sie tu nie wypowiada. Powiem wam ludzie tyle, cieszcie sie ze ktos robi serwery wgl metin2, bo kiedys jak privow nie bylo za wiele to sie w dupie mialoczy kradzione pliki czy osrane czy jakiestam, liczylo sie to, zeby sobie pograc dla zabawy. Wszystkich "zagożałych fanów" prosze o wyluzowanie sie, mpc forum to nie powod zeby sie tak spinac, jeszcze sie pochorujecie. Swoją drogą zaczynają tu padać jakieś grożby typu ten serwer nie wystartuje czy cos takiego, jesli autor by sie TAK NAPRAWDE zajął sprawą dd'osow to ten kto dd'osuje dostal by grzywne i tyle, z tego co pamietam tylko 1 admin sie tym zajol, a byl to niejaki "kudlaty" z serwera Longju99 (obecnie nie wiem jaki ma nick, a serwer to Tiveria, chyba balon ale glowy nie dam). Tak bardzo jestescie pazerni na te pierdolone papierki lub metalowe krazki, ze chyba byscie zezarli sasaida jak by wam za to zaplacili, wg mnie dd'osuja tylko slabi, ktorzy nie umieja przyciagnac ludzi do siebie, to starają sie ich odciagnacod wszystkich innych. Ta cala sytuacja jest smieszna, chill out boys, dont worry be happy, niech serwer startuje ja chetnie zagram, mam nadzieje ze serwer okarze sie czyms fajnym ;]

Opublikowano

ts.draenor.pl - ten TeamSpeak również stoi otworem. Widzę, że żyłka pana iGuany zaczyna powoli pękać. Wystarczyło stworzyć coś własnego i by nie było żadnego problemu, czyż nie?

Incore^^, tak na zdrowy rozum. Ekipa Albatrosa nie wypomina, że kupili pliki, a ekipa Draenora się spina, że klient jest najnormalniej w świecie podjebany. Widzisz gdzieś tu sens jeśli chodzi o sprzedaż? Bo ja nie bardzo

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Sunushi

Zamiast pisać swoje bezsensowne posty przez 4 strony zapowiedzi to może byś lepiej zawitał do nas na teamspeak adres ForGame.pl w godzinach 19 - 22 będzie Haya to sobie pogadamy bo spamowanie nic ci nie da jest jak jest i nikt tego nie zmieni .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Aż tak źle z tobą? -.^

Potwierdziłeś swą dysmózgię. Gratulacje.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Pliki wyjebane w mniej niż 30 minut najdłużej trwała kompresja (całe /home) 80gb danych

ale kimsufiacz się wyrobił więc dla wiadomosci nie tylko draenor został wyjebany wszystkie ich projekty włącznie ze stronami

Tak to jest jak się uważa za chuj wie kogo

nie ma chuja we wsi

vad2.jpg

Opublikowano

Pliki wyjebane w mniej niż 30 minut najdłużej trwała kompresja (całe /home) 80gb danych

ale kimsufiacz się wyrobił więc dla wiadomosci nie tylko draenor został wyjebany wszystkie ich projekty włącznie ze stronami

nie ma chuja we wsi

i nie dopierdalaj mnie tym swoim "inline angileskim" oraz dosłownym tłumaczeniu na translatorze

tak miało być niestety przegladarka odmawia posłuszeństwa

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

nie ma chuja we wsi

No to przynajmniej wiem, skąd dialog w zielarstwie dokładnie taki sam jak w moim queście (przy opcji if pc.is_gm()). Dzięki, że przyznałeś się do zajebania plików bo by mi nie dało spokoju skąd mają mojego questa.

Jakby ktoś nie ogarniał to część mojego questa przy zbieraniu:

if pc.is_gm() then
					chat("Ilość prób: "..pc.getqf("ilosc_prob"))
					chat("Ilość pomyślnych zebrań: "..pc.getqf("ilosc_zebranych"))
					local skut = pc.getqf("ilosc_zebranych")/pc.getqf("ilosc_prob")*100
					chat("Skuteczność: "..string.format("%.2f", skut).."%")
				end

A tu zdjęcie z pierwszego postu:

kcnj.jpg

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

No dobra teraz zaczynajcie mi wygrażać sądami a my z was się pośmiejemy

Bo takich ludzi jak bycmoże wy przerobimiśmy dziesiątki

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

No to przynajmniej wiem, skąd dialog w zielarstwie dokładnie taki sam jak w moim queście (przy opcji if pc.is_gm()). Dzięki, że przyznałeś się do zajebania plików bo by mi nie dało spokoju skąd mają mojego questa.

Jakby ktoś nie ogarniał to część mojego questa przy zbieraniu:

if pc.is_gm() then
					chat("Ilość prób: "..pc.getqf("ilosc_prob"))
					chat("Ilość pomyślnych zebrań: "..pc.getqf("ilosc_zebranych"))
					local skut = pc.getqf("ilosc_zebranych")/pc.getqf("ilosc_prob")*100
					chat("Skuteczność: "..string.format("%.2f", skut).."%")
				end

A tu zdjęcie z pierwszego postu:

kcnj.jpg

Może dać całego?

Opublikowano

No to idę siedzieć

Prawda jest taka że Absolutnie nikt nic z tym zrobić nie może

Jedynie po wygrażać się jak asej za bloodego i jego pliki firmowe warte ponad milion złoty

a w dzień startu tego pierdolnika trochę syfu wypierdoli w powietrze

Opublikowano

Wejdź sobie w ten temat jeszcze raz, kliknij na pierwszy link (zippyshare.com), pobierz to i mam nadzieję, że zrozumiesz.

Tak, w tym momencie się ośmieszyłeś.

Może i spamie ale potrafię zachować kulturę a nie rzucać mięsem na lewo i prawo. Powodzenia w dalszym hejcie bo narazie Ci nie idzie.

Zamari20, to jest tylko kilobajtów znaków. Chcesz to wrzucaj, nie robi mi to. A sądami to niech wygrażają się inni, bo wejście na czyjś serwer jest naruszeniem mienia i to niestety (dla Ciebie/Was) jest wykroczenie.

To wypier idź na psy powiedz ze trzymałeś serwer gry metin2(na plikach bez licencji/nie legalnie) czerpałeś z tego duże korzyści i hakneli ci pliki(gry) powodzenia ci życzę ....

15961668440157620438.png

Opublikowano

Lexor, nie liczy się fakt kradzieży tylko wejścia na serwer poprzez ominięcie zabezpieczeń.

TEKEN5, gdyby uszanowali czyjąś pracę to ja bym uszanował ich i nawet bym się nie wypowiadał w tym temacie.

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Do skarbówki podpierdolić właściciela ciekawe jak z tych "70" graczy się wypłacił

"Lexor, nie liczy się fakt kradzieży tylko wejścia na serwer poprzez ominięcie zabezpieczeń."

Jakich?

Toż tam nie ma zabezpieczeń

open_basedir wyłączony można lajtem latać po całym systemie

Isurubi on to chyba 3 nocke w tym temacie wali

umm biedaczki strone wyłaczyli szkoda że nie w czas (:

Opublikowano

Isuribi to kobieta, wystarczy zaglądnąć do jej opisu.

Więcej do powiedzenia w tym temacie już raczej nie mam. Mam nadzieję, że serwer będzie jednym, wielkim niewypałem na kradzionym zarówno kliencie jak i stronie serwerowej. Nie pozdrawiam.

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Na prawde wstyd ...

Wydawało mi się że jesteście profesjonalistami

Zawiadłem się na was i z zasady na server nie wbije.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...