Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, na pewno zagram i czekam z niecierpliwością na start :-)

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dupa,dupa,dupa, mam nadzieje,że serw nie wystartuje bo nie lubie ludzi co kradną czyjeś pliki i uważaja za swoje..

Jedyni ludzie porządni to Querto i inni co sądzą,że serwer nie wystartuje ,że to kopia, przywłaszczenie czyichś plików .

mogliście chociaż edytować troche te pliki żeby nie były widoczne na 100% ..

Cześć i dobranoc, mam nadzieje,że ktoś ddosa zrobi.

Opublikowano

SUNUSHI chyba nie jestes tutaj mile widziany. Jezeli chodzi o ALBATROSA to chyba pmyliliscie zapowiedzi.

PS : SERWER ALBATOR I TAK WYSTARTUJE MIMO PLACZU ZE STRONY ADMINISTRACJI INNYCH SERWEROW.

WIDOCZNIE BOJA SIE KONKURENCJI.

PS : SZYKRA BYSLISMY U WAS NA TS NA KANALE "chcesz pomocy, wejdz i czekaj " ALE WIDZE MACIE TAKIE ZAINTERESOWANIE GRACZAMI ZE PO 2 GODZINACH CZEKANIA NIKT Z ADMINIATRACJI DO NAS NIE ZAWITAL CO SKUTKUJE BRAKIEM GRACZY NA SERWERZE. + ZAMIAST COS Z TYM ZROBIC JESZCZE BARDZIEJ SIE POGRAZACIE PISZAC W TYM TEMACIE.

DDOSY ? ZMULIC SERWER MOZECIE JAK WEZMIECIE 20 OSOB ALE ZAMKNAC GO NIE MA SZANS.

PRZYPOMNIJMY ZE SZYKRA NIE MA LICENJI NA TE RZECZY WIEC TA ROZMOWA NIE MA DALSZEGO SENSU

Opublikowano

SUNUSHI chyba nie jestes tutaj mile widziany. Jezeli chodzi o ALBATROSA to chyba pmyliliscie zapowiedzi.

PS : SERWER ALBATOR I TAK WYSTARTUJE MIMO PLACZU ZE STRONY ADMINISTRACJI INNYCH SERWEROW.

PS : SZYKRA BYSLISMY U WAS NA TS NA KANALE "chcesz pomocy, wejdz i czekaj " ALE WIDZE MACIE TAKIE ZAINTERESOWANIE GRACZAMI ZE PO 2 GODZINACH CZEKANIA NIKT Z ADMINIATRACJI DO NAS NIE ZAWITAL CO SKUTKUJE BRAKIEM GRACZY NA SERWERZE. + ZAMIAST COS Z TYM ZROBIC JESZCZE BARDZIEJ SIE POGRAZACIE PISZAC W TYM TEMACIE.

DDOSY ? ZMULIC SERWER MOZECIE JAK WEZMIECIE 20 OSOB ALE ZAMKNAC GO NIE MA SZANS.

PRZYPOMNIJMY ZE SZYKRA NIE MA LICENJI NA TE RZECZY WIEC TA ROZMOWA NIE MA DALSZEGO SENSU

a bo Ty masz licencje :^

Tylko że wy podpierdoliliście a oni to robili sami

Opublikowano

Widzisz jakis sens w tym co napisales ?

Glownym moim dazeniem do tego co napisalem bylo to, ze szykra ma wylanie potocznie mowiac na graczy. Chcą pogadac na ts zapraszaja nas a gdy wchodzimy to nikt do nas na kanal nie zejdzie.

Opublikowano

Tutaj chodzi o zasade .

Senthia wygląda jak bl**dymt2

ALBATOR jak Draen**

Z czasem bedziecie kopiować wszystkie prywatne servery i dalej bedziecie nazywać się serverownią ?

To jest żałosnee...

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Tutaj chodzi o zasade .

Senthia wygląda jak bl**dymt2

ALBATOR jak Draen**

Z czasem bedziecie kopiować wszystkie prywatne servery i dalej bedziecie nazywać się serverownią ?

To jest żałosnee...

a draenor wyglada jak pl i my sie do was nie czepiamy...

Opublikowano

a draenor wyglada jak pl i my sie do was nie czepiamy...

Jak PL ?

Do PL tam własnie sporo brakuje..

Jest urozmaicony w różne dungeony , systemy . questy itp...

Wy też byście pokazali byście własne umiejętności , bo kopiowanie wszystkiego jak leci to żenada.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Uczeń
Opublikowano

[Zapowiedź][NOWOSĆ]Albator.pl - mozna wiedziec jaka tutaj jest nowosc? moze dla was to jest nowosc ale dla mnie jest to dr2:)

Opublikowano

Człowieku jak ci coś nie pasuje to wypierdalaj dobrze ze ty coś umiesz czekam na start twojego serwera hahahaha

miał serwer i ma, geniuszu

btw.

tak to jest jeżeli się nie umie, i pierdoli za przeproszeniem i nie wie jak to jest, ze się napracowało, a zaraz jakiś jełop będzie wykorzystywał bo mu dupy się ruszyć nie chce.

Opublikowano

Ehhh, bez kitu jakie akcje się dzieją ;x

Czytając posty @4Game stwierdzam, że "tonący, to nawet żyletki się złapie".

Ogólnie nie znam ani tych, ani tych... ale zasady to zasady, tak się nie robi.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

[quote name=Cigarette ^^' timestamp='1355485625' post='5791780]

Serwer fajny, zagram bo wiem, ze 4game robi bardzo stabilne serwery nie to co draenor jeden ddos i serwer nie dziala 3 dni. 4game nie patrzcie na hejty...

ONI NAM TYLKO HUMOR POPRAWIAJA TYMI KOMENTARZAMI A SPAMIAC TRZYMAJA NAM TEMAT NA SAMEJ GORZE FORUM 24/7

Opublikowano

Skurwysyństwo i tyle

4Game- żebyś zdechł jak pies !

//Odpocznij sobie

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

TAK TAK RAPILS TERAZ BEDZIESZ MNIE CYTOWAL JAKI TO JA JESTEM ...GLUUUUPI

Ty , popatrz. Wszystko się zgadza. Sam się do tego przyznałeś. Nawet nie trzeba było zmuszać.

Serwer na pewno nie padnie o to się nie martwcie

pozdrawiam dzieci które będą DDos'ować gardzę takimi ludźmi !

Gardzisz ludźmi, którzy będą DDoS'ować ten twój chłam? Jakby popatrzeć to tobą też można gardzić za podjebanie cudzej pracy. Draenor'a nie bronię, ale żeby podjebać na żywca czyjeś pliki to już czyste frajerstwo. Ciekawi mnie co ty byś zrobił gdyby ktoś podjebał na żywca twoje pliki np. z tej śmiesznej Senthii (pomijając to, że je kupiliście).

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Po prostu są na tyle ułomni, że brakuje im argumentów. Lexor groził, że moją stronę opublikuje. Spoko, jak powiedziałem, żeby publikował 'nie publikuję takiego chłamu' i 'mam dziesiątki stron na kompie'. Team złożony z niekompetentnych ludzi, tutaj nie ma co tłumaczyć. Haya jest naiwny i ma pieniądze, a iGuana... szkoda nawet komentować.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Po prostu są na tyle ułomni, że brakuje im argumentów. Lexor groził, że moją stronę opublikuje. Spoko, jak powiedziałem, żeby publikował 'nie publikuję takiego chłamu' i 'mam dziesiątki stron na kompie'. Team złożony z niekompetentnych ludzi, tutaj nie ma co tłumaczyć. Haya jest naiwny i ma pieniądze, a iGuana... szkoda nawet komentować.

Nie wiem po co komentujesz w tym temacie Haya miał z tobą kontakt masz 14 lat wiec możesz opuścić ten temat nie potrzebne nam twoje zdanie na temat serwera

15961668440157620438.png

Opublikowano

Ehe, a jeśli ktoś wejdzie, to co, zaproponujecie mu 10.000 żeby siedział cicho? Ot taka reklama dla serwera, przecież jesteście poważnymi biznesmen'ami!

Nie wiem po co komentujesz w tym temacie Haya miał z tobą kontakt masz 14 lat wiec możesz opuścić ten temat nie potrzebne nam twoje zdanie na temat serwera

No bo jakże by inaczej!

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Ehe, a jeśli ktoś wejdzie, to co, zaproponujecie mu 10.000 żeby siedział cicho? Ot taka reklama dla serwera, przecież jesteście poważnymi biznesmen'ami!

No bo jakże by inaczej!

ale żeś dojebał 10.000 ale się uśmiałem

15961668440157620438.png

Opublikowano

ale żeś dojebał 10.000 ale się uśmiałem

No nie wiem. Daliście za samego clienta 200zł.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...