Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][NOWOŚĆ]Albator.pl - To my tworzymy przyszłość!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale żeś dojebał 10.000 ale się uśmiałem

Z ciekawości spytam, ile dostajesz za pucowanie laski i dlaczego tak mało?

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem. Daliście za samego clienta 200zł.

człowieku skąd masz takie informacje ?

Dla waszej wiadomości

SF kupiliśmy za 50zl i ćwiartke czystej żołądkowej

5902573004278.jpg

15961668440157620438.png

Opublikowano

Ja pierdole, przeczytałem 3 ostatnie strony i wychodzę. Nie warto na was tracić czasu

4Game

ogarnij capslock bo ci się zepsuł, dla mnie jesteś piz*ą, która ukradła pliki bądź odkupiła od złodzieja (paserstwo), tylko po by zarobić.

Lexor

Dla waszej wiadomości

SF kupiliśmy za 50zl i ćwiartke czystej żołądkowej

Szczerość to dobra cecha.

Jeszcze te wyszukane zajebiste argumenty, bo ymir robił pliki i macie je kradzione to huja mi zrobicie, najczęstszy tekst kiedy nie ma jak się bronić. Sumienie nie gryzie? To masz coś nie tak.

sygnatura2.png

Opublikowano

człowieku skąd masz takie informacje ?

Nie ważne. Najważniejsze, że to prawda. Ten wasz chłam wygląda tak, że gdyby nie to, że jeden ma kasę to gówno byście mieli a nie serwer. Bo ani plików ani clienta nie potraficie sami zrobić.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Nie ważne. Najważniejsze, że to prawda. Ten wasz chłam wygląda tak, że gdyby nie to, że jeden ma kasę to gówno byście mieli a nie serwer. Bo ani plików ani clienta nie potraficie sami zrobić.

słabego informatora coś masz

15961668440157620438.png

Opublikowano

Chodź byście mieli mieć 1k naiwniaków, którzy by uwierzyli że to wasz projekt, to zapewniam Was że tracicie swój czas. Temat chyba służy tylko do nabijania postów, powinien być zamknięty. jak serw ruszy sam zadbam o to, aby nie doczekał kolejnego dnia. Dr2 nie był cudowny, ale spędziłem na nim miło czas grając w wakacje i nie pozwolę aby jakieś syfki kopiowały projekt Szykry. Pozdro

Opublikowano

Drugi Santriel lol.

ePc0b.jpg

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

hymm... czytam ten temat i mnie powoli zaczyna skręcać...

1. Czemu najbardziej spamia osoby których temat nie dotyczy a jedynie wpierdalają się miedzy zwaśnione strony? Rozumiem, że Wam się to nie podoba jak i większości, jednak część z Was mogłaby opanować język i ograniczyć się do postów typu "nie zagram, bo kopia dr2", "Nie zagram bo kradzione pliki" itp..

2. Fakel... część Twoim postów jest tak arogancka i drwiąca, że zastanawiam się, czy tak okazujesz szacunek innym? Rozumiem, że się wkurzasz, ale opanuj język na drugi raz bo mimo wszystko, pełnisz pewne obowiązki i gracze powinni Cie troszkę szanować a czytając Twoje posty, wydawało mi się, że czytam wypowiedzi 16latka (bez obrazy co niektórzy, bo znam i ogarniętych 16latków), który nie wie jak się wyładować... idź może do kobiety niech Cie rozładuje...

3. Nie dziwie się złości ekipie dr2 oraz Senushi bo sam przerabiałem takie coś i wiem jak się człowiek denerwuje jak siedzi np miesiąc nad serwerem, zawala kilka nocek aby zaskoczyć graczy nowościami a później pojawia się kopia od konkurencji... To krew zalewa i współczuje.

Podsumowując... Zostawcie sprawę tym, których ona dotyczy a nie hejtujcie tematu bo to nic nie da. Zazwyczaj jest tak, że najgłośniej krzyczą Ci co najmniej zrobią... Niech wszyscy się lepiej opanuja.

Opublikowano

WIĘCEJ INFORMACJI WKRÓTCE SIĘ DOWIECIE.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ps : Panowie od refreshu postarajcie się bardziej odświeżać jak możecie.

Ja pierdole -,-. Można z ciekawości zapytać ile macie lat? Macie nawet problem z poprawnym składaniem zdań.

6 letnie dziecko przewyższa was rozumem.

P.S. A ile płacicie? 200zł ?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Patrząc po wypowiedziach to hejterzy którzy hejtuja ten serwer,do dupy się dostali.

Uważacie iz SF ukradli? i chuj,nie jeden z was tutaj ukradl inne pliki (lub robi serwery na nich) na hamachi .

Hejtujcie dalej,serwer ma potencjał i będzie dobry;] Wszyscy tak kurwa kozacza ze JAKIE ONIZ TO MASZYNY MAJA ŻEBY DDoS'a jebnąć...ja pierdole.

Większość "hejtow" to gimbusy które idą za swym panem i powtarzają ciągle to samo, nie wiem za Repilsem? Czy może Endymionem? a może to kurwa Multi konta buahuahau...

@4Game

Dajcie możliwość płacenia karta za SM;] Bo inaczej nie będę mógł kupić.

Opublikowano

a czemu zmieniasz zdanie i nie odpowiesz na nasze pytania czemu tego sami nie zrobiliście?? Jakoś mnie to mało obchodzi, że odświeżam temat. Nie mam pojęcia ilu będziecie mieć graczy może sporo ale na pewno nie z MPCforum. Niestety taka prawda, mało osób stąd zawita na waszym serwerze. Poleciły ten serwer może dwie osoby, które pewnie są nowe na tym forum bądź wasze drugie konta albo koleszków.

Opublikowano

Tempakowi nie wytlumaczysz mozesz miec 1kkkkkk wyswietleń i miec 20 osob na serwie bo jest taki zryty

Draenor miał kilka setek graczy a przecież to oryginał. To jest kopia a więc jest zryty jak oryginał albo oryginał zryty jak to.

20 = kilka setek ? ;o

Opublikowano

kolejny murzyn 4Game?

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

Dobra,dobra to i tak nie zmienia faktu, że tylko totalni idioci kradną pliki od innych serwerów. Nawet jak bd stabilny to długo nie potrzyma z max 70 graczami którzy z czasem zmniejszą się do 40 a potem do 0...

Opublikowano

I tak w końcu dowiedzą się prawdy, bo świat metina nie kończy się na MPC =)

ePc0b.jpg

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...